22

Анонимен

преди 11 години

И ние му повярвахме веднага на президента.Както и олигарсите нямаше да участват в формирането на служебното правителство и видяхме какво стана и колко техни хора си вкараха.А избора на президента за премиер,който всъщност е човек на скандалния олигарх Прокопиев Марин Райков тотално се издъни с организирането на честни избори.Или може би всичко беше планирано от кръговете олигарси,които не искат да пуснат кокала?

21

Анонимен

преди 11 години

Роско си е чиста констинбродска бюлетинка!

20

Филип

преди 11 години

коментар 14 закопа всички хахахах дано го види Президента и Бойко

19

Яна

преди 11 години

Ооо, Роската, дето знаем, че е кукла на конци, ни обещава нещо си....

18

ПЛЕВНЬО,

преди 11 години

ТИ МАЙ БЕШЕ ИЗБРАН СЪС СЪЩИТЕ БЮЛЕТИНИ ОТ КОСТИНБРОД

17

ОСТАВКА

преди 11 години

Г-н Президент вас с колко фалшиви бюлетини ви избраха може би 500 000!?Вие легитимен президент ли сте?

16

Анонимен

преди 11 години

17, няма да ми омръзне да пиша това, както на вас не ви омръзва да повтаряте, че има победител: на тези избори има 3 равни по тежест групи - едните са ГЕРБ (30%), другите БСП (27%), третите - непредставените (25%). Ако имаше партия, която да е на първо място, нямаше сега да се чудят как да направят правителство.

15

Анонимен

преди 11 години

Нямате си представа какъв шизофреник беше начело на държавата последните 4 години. Човек винаги придружаван от линейка от страх да не го учистят. Фалшификации, опити за преврат, подслушване, за мизерията да не говорим, хора факли. До този момент страната не познаваше таква безисходица. Ако този пак дойде с България е свършено.

14

Анонимен

преди 11 години

Трябва ни правителство с участието на партията, която народа избра на първо място. Глас народен, глас божи.

13

54

преди 11 години

Да скрием по-най-бързия начин главните престъпници от СИК и Гроб в Парламента....Все едно какво правителство-ще го бутаме после с милиционерско-мафиотски похвати и картици назначени от мафията в ДАНС,прокуратурата и полицияята.Да заметем НАЙ$ГОЛЯМАТА ИЗБОРНА ФАЛШИФИКАЦИЯ В СВЕТА!!!

12

Турчин до 12

преди 11 години

просто иронията е единственото средство на интелектуалеца да се спаси от простотията, *** си ти момче. Жалко но факт, а Лютви Местан ей там на върха а ти у форума.

11

Анонимен

преди 11 години

10, би трябвало да посочите по-точно грешката - те, ако веднъж не се я забелязали, надали и сега ще я видят: ... управляващи от ГЕРБ, коИто ...

10

до 7

преди 11 години

какво като говори добър Български, ироничен фес си е и толкова

9

и

преди 11 години

Какво чухме-макар и потресаващо фалшифицирани "изборите"ще ни свършат работа,да скрием поне главните мафиоти ЦЦ и ББ в парламента и да продължим милиционерско-мафиотските мероприятия срещу народа.

8

До редакторите

преди 11 години

Уважаеми редактори, чета втора ваша статия, в която вместо "и", се пише "й"... Моля ви, вземете мерки!"В 10 часа той ще се срещне с бившите управляващи ГЕРБ, който пак спечелиха най-много мандати..."Неграмотни хора, с неграмотни управляващи, търсят изход от кризите в тази държава :(

7

до 7

преди 11 години

но все пак е фес

6

R2D2

преди 11 години

Костов, който е виновен за всичко, каза, че очаква страната да премине през тежки времена. Аз не помня до сега да е казал нещо и преценката му да е била далече от истината.

5

Анонимен

преди 11 години

Смешен президент, Местан е единствения който използва всички думи в Българския книжовен език, а Бойко борисов е единствения който използва всички селски думи в диалектичния език, срам и позор, един турчин е пъти над вас !

4

Debora

преди 11 години

Нищо добро не очаква България в близките години. Доброто е само едно.Това състояние не може да продължава и трябва да се коригира, а ограбилите народа и страната трябва да си получат заслуженото.

3

Анонимен

преди 11 години

***!