99

guest

преди 11 години

според мен трябва да си остане тази забрана, защото прочето че са регистрирани с 1600 случай по-малко на инфаркти, спестяват се здраве и пари значи

98

Информиран избор

преди 11 години

Направете своя ИНФОРМИРАН ИЗБОР:По данни на бизнеса - за последната година близо 30 хиляди души са загубили работните си места...Изследвания показват, че в Европейския съюз тютюнопушенето причинява смъртта на повече от половин милион души всяка година...

97

gledam

преди 11 години

само в 3 държави от ес е забранено тотално . Вие щото имате най-здравата икономика го забранете и после пак ще викате защо няма пари, като затворят половината заведения.

96

Искам да дишам

преди 11 години

Тази г-жа трябва незабавно да си подаде ОСТАВКАТА! Ясно е, че е поставена за да защитава цигареното лоби, а не здравето на хората! СРАМ и ПОЗОР!

95

Анонимен

преди 11 години

Тая да ходи да се освидетелства. Иначе, знае се: рудиментарен и продажен, по-рудиментарен и по-продажен, най-рудиментарен и най-продаажен, бесепар.

94

eve1

преди 11 години

Група мазни ресторантьори на спират да лобират в парламента да се отмени забраната,готови са хора да умират само и само да са пълни заведенията им.Аз никога вече няма да вляза в заведение където се пуши.Вижте колко е приятно сега,като не се пуши.

93

крез

преди 11 години

Я отидете в ЦУМ на 3-тия етаж да видите 'ползата' от цигарения дим - много добре са го показали хората. Все едно че виждаш черна торбичка от прах и сажди на прахосмукачка.

92

предложение

преди 11 години

Предлагам да им покажем мнението си, като спрем да ходим в заведения, където се пуши - ще фалират тези, които са най-лакоми и искат да се пуши, мислейки си, че по този начин ще им се увеличи оборота. Хората пари нямат да си купят хляб и лекарства, а те седнали да мислят за пушачите по кафетата.

91

Анонимен

преди 11 години

нека си смърдят вътре в изолатора, а не пред заведението да не може да се влезе.

90

detelina

преди 11 години

На мен ,пък лично ми писна 23години,политиците да разделят народа!!!И, с това да се прикриват големите и съществени проблеми на хората!Още в древен Рим са казали-разделяй и владей!Политиците си идват и отиват,но за съжаление народа им плаща за масрафа!Народа е важен само когато има избори,после всичко се забравя и така до следващия вот!Кучетата си лаят,кервана си върви!ПОЛИТИЦИТЕ ИМА ФАЙДА НАРОДА ДА Е РАЗЕДИНЕН,ТАКА СЕ КОМАНДВА ПО-ЛЕСНО!ПРОУМЕЙТЕ ГО-НИЕ СМЕ ГУБЕЩИТЕ!НИЕ ЛАЕМ,ТЕ СИ ЖИВУРКАТ!!!

89

ъъъ

преди 11 години

Поредната кифла... в България само служебните правителства са от полза за страната, останалото си е партиен ***

88

Костов

преди 11 години

До Пуша виновно: Прав си, мириЗ не се усеща - усеща се мириС! Вярно е и друго - тютюнопушенето убива мозъчните клетки(в случая твоите)!

87

kozunak

преди 11 години

дразня се кът пуша някой до мен да яде...

86

ivan

преди 11 години

Здравен министър които мисли за трафикантите на цигари и олигарсите които се занимават с този бизнесне за здравето на хората.

85

Пушач

преди 11 години

Дойде нов премиер,пушач,и трябва да отменяме забраните!Айде, де!

84

не син

преди 11 години

Къде видяхте здравен министър ?! Тази е нахъсана партийна пръдла !

83

Пуша виновно

преди 11 години

Когато вентилацията в заведението работи добре, цигареният мириз не се усеща на съседните маси с непушачи! Кое не е ясно ??????????????????Няма ли по-важни проблеми, че предъвкваме този, измисления?

82

jim morisson

преди 11 години

На здравната министърка ***-да пуши колкото си ще!

81

123

преди 11 години

ЗДРАВЕН МИНИСТЪР ДА ПОДНРЕПЯ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО- КОЛКО ЛИ Е ПРИЛАПАЛА ОТ РАЗЛИЧНИ ЛОБИТА, ПЪЛЕН РЕЗИЛ!

80

ozn

преди 11 години

До ПАЗАРДЖИКпониклиника, май не в москва, а от гетото не си излизал теа и муджахидина