119

Анонимен

преди 11 години

Да се маха НЕЗАБАВНО! Какви глупости ръси:"нямала да приканва за пушенето!"??? само това остава!!??? Тя МИНИСТЪР на здравето ли е или лукова глава?? Да излезе на трибуната, да държи една СИЛНА РЕЧ в ДУХА на Европа и цивилизования свят!А тя се СКАТАВА каквото партията каже!!Не искаме Министър БЕЗ мнение! Само за заплата да седи там.

118

chmatka

преди 11 години

дано тези които гласуват ,, ЗА,, техните деца първи да пропушат . Аз сам пушач , и сам сигурен ,че един 30 годишен пушач няма да стане по-здрав ако спре да пуши , но сам сигурен ,че тоталната забрана е предпоставка децата и внуците ни да не пропушват ..... но ние Българите винаги сме били егоисти . дори когато става на въпрос и за децата ни ...... ЖАЛКИ СМЕ

117

Анелия Савич

преди 11 години

Само като се вгледа човек в присвитите и очички и му става ясно че това е изтъкана от злоба и продажност истеричка. Ще връщаме, няма да връщаме, абсолютни манипулатори и слуги на червените олигарси. Отвратена съм!

116

ь

преди 11 години

Абе то ясно решението е на парламента, ама МЗ трябва да го посъветва този парламент да не разрешава пушенето, нали така, иначе каква е ролята на МЗ :)

115

БСП В СЪРЦЕТО

преди 11 години

Хмм, скри се зад "парламента".Няма никакъв смисъл закона против пушенето на закрити места да се отменя. Това е единственият положителен закон на гроб за тези четири години.Не им давайте аргументи с които да си мислят, че в нещо са прави.

114

ШОК!

преди 11 години

Такива хора ни управляват - днес казват едно утре точно обратното!

113

Сотир

преди 11 години

Бившият зам-министър на администрацията в правителството на Тройната коалиция Мария Дивизиева става началник на кабинета на премиера Пламен Орешарски. Дивизиева е сегашната жена на министъра на културата Петър Стоянович, чиято пък бивша жена от която има дете е здравен министър в правителството на Орешарски. Дивизиева е и близка до жената на Станишев Моника Йосифова, с която е била съдружник.

112

HRISTO

преди 11 години

Още от първия ден Таня пурата започна врътките ,какво ли чака народа от червена парашутистка.

111

Чиновник

преди 11 години

Обещали сме на хората, че в заведенията ще се пуши. На непушачите нищо не сме обещавали, така че няма смисъл да лаят.

110

Анонимен

преди 11 години

Тая жена просто е попълнила МИНИСТЕРСКАТА БРОЙКА,.....заради кинтите ,ИНАЧЕ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕЯ ,ОСОБЕНО ОТ ----ТОТАЛИТАРНИТЕ ПАРТИИ ----ДПС и БСП ----

109

слона

преди 11 години

Тазк не започва добре. Вчера беше ЗА либерализация на режима за тютюнопушенето, а пък днес друга песен пее. Явно някой доста бързо я е смъмрил.

108

за 126

преди 11 години

Я ти си стой в Столипиново и не се цели толкова нависоко :) !!!

107

Чиновник

преди 11 години

Непушачите да си ходят в Индия.

106

КАКА

преди 11 години

И СЕГА КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ПОСЛЕДНО......ЩЕ ПУШИМ ИЛИ НЯМА ДА ПУШИМ!!?? ХАЙДЕ АНДРЕЕВА КОНСУЛТИРАЙ СЕ С...........ТИ ЗНАЕШ С КОЙ.

105

gude

преди 11 години

100 Дни са ви много да изкарате!!! Турци и Българоубийци схте ви изринем в най скоро време!!

104

Анонимен

преди 11 години

Аз обичам секса поне колкото пушачите обичат да пушат. След като аз не го правя на обществени места да бъдат достатъчно възпитани и те да не го правят. Впрочем, тяхното е по-неприлично защото вреди на здравето а сексъ не!

103

Ан

преди 11 години

Червената плесен забрави в обещанията си легализирането на хомо браковете. Сега обаче, с братската помощ на социалистическа Франция и това ще стане. Това ще е добре, някои другари от правителството ще могат да се вземат, няма да има нужда от криене. Плачи Плевен, ти изтъргува свободата заради Белене, докара червената чума и турците, но ще останеш прелъстен и изоставен!

102

Анонимен

преди 11 години

Айде първата издънка на здравния министър. Г-жо Андреева първо се мисли и след това се говори.

101

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 57Точно за това е забраната - за да има къде да отидат майките. Сам пишеш че заведенията са пълни, тогава за какъв ужкимски икономически ефект говориш! Не на забраната за да не станат пушачи децата ни!

100

Chikatilo

преди 11 години

до 115 ''Стига с тия деца ве!'' ахаххаа абе ти май си някой от боята а? Как ше пренебрегнеш така децата бе пич???? За едните цигари ли си верно.....е за тва кораба потъва щото се напълни с неуки и нагли типчета като тебе дето си мислят, че някой им е длъжен разбираш ли и то защо???? Не стига, че си грозен , дебел и в тежест на обществото, а се държиш така сякаш всички сме ти длъжни ?