335

Анонимен

преди 11 години

379 Принципното поведение на всеки "доблестен гражданин" какъвто явно си и ти, е да се обърне към Прокуратурата, ако разполага с факти за извършено престъпление. Нали така?

334

Анонимен

преди 11 години

Баронеса Тачър управлява от 1979 до 1990. Въпреки, че мненията за нея не са еднозначни повечето специалисти казват, че тя е върнала "Велико" пред името на Британия. При всичките ни резерви към Костов се питам какво ли щеше да се случи с България, ако не беше "доведен" Сакскобургготски?

333

Анонимен

преди 11 години

Човече, не ми трябва да чета в нета какво се е случило. Повечето ми наблюдения са от първа ръка, за други неща се досещам. Надявам се, че не черпиш твърденията си в непогрешимостта на др. Костов и компания от интернет. На мен ми е писнало от политици-продажници. Особено от червени, пребоядисани в синьо. Червените са ясни и без да ги коментираме.

332

Анонимен

преди 11 години

376 Любопитно защо досега не си СЕЗИРАЛ прокуратурата? Щом разполагаш с факти.

331

Анонимен

преди 11 години

Приватизацията на Булбанк, на фармацевтичните заводи, на българския авиопревозвач, сделките с Мариците.. Още ли да изреждам? Знам конкретни факти, конкретни приближени фирми, както и някои от схемите.А ти в качеството на какъв ме питаш? Прокурор, може би?Костовизмът е като радиация. Пораженията са завинаги.

330

Анонимен

преди 11 години

373 Това "обосновани предположения" ли са?

329

Анонимен

преди 11 години

до #Сходство:Съмнявам се, че Тачър е била толкова корумпирана, колкото Костов. Едва ли е приватизирала половината държава в полза на роднините си и обслужващия кръжец. Сходството е по-скоро неуместно.

328

Сходство

преди 11 години

За онези, които могат и искат да четат препоръчвам "Тачъризмът - радикална идеология, превърнала се в глобална норма", публикувано в Дневник. Ще откриете доста паралели между Костов и Тачър. Закъсала икономика, фалирала държава, приватизация на фалирали предприятия, възхвала и омраза...

327

Анонимен

преди 11 години

по-долу-370 да се чете,като369

326

Анонимен

преди 11 години

До 370,364 е напълно прав.А четейки твоето изказване,се убеждавам,че "костовист",това не е привърженик на някаква си партия.А просто "ПЛАТЕНА ПРОФЕСИЯ".

325

Анонимен

преди 11 години

до 364от толкова злоба само ако знаеш какви глупости пишеш. по-добре ли си сега

324

кк

преди 11 години

Не е важно държавата да се оправи , а Костов да се оплюе. И това като стане като гледам коментарите от утре всички сме по-богати...Трябва да живееш в паралелен свят за да не знаеш че България през 1997 беше фалира...хайде плюйте то герб, бсп, ндсв разказа играта на Републиката

323

sasho

преди 11 години

само ATAKA ще изгони ерп тата na 12 ще се разбере дали сме народ или мърша86241

322

Анонимен

преди 11 години

Бедността мъчи хората, а Иван Костов ще да де богатство на висчки. Само да го изберат и ще потечат реки от долари.

321

тя

преди 11 години

С какви очи тоя има наглостта да ни говори , че сме бедни. Кой докара един добре жевеещ народ за 23 години да стане най- беден? - такива като него.

320

Анонимен

преди 11 години

Др. Костов говори, сякаш никога не се е докосвал до властта и няма нищо общо с положението на катастрофиралата ни икономика и държава. Хайде холан.. Помним, помним, другарю Костов, кой какво направи през последните 20 години. Не сте само вие виновен, но и с вашата особено безценна подкрепа се докарахме до сегашното дередже.Наближава 12-и май. Усещате ли жегата зад ъгъла?

319

arhar

преди 11 години

Станишко май забрави, че точно неговият министър на образованието Д. Вълчев , който си правеше седянка с Орешарски , е имал обща фирма с Л. Гоцев от ДС през 90 - те г. /Ние помним, Станишко , помним !Помним и за 14.01.2009 г., когато Миков нареди да бият мирните граждани, които бяха тогава пред парламента ...

318

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам за ДСБ. Според мен Костов е единственият политик, който е способен да направи нужните реформи за да се съвземе малко икономиката на страната.

317

Анонимен

преди 11 години

Гледам предаване на тв7 от Смолян. Много е трудно на представителите на политическите партии, особено тази на ГЕРБ, да обяснят на обикновените хора как да живеят без пари и работа. Не чух въпрос, касаещ подслушванията.

316

gost

преди 11 години

по удобное да се стои зад биурото и да се зема заплата а обикновенните хора никои не ги признава