7

Анонимен

преди 11 години

Абе докога ще използват ЕС и МВФ като средство за ПР? Не разбраха ли, че вече нормалните хора са наясно, че това са престъпни организации, които командват месната мафия. Така че колкото по-добре за ЕС и МВФ, толкова по-зле за нас

6

Реалиста

преди 11 години

До otneseniСамо да не стане като с "американските инвеститори" с ТЕЦ Марица.... :)))))))))))))))

5

Анонимен

преди 11 години

"Изключително важно е, че запазваме валутния борд и всички тези начала на финансовата стабилност, с които сме свикнали."Мижи, да те лажем!!!Поредните *** на власт. ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, НДСВ... всичките са един дол дренки!

4

Ачо

преди 11 години

Последният абзац направо изкърти!Вдигането на заплатите ни направило по бедни...., не трябвало да се вдигат.....Кои е направило по- бедни, по - богатите ли???Леле, те наистина ни имат за прости овце, революция ще трябва мили момчета и момичета, по друг начин няма да стане!!!!!!!!!!

3

Уркото

преди 11 години

Рептила Орешарски в съглашение с рептило-илюминатските *** от МВФ. Има ли изненадани???

2

до 2

преди 11 години

Нека да не прибързваме, вчера го слушах като намекна че ще се преразгледат оценките за централата и състоянието на енергетиката в дългосрочен план, но не заяви че категорично ще бъде рестартиран проекта.

1

Реалист

преди 11 години

"Проектът АЕЦ "Белене" е икономика, не политика, и ще го съживим, ако е ефективен, цитира "Дневник.bg" изявление на премиера Пламен Орешарски. "Крайната цел ще е пари от данъци да не се влагат в "Белене", подчерта министър-председателят."Хммм, най вероятно ще вземат заем , който данъкоплатците да изплащат!Другото е интаресно, ще платим един път за изграждането на АЕЦ-а, а после ще плащаме и за произведения от него ток, това не е ли двойно плащане?! :)))