26

SKYBET

преди 10 години

BULGARI ZAMISLETE SE ZA EDNA MINUTA SAMO .KAKVO ISKATE OT PRAVITELSTOVOT KATO TO NE E BULGARSKO .NIAMA DA VI DADE NISHTO ,ukrainec ,tur4in , *** upravlivat

25

До Мистър ХА напиши нещо друго , това го гледам за пореден път (съгурен съм вече че знаеш как се използва copy/paste).

24

vesko02

преди 10 години

Всеки план свързан с увеличени социални плащания ме ужасява.Дайте свобода на хората да правят каквото могат.Ако се прекратят трудовите договори на всички държавни служители ми изглежда по добре.Нека започнем отначало.Да видим кой колко и за какво получава пари.И без това не е ясно дали всички държавни служители работят за държавата.

23

Анонимен

преди 10 години

Всеки има право на втори шанс в този живот! Нека да дадем шанс на Орешарски! Кой от нас не е грешил, кой....да видим от тук нататък какво ще се случи , после ако няма промяна , прошка няма!

22

Мистър Х

преди 10 години

Трябав да се иска отговороност от ЦЛЯТА ПОЛИТЕЧСКА КЛАСА!ОСТАВКА НА СТАНИШЕВОСТАВКА НА МЕСТАНОСТАВАК НА БОЙКоОСТАВАК НА ТРЕНЧЕВ , ПЛОМЕН КОНСТАНТИНОВ И ЯНКА тАКЕВАОСТАВАК нА СИДЕРОВОСТАВАК НА ЯНЕ ЯНЕВ - това са хора във властта най-малок от десетина години.

21

Здравко

преди 10 години

До ИвановАми да работят бе Иванов! Да работят! Срамна работа няма! А ако са чели достатъчно, щяха да имат пари, както тези дето протестират! Защото това са все хора, които не са киснали по дискотеките, а са чели по нощите!

20

ром

преди 10 години

Супер програма.:))Има и десерт, детските се вдигат на 70лв. (торта Станишев), а прага от 350лв. пада на 310лв. Демек сега само ромите да вземаме, а българите лев да не вземат за децата си. Трябва детските да се прекръстят на ромско-детски надбавки, та да се знае, че на българските майки не се полагат.:))Ама какви анти-българи ражда, ражда и сега тази земя..Хубаво е тук, за нас ромите, ще се умножим и ще завладеем тази земя..Тъй рече Станишев и ага Местан...

19

а

преди 10 години

Орещарски е свестен и ще успее!!!

18

hmmm

преди 10 години

Прочетох мерките и съм ужасен. :(Обобщавам: Още повече пари за един определен етнос, маргинализиран - това се чете междуредовете, скрито зад красиви думи- социална справедливост и ала - бала. Това е АНТИ-българска програма, ще дерем кожи от изнемогващите работещи за да хрантутим маргиналите...Това правителство трябва да си ходи, ще катастрофираме...:(((Ужасен съм!

17

какви депутати!?

преди 10 години

Какви депутати!? Те си гласуваха само мафиозите от бспдпс, агентите сами за себе си! Сега, както са накуп, трябва да ги заловят, че скоро ще забягнат нанякъде с народните пари...

16

nero43

преди 10 години

До Ha-ha-haабсолютно си прав

15

gg

преди 10 години

nai golqmoto zombi i nai golemia troll si ti ....ti si nekoi deto qvno po cql den si sedish u vas i dori osigorovkite ne si plashtash e zaradi hora kato tebe piavici bulgaria e na tva deredje sedish u vas i ne smeesh da izlezesh obache po forumite gangstareesh ... Cheestit plan za raboteshtite she hranime *** i murzelivcite !!!!

14

nero43

преди 10 години

До vot42ОТ ЗАЕМИ ЗАЕМИ И ЗАЕМИ от там ще дойдат парите

13

Ha-ha-ha

преди 10 години

То за атака най-добре да не се говори,но не можах да се въздържа.След като планът на Орешаркси се доближавал да плана на атака, скоро ще имаме МРЗ 1000 лв. То и без туй в плана на атака освен заплати 1000 лв и пенсии 500 друго няма. ха-ха-ха

12

nero43

преди 10 години

готови са на всичко за да останат но не трябва да им се вярва на нито една дума.това са обещания които те наистина ще изпълнят според този план но това нищо не им коства реално и не ги бърка в джоба.народа ще си остане беден както си е в момента .разберете запазят ли властта сега тези хора никога няма да може да ги мръднете дори с протести.сега е момента да слязат от политическата сцена комунисти и атакисти.турците за съжаление ще останат и за напред но се надявам че все по малко

11

vot42

преди 10 години

Важното за Орешарски е да се печели време!? При очертаващата се дупка в бюджета,според министъра на финансите,от над 1млрд лева,той не казва нищо,от къде ще дойдат парите за социалните плащания? Вместо минимална заплата,единствено въвеждане на почасово заплащане на отделните категории труд е нормалното.В България има доста фирми,където се работи 15-16 часа на ден! Нищо не се казва за електронното правителство,което реално ще облекчи бизнеса.Другото са празни приказки!

10

bashkolio

преди 10 години

Ето сега трябваше "загрижените" и "отговорни" дупетати от ГЕРБ да се изявят,да оспорват,оборват,предлагат нови мерки -НО ДА СА ТАМ!!!!!А не да препускат към родните избирателни райони и пълнят автобусите за София с *** и зомбита за да осъществяват "не организиран" и "стихиен" митинг!

9

вигвам

преди 10 години

На съд предателите !!! И за тях е по-добре в затвора, иначе че се избият помежду си...

8

777

преди 10 години

Аре загрижените за бедните да не се обаждат , моля! Те по-богати няма да станат , докато не си защитят интереса.да се правим на загрижени за тях е несериозно.И да им дадат пари те ще ги изпушат и изпият !

7

Анонимен

преди 10 години

Абе комунисти, ама поне имат повече акъл от предишните *** пак комунисти, които ни докарака до тоя крах.