93

Шивачев

преди 11 години

Ефенди Сидеров,вдигнете си потурите-вече нямат нужда от вас.

92

xerth

преди 11 години

май нещо полицейщината не е само при ГЕРБ.. тогава поне не е триеха страници свързани с протести чак толкова нагло

91

Анонимен

преди 11 години

Не планът , а капанът Сидеров.Толкова хора клъвнаха

90

Анонимен

преди 11 години

Това правителство и цацаров и сидеров такава магаратия направиха на БГ народа че му кажи здраве.Защитават със пълна пара мафиотите.Те направиха преврата зада дойдат те на власт виж колко им е акълът,ми и те по същият начин щеси отидат.Те мислят че като ги съветват чуждите агенти дасе държат с твърда ръка спрямо българина.Виж какво правят в турция.Неможе дая спаси никoй,тая БГ мафия.Вече на хоръта им прикипя всичко.

89

АЗ

преди 11 години

Кап-кап-кап и лап-лап-лап.Няма кап-кап-кап и няма лап-лап-лап.Отдавна Капка окапа,но се взе насериозно,на зрял политик ли се прави или на Вера Кочовска(Светла й памет!)!?!

88

труженичка

преди 11 години

Големият комплекс на този лилипут е малката му ,мека п..шчица.Затова е обърнал ...плочата.Агресията и циклофренията му не са случайни.

87

висок

преди 11 години

До Бай ИванНикой не ги е връщал, направиха образцов "пълзящ преврат" с помоща на прокуратурата.

86

БЪЛГАРИН

преди 11 години

КАПКЕ КОГАТО ИМАШЕ КЕЛЕПИР НЯМАШЕ ПО ДОБЪР ОТ ВОЛЕН !СЕГА НЯМА И ПЛЮЕШ !ЕВАЛА ! МАШАЛА !

85

гъбаря

преди 11 години

Волен да ходи на кални бани.Полезни са за опорно-двигателния апарат и за нервната система.

84

АНТИ БКП_БСП-ДПС

преди 11 години

Болен обича резани пищови и твърди суми от по 10милн. от тая по голяма зависимост здраве му кажи,ама и неговото време идва жалко за тия 300 000 заблудени националисти сега ще трябва да се обрежат заради лидероффф...

83

UTRE ZA PROTESTA

преди 11 години

12h. pred narodnoto sabranie dnevnik.bg/blogosfera/post.php?id=41344

82

TPE3ВЕН

преди 11 години

Братя Българи, нека всички да излезем утре и да изметем тази крадлива зган от парламента!На 2 Юни от 12:00 часа се организира протест пред народното събрание, който не само че не беше отразен от медиите но и facebook страницата и блога на организатора бяха изтрити днес.Заявка за участие бяха заявили само за София над 20 000 души и това уплаши новите управляващи!Нека в утрешният ден в който празнуваме подвига на Ботев и неговата чета, покажем че сме достойни Българи и отстояваме правата си!

81

Сотиров

преди 11 години

до 89 За кои 300 000 говориш, за гласовете на атака ли???

80

Бай Иван

преди 11 години

какви граждански войни какви 5 лева.Не знам как още има толкова много предатели че да гласуват подобна пасмина като БСП и ДПС,4 пъти ги сваляме от власт и 4 пъти разни кре**и пак ги връщат.

79

ТЪПЧО

преди 11 години

Истината боли. Просто пишештите тук ги е страх/или са прекалено дипломатични/ . Истината е: Само човек с мозък колкото аспиринче може да повярва на приказки за заплата 1000 лв. Просто и ясно. Да го наречем............"неосведомени". Лъжа.Истината е "***" . Сори. 300 000 са. ИСТИНАТА!.

78

неволен

преди 11 години

До Волен- палача на ГерВие сте ненормални, бе... и вие не знаете кои сте....никои не сте! Един пише тук непрекъснато глупости.

77

SKYBET

преди 11 години

nai golemia nacionalen predatel na snimkata

76

Сотиров

преди 11 години

до 87 от кенефаЗабравил си да пишеш на Български или са ти промили главата, че америка е велика???не ти се разбира

75

OT NARODA

преди 11 години

Samo protesti , van agentite na DS.

74

От САЩ

преди 11 години

80. Не съм жертва на рекламата , бях там през април и март 2012. Пълно продаване на Бългавските интереси в 2 насоки ..., незнаех ,не виждахте ли го това и да протестирате ... !