308

nikola.zanev

преди 11 години

Браво на Волен Сидеров!!! Ако не беше той -мандата отиваше директно в ДПС, което щеше да бъде подкрепено под предтекст на неизбежна отговорност за България от ГЕРБ и БСП, а АТАКА точно тогава щеше да изпадне в абсолютно пълна изолация!!! Бойко, уж щеше да си даде гласа, но не го даде с което фактически целеше мандата да отиде в ДПС и принуди Волен да действа. Сега ще говорят за тройна коалиция, но забравят че точно те спираха законите на АТАКА против ДПС в миналия парламент !!! РЕАЛНАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ Е ГЕРБ-ДПС-БСП Финансово и корпоративно !!!

307

Надежда

преди 11 години

Като гледам колко хора си признават тук, че са гласували за Болен, лошо ми става.А аз се чудех как ги е събрал тези %.

306

Българин

преди 11 години

До ЗлопаметнаНе знам от какъв пол сте, затова ще започна без обръщение към Вас. Аз също съм човек с опит, който е минал през няколко управления и правителства. Изживял съм "прекрасния живот" на няколко комунистически/социалистически управления. Няма по-страшно от това. Знам какво значат думите "гражданска война", но май на нас точно такова сътресение ни липсва за да се осъзнаем и стегнем. Лошото е, че няма да стане, защото онези истински Българи са останали някъде в историята.

305

Анонимен

преди 11 години

НА ТОВА СЕ ВИКА БУГАРСКА .................

304

Злопаметна

преди 11 години

До ЯростНика ми е "Злопаметна", жена съм, при това възрастна, не съм герберка, но съм майка, съпруга и гражданка. А Злопаметна съм точно защото тия същи червени мутри от кабинета на Станишев, Костов, Царя и Доган ги помня още от време оно. Не ми е къса паметта за разлика от други потребители тук, които са я по-малки, по-склерозни.))) Революцишя=жертви, и то човешки. Не видя ли февруари месец какво стана? Малко ли ти е?

303

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ПРЕДАДЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ ЗА ТЕБ

302

BG

преди 11 години

простете на мени моето семеиство че гласувахме за АТАКА

301

Анонимен

преди 11 години

ГНУСНО ШИЗОФРЕНИЧНО ДЖУДЖЕ! ГАМЕН,А НЕ ПОЛИТИК! ***!

300

tsuri_mitev

преди 11 години

злопаметна ,аз също не съм на малко години ,но не искам децата ми да живеят в държава в която не се гледат интересите на народа а личните интереси на 240 човека да са над това за което са се борили всички именити БЪЛГАРИ!!! ТОВАКОЕТО ВИЖДАМ КАТО ГРЕШКА НА ПОВЕЧЕТО ХОРА В НАШАТА ДЪРЖАВА Е ЧЕ СЕ ПОЛУЧАВА ЕДНО РАЗДЕЛЕНИЕ И ОМРАЗА М/У *** ТУРЦИ БЪЛГАРИ! НЕ ТОВА Е РЕШЕНИЕТО !ТОВА НИ ГО НАСАЖДАТ ОТГОВОРНИ ЛИЧНОСТИ КАТО ВОЛЕН,АХМЕД ИДРУГИ КАТО ТЯХ!РАЗДЕЛЕНИЕТО НЕ ТРЯБВА ДА Е ЕТНИЧЕСКО!!!

299

Анонимен

преди 11 години

ЕЙ МНОГО *** НАРОД.ПЪРВО ИСКАХТЕ ПРОМЯНА И КВО СТАНА НА ИЗБОРИТЕ 60% ОТ ГЛАСОВЕТЕ СА ЗА БСП И ГРОБ КВА ПРОМЯНА КВИ ПЕТ ЛЕВА.ВТОРО ЕДИНСТЕНОТО НЕЩО КОЕТО ТРЯБВА В МОМЕНТА НА БЪЛГАРИЯ Е ПРАВИТЕЛСТВО,ЗАЩОТО ИНАЧЕ КРАНЧЕТО ОТ ЕВРОПА СПИРА А ОТ ТАМ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ НИ ПОСТЪПЛЕНИЯ ЗАЩОТО ОСВЕМ МАРУЛИ ДРУГО ВЕЧЕ НЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ.ЕДИНСТВЕНИЯТ,КОЙТО НЕ ИСКА ПРАВИТЕЛСТВО Е БОКО ТИКВАТА ЩОТО ЦАЦАРОВ ГИ ПОЧВА ОТ УТРЕ.А НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ ТУРЦИТЕ СА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕМА КОЙ ДА ГИ БУТНЕ МАМКА ИМ РЕЗАНА

298

Анонимен

преди 11 години

НАЦИОНАЛИСТ ПРЕДАТЕЛ АШКОСУМ МАШАЛА ПОПЕ КРЪСТЬО

297

Боил

преди 11 години

Горко на България,големият националист волен/с малка буква,на голяма не заслужава/продаде България на турците.Интересно кой ще преподава в училищата на България турски,сигурно ше има импорт од турция.Пъкленият план на ДС и комунистите успя.Те веднъж ни продадоха на ***,а сега на фесовете.Национални предатели!!!!Планината зове.Воеводи ставайте од гробовете настана найстина време разделно!!!!

296

1

преди 11 години

ГЕРБ ИМА ВОЛЯ,БСП+ДПС ИМАТ ВОЛЕН! -"ЧОК ТЕШКЮР/МНОГО ВИ БЛАГОДАРИМ/"ХАНЪМ-ЕФЕНДИ ХАЙДУТ СИДЕР-ПАТРИОТЕ!!! БЕЗ ВАШИЯТ РЕШИТЕЛЕН"ХАБЕР",БЯХМЕ ЗА НИКЪДЕ. АЛЛАХ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!!! -/СИДЕР ЕФЕНДИ/-"ВОИСТИНА АКБАР!

295

plamen.grudev.3

преди 11 години

На изборите гласувах за Сидеров, надявайки се червените и *** да не управляват. За ГЕРБ ми беше по-охотно да си ги представя на власт. Вярно - много подслушване, много полицейщина. Ама постигнаха нещо, за разлика от предшествениците им и не мога да го отрека. Надявах се на коалиция Атака - ГЕРБ, за да се следва планът "Сидеров", който като цяло ми допада много и е нещо, с което можем да излезем от затънената глуха, в която сме. За съжаление Сидеров се показа като политическа *** и изгуби

294

Боил

преди 11 години

Сигурно на терминалите и по границите към нормалните страни вече има дълги опашки,а башибозуците напират од югЖалко за хубавата ни България!!!!

293

Емил Аврамов

преди 11 години

Хубава статия, ама малко по-грамотно да беше написана...

292

onzi

преди 11 години

Siderov e predatel,nikoga nqma da polu4i moq glas

291

Анонимен

преди 11 години

Напълно разумно решение от страна на Волен, но на герберушките им е по-важно да има партийни търкания, отколкото съдбата на България

290

Злопаметна

преди 11 години

До ЯростНа колко години си, извинявай? Пак повтарям - смених няколко режима и няколко държави, бях свидетел на последствията на гражданска война на етническа основа. Не го пожелавам на никого! Идея си нямате за какво говорите. Говорите не за купон, да се побутате там с полицайчета по площадите, говорите за човешки жертви и тези жертви ще са сред твои връстници, съседи и роднини. Не си го пожелавай. Повярвай ми на мен като на човек с опит.

289

Злопаметна

преди 11 години

До sИдеите им хич не са илюзия, друже)))Напротив - абсолютна реалност, която обаче ще обслужва само и единствено тях. А нас - кучета ни яли.