367

Анонимен

преди 11 години

А ние дето гласувахме мнението не е важно!!!Подигравате се с гласувалите за БСП,ДПС и АТАКА !!!Ще има сражения май на два лагера.Нещата на там отиват да се трепеме!!!

366

ATAKA_FOREVER

преди 11 години

*си майката, ако пак дойдат Цецо и Буда..направо не знам.Ще тряя да фащам гората..баси майката.!!!

365

Петърчо

преди 11 години

Да знаеш че решението ти ще се приеме с огромно недоволстване даже и между твоите хора и въпреки това даже да промениш закона за да може това деяние да стане още по-нагло е връх на наглостта! Да не говорим за *** гета , закона за пушенето , за ДС и пр. Независимо на къде е в политическото пространство , ляво, дясно или никъде , човек трябва да е пълен *** ако си мисли че на тези които сега си играят на правителство трябва да им се позволи да продължават да си играят.

364

КОШМАРА

преди 11 години

Браво колега ти каза всичко изчерпателно по въпроса и си безпрекословно прав

363

Анонимен

преди 11 години

Протести? Кви протести? Има няма, преди месец бяха изборите! Кой квото си искал, гласувал! Преброили ги, има парламент! Това се казва демокрация! *** не им харесвал! И на мен много неща не ми харесват! Сега кво, като ходят на протести, на един протестиращ да броят пет гласа ли? Като герберите, те искаха с фалшивите бюлетини повече гласове, отколкото имат привърженици! Някой ден, като съберат достатъчно депутати, за закрият Народното събрание и да решат, че законите ще се приемат от протестиращите на площат Народно събрание, а не от парламент! Тогава ще ги призная за легитимни. А сега кво, бабат

362

онзи

преди 11 години

Бяхме снощи към 00 часа пред парламента ,когато г-н Сидеров дойде изневиделица с около 15 човека и с здрави момчета около 10на на брой ,които ни посочиха с пръст и казаха ,че сме алкохолици и наркомани и продължиха в посока към Радисън...г-н Волен Сидеров говореше нещо на хората около него ,но не и към нас.Хорато му търсеха конфликт ,но не ги огря.Това може да се види от камерите от жълтите павета.Много грозна постъпка от страна на лидера на Атака....Така се лиши от един евентуален глас от избор

361

simar

преди 11 години

Преди малко, около полунощ, нищожеството Долен Сидероуглу маршируваше по жълтите павета с една тълпа пъпчасали аморфни пубертети в черно и ги дирижираше да крещят "оставка". Хората се кръстеха като го гледаха и се опитваха да скрият смеха си. Ние бяхме в едно заведение, а той се блещеше по масите и крещеше като побъркан "Бойко, , вие сте на Бойко"! Няма сила, която да ме убеди, че тоя човек е нормален! И повече нямам никаква търпимост към някой, който е гласувал за злобното джудже

360

Анонимен

преди 11 години

Не знаят за какво протестират тези

359

Айде пак

преди 11 години

Пак червената машина заработи за пропаганда по форумите.Отврат.

358

Анонимен

преди 11 години

НЕ НАРОД,А ***."МАГАРЕ ДА ПРЕДЛОЖИМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ,МАГАРЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАНО...." РЕЧЕ МУТРАТА И НАЗНАЧИ ..ЖАЛКА,ОСКОТЯЛА БЪЛГАРСКА ***...

357

3212333

преди 11 години

До 731Пак пропаганда. Че и религиозна, която е само с 1 идея по-добра от комунистическата. Но истината в нея е общо взето същата. Дори и в квантовата физика не може да съществува господ. Найс, а.

356

муспи

преди 11 години

Окупаторите успешно насочват гнева на лумпенизирания народ срещу АТАКА и Сидеров. И то при две комунистически партии, съставени изцяло от евреи, и при наличието на турска партия, забранена от конституцията и служеща на турция да разпада страната. Казало ли се е някъде от 23 години че единствената партия с българи членове е АТАКА, всички други са все от евреи туктаме с някой *** или турчин, а "българската" ДСП си е гордо изцяло турска. Чуват се лакейски възгласи - Костов спаси пак България!

355

Анонимен

преди 11 години

Който се бунтува против лошото - идва още по-лошо. Имайте страх от Бог и се спрете, защото никой човек не може да ви спаси.Само Господ Иисус Христос ще спаси избраните, а вечно бунтуващите се ще си намерят мястото.

354

3212333

преди 11 години

До полина генчеваПълен позор е да кажеш, че имаш икономическо образование. Това го имат около 90% от ***, и понеже познавам такива с ръка на сърцето си казвам, че те са най-некадърните от всички. Аз лично се изнасям, но не заради ББ, а заради комунистическите . Аз съм програмист, а жена ми архитектка - демек добре сме дошли където и да било. Жалко, че миналата година отказах оферта за Финландия и даже щях да си остана в същата компания. Току виж още е валидна офертата.

353

До полина генчева Точно - каквото беше Боко като стана главсек на МВР и Цуцо като министър на вътр. работа - същото е Пеевски като шеф на ДАНС. Само че 2001ва и 2009та народа не беше толкова гладен и не обръщаше внимание (чак толкова) на политиката и първите 2ма минаха между капките.

352

Сашо

преди 11 години

До П***tИЛ***н4цХубаво бе приятел, разбирам да ти даваха милиони, ама колко ще вземеш. Колкото и да, рано или късно ще осъзнаеш, че и твоите деца и близки трябва да живеят в тази страна. Заслужава ли си това, което правиш?

351

полина генчева

преди 11 години

0 0 Съгласна съм ,че Пеевски е един абсурд,но и наглостта на ГЕРБ е безгранична,не жалят средства да са пак на власт.4 години им търпяхме издевателствата над народа,сега продължават да ни убеждават ,че те са добрите и кадърните.На 28 години съм от София,имам висше икономическо образование,син на 2години и ви казвам ,че дойде ли отново Борисов и неговите *** ще напусна България със семейството си ЗАВИНАГИ.

350

до Патиланец

преди 11 години

Ти или си платен ***, долна безлична мишка, нисък човек без морал, придатък и *** над обществото.... ИЛИ СИ ТОТАЛНО БОЛЕН БРАТЛЕ. Да седиш часове да спориш във форумите, значи имаш сериозен проблем!!! И като казвам сериозен имам предвид, действително плашещо е това.

349

Anonimen_777

преди 11 години

Bravo bratq, napred !!!!! Maznite izdenici shte shte po4nat da se topqt... !@! Svobodata prinadleji na tozi koito se bodi za neq !

348

3212333

преди 11 години

До народИ управляващ - украйнец. Кеф. Въпреки това, снимка номер 12 е доста обнадеждаваща.