42

ПутКин и ВагинАнин

преди 11 години

Така ще е оттук нататък. Плюхте, плюхте по Бойко, на ви сега комунистите. Това е само началото. Очаквам пак да се върнат доста променени закони от ГЕРБ. Първо пушенето по заведенията, после всичко останало. Край с магистралите и бетона на Бойко, пак ще газим в родната кал.

41

Анонимен

преди 11 години

Кой ли не се меси за нещата в България?Американски бази,учения на турски и израелски самолети.Европа размахва пръст.Парламента в Турция се кара за изборите в България,дали да подкрепят К.Дал или Местан.

40

Изотзадзев

преди 11 години

Любимата позиция на невръстния гей е "партер". Не е нужно да му се чудят и втрещяват, могат да се наредят прилежно и да го уважат последователно. Доволни ще останат.

39

Анонимен

преди 11 години

" *** "- това име казва всичко .

38

БСП - Гейове

преди 11 години

БСП е единствената партия в света която може да върне само за 2 дена държавата с 10 години назад.

37

Българин

преди 11 години

****алчето Вегенин от хомо-дружинката на Станишев е отявлен национален предател.

36

???

преди 11 години

До ЗАОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ, ЧЕ ЩОМ ЕВРОПА И САЩ НИ ОПЛЮЯТ ЗА НЕЩО, ТОВА Е ДОБРЕ ЗА РОДИНАТА! В случая тия от дс с какво по - то4но допринасят за благополучието на родината?

35

Изявление на ДС 2

преди 11 години

Всички които слагат минуси на първото изявление .... АМИ ПЪРВО ВАС ЩЕ ПРОЧИСТИМ А ПОСЛЕ ЩЕ ЗАХВАНЕМ И ДРУГИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ... тук явно бъка от противници на България, но ДС ще ги изчисти .... СКОРО И ВЪВ ВАШИЯ ГРАД ...

34

Петър

преди 11 години

Същите тези евродепутати не се гнусяха да подкрепят 4 години една мутра престъпник и бивш член на БКП.

33

Shop

преди 11 години

в ДС доказано работеше елита на нацията---------------- В ДС са работили същите елементарни циници, каквито работят в момента в БСП. Просто трябва да можеш да казваш на бялото черно, без да ти мига окото, и ставаш. Получаваш си хонорара и си ок.

32

ЗА

преди 11 години

ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ, ЧЕ ЩОМ ЕВРОПА И САЩ НИ ОПЛЮЯТ ЗА НЕЩО, ТОВА Е ДОБРЕ ЗА РОДИНАТА!

31

BKP

преди 11 години

Skoro shte stane iasno che Belene se vrashta za vsichki, koito sa protiv BKP i darzavna sigurnost! Hora izlezte na ulicite da iztrieme srama komunisticheski ot liceto na zemiata, s tia drugari tuk po foromite se doblizavame do Severna Koreia !!!

30

по-широк ПОГЛЕД

преди 11 години

Не ги искат не само в ЕС, не ги искат и в USA ЦЯЛ ЗАКОН НАПИСАХА СРЕЩУ ТЯХ "Магнитски". А за убийството на Магнитски ВИЖ https://youtube/watch?v=y0QYb2b6yR8&feature=youtube_gdata_player

29

ВЪЗМУТЕН

преди 11 години

ДОЛНИ МРЪСНИ *** САМО ЗЛИНИ НОСЯТ НА БЪЛГАРИЯ БОГ ДА ГИ СЪДИ

28

Патиланец

преди 11 години

До Lele kakoСподелям напълно. Неслучайно вчера топ съдии рекоха, че много се радват, дека ке има експертно правителство сос министърка - експерт. Ама това дека ги притеснява е....дека ни го познават ни го знаат тоа експерт. Това показва, колко е и експерт...експертот...да ни е честита новата петилетка! :))))))))))

27

jeronimo

преди 11 години

Евродепутатите да го духат ! Ако имаше ДС ,намаше да могат да грабят безнаказано , защото в основата на грабежа са именно те !

26

елита на нацията

преди 11 години

Хубаво, че се появиха списъците на много сътрудници на ДС. Защото отново лъсна истината, че в ДС доказано работеше елита на нацията, Creme de la Creme, както казват французите. Сега няма ДС, но има мафия, начело с пожарникар (агент Буда), физкултурник-подслушвач, президент-к*ртизан на пожарникаря, Маджо, Пашата, ***, Бендо, Маргините и всякаква друга криминална ***!

25

по немските медии!

преди 11 години

Елмар Брок и Михаел Галер са едни най-обикновени педофили. Това излезе наскоро по немските медии!

24

Lele kako

преди 11 години

Леле, нема как - трябва да споделя впечатления от Панорамата тази вечер: супер куха лейка е новата министърка на Правосъдието. Защо ли? Може би аз бъркам, ако има и други стова мнение нека споделят

23

Анонимен

преди 11 години

Борисов е мръсен долен *** и ПРЕСТЪПНИК който е регистриран в ЦРУ като нарко-трафикант и мафиот! Цветанов е нагъл, грозен и съскаш ***. Плевненлиев е смешен, малък ***. Всички които дойдоха с тоя *** пожарникар са до един некадърници, крадци и ***. Това са жалки подобия на хора с криви и уродливи лица и с интелект равен на 0 и самочувствие до небето за няма нищо.