140

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

Другарите надминаха и Боко по наглост и малоумие. Няма никакъв шанс за това подобие на държава. Чалга и простотия, това е бъдещето на България, ако продължавате да гласувате за БСП и ГЕРБ !

139

удри

преди 11 години

Д0 ?........Информацията е предадена на южноамериканските картели

138

ORCE

преди 11 години

E sega problemot e resen ,najgolemiot vrag e trgnat i rabotite ce treba da trgnat napred.No sekogas ima edno golemo STO ako toj ne e samo problem no problem se i mnogu drugi koi se zatskrivat zad ovaa parodija.Daleku ste od dobroto

137

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

Махнете го тоя, че плаши децата, а жените обръщат резбата като го видят.

136

Тони

преди 11 години

"Простете и вие-ВЪН"!!!

135

ДЗП

преди 11 години

Да не повярва човек ,че жертваха прасето..........Интересно коя ще е следващата жертва?

134

?

преди 11 години

Пеевски - на прокурор! Да бъде разпитан, кой му даде достъпа до секретна информация, незаконно! На кого я предаде?

133

Простете ?!

преди 11 години

Няма прошка за това, че се опитахте за пореден път да ни онождите, но не мина номера !

132

JoJo

преди 11 години

Има една прошка и тя е: "ОСТВКА" на целият кабинет!

131

do 124

преди 11 години

Който живее в чужбина спазва законите на съответната държава.Щом живее с чужди правила в чужда държава значи няма право да правила и да избира управляващи в България.Ако си повече от месец навън стой си там и не се меси в нашия живот и нашите правила.

130

удри

преди 11 години

Нов закон за изборите.Те трябва да са загължителни поради: Няма да има копуване на гласове.ДПС няма да влезат в парламента законно.БСП няма да са във власта.Все пак 50%Българи негласуват

129

Феникс

преди 11 години

До 137 ! Дa.Поздрaвления !A aз зaбрaви още нещо !Нaмaляне броя нa депутaтите !

128

удри

преди 11 години

Гласуването трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всички.Така ДПС няма да са в парламента а БСП във власта.От това най много се страхува Сергей Доганов.Все пак 50% Българи НЕгласуват

127

Протестиращ

преди 11 години

Всяка грешка се наказва, затова всички протестират.Ако продължите с присъщото си лицемерие и наглост, протеста ще ескалира в ПОЖАР.Всеки който е сгрешил вън от сцената. И как може сериозни медии да показват муцуната на Станишев, той излъга вече... наказание една година без публични изяви, така да бъде с всеки лъжец и провален политик.

126

удри

преди 11 години

Учиндолеца.И той трябва да бъде разследван за получени червени мръсни пари за да плюва по ГЕРБ и Цветанов

125

ДО 138

преди 11 години

какво започна това правителство? - първи ден - външния министър каза че ще върне на работа посланниците от ДС. обяви че хизбула не са терористи . втори ден - нов закон за службите променен специално за пеевски. трети ден - узаконяване на незаконните *** колиби . турският да се изучава като ЗИП в училищата . връщане на цигарите в заведенията. заповед от москва или белене или 1 милиард неустойка. после избраха пеевски - горе - долу това направиха досега.

124

Николай бу

преди 11 години

На 20 г. съм , упорито намразих БСП след изказванията на Станишев, че някой ми плаща да стачкувам.Мисля, че влизам в час кой лъже кой не.

123

Анонимен

преди 11 години

Е, то на всички стана ясно, че Пеевски вече не е публично дискредитиран и няма бъдеще. Кабинета чу гласът на хората и отмени избора си. Сега е време да дадем шанс на кабинета да започне да работи и тогава да ги съдим за делата им.

122

Haselnuss

преди 11 години

До ФениксБих добавила и делничен изборен ден като в Италия

121

удри

преди 11 години

И тия в Северозападна България мрънкат че били най бедни в Европа.Ми как няма да сте бедни като винаги си избирате червени кметове.Там са червените крепости.Вие си заслужавате мизерията.Така ви се пада.*** народ слаба държава.Гласуването трябва да е задължително иначе ще си патим от некачествен материял