241

Siromahov

преди 11 години

Vinagi sme bili nai bednite v Europa.Shte bade novina kogato veche ne sme.Razbira se,che v Bulgaria ima i bogati hora,no edva li niakoi e postignal tova bez lazi i dalaveri

240

To be or not to be

преди 11 години

При толкова чисто нови милионери и милиардери няма как да СМЕ най-бедните в Европа. По-скоро СМЕ най-крадените.

239

boris

преди 11 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ ,ПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ ДЕЦА,така ще имаме по-висок стандарт,ще има повече чужди инвеститори,повече пари за пенсионерите,ще спасим България,ще има повече мислещи избиратели и много,много други положителни неща. Всички са откачили и се мислят кой от кой по-велик, а истинските виновници потриват доволно ръчички. Ще кажа само едно име- Сорос! Изобщо всичко е ясно, на запад учат, че ние трябва да сме част от Отоманската империя, а "лошите" руснаци не трябвало да водят война на Балканите и да създават проблемни държави като нас , сърбите и гърците,Лично съм го чул от колеги в Англия. Така че

238

Дядо Петър

преди 11 години

Но в замяна на това през последните 12 години си избираме най-АЛЧНИТЕ, НЕКАДЪРНИ И КОРУМПИРАНИ "управляващи".Глави на все същата ЧЕРВЕНА ХИДРА.От която не можем да се отървем вече 23 години.Колко ли още трябва да минат, та най-сетне да прогледнем?

237

iwan.iwanow

преди 11 години

Да и дадът една минимална заплата и да я видим как ще живее ;)

236

Анонимен

преди 11 години

Не сме бедни щото си имаме всичко а прости дето го подаряваме на чужденците-злато,нефт,ток,сол,вода,телевизия,телефония,заводи и най-много женски ***.

235

ха

преди 11 години

Тая откри топлата вода,че и министър я направили.Мозъка е "голям" колкото на герберска калинка.Ми то много ясно,че сме най-бедните,след 4 години разграбване от сектата ГЕРБ кви да сме,най-богатите ли?

234

Анонимен

преди 11 години

България е в тежка стопанска криза все едно е водила 4 години войни. Дори Корейската народна република, която е в постоянно военно положение да се отбранява от САЩ, е по-добре от България.

233

Анонимен

преди 11 години

Не се карайте,ами хващайте самолета и дим да ви няма! В България нищо не е променено в съдебната система ,така че не очаквайте далаверите да секнат! Бардака продължава да облужва със старите к-ви ! За жалост най-тъпият и нещастен се оказа българинът,и не само в Европа! Който има топки ще ми повярва,който няма ще мрънка поне още 10 години!

232

до 346

преди 11 години

При феодализма 2-3к лв. не отиват при работника, а при феодала. Така реално се вземат 600-900лв. А, останалите прибира феодала.А, да - да ти напомня, че за тези пари в земеделието или животновъдството се работи минимум по 12часа на ден в БГ. Като в Сидни нали?

231

ставри

преди 11 години

До От Австралия(Сидни):ела да видиш

230

ставри

преди 11 години

До Избягал:ами направи нещо.И не всички са като тебе от най-простите.

229

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

държава от мрънкачи!В БГ каквато и работа да се фанеш кеф ти към земеделието, към горите, към регионалното, към язовири, към измервателната и т.н. ОФИЦЯЛНАТА заплата сумарно се връзва 2-3 бона на месец, а отделно "страничните" доходи още толкова.Да го кажем 3-4 бона на месец заплати зимате пък се оплаквате. Говоря за вишисти!! Аз съм магистърче и правя кинти в Сидни но няма да се вържа на приказките ви! Дори от другия край на планетата знам че не сте чак толкова зле с 3-4 бона на месец!!!

228

хех:)

преди 11 години

До Избягал зле си селски-България никога не е била така бедна както е сега, но ти си просто и неуко дете. Преди първата световна война българите са били в топ 50 по стандарт. преди втората световна война сме с по-добър стандарт от Швейцария. Ако имаш роднини в южна България питай бабите им какви по-народност са били слугите им и ще ти кажат-гъркини. Ако четеш Захари Стоянов, щеше да ти стане ясно, че по време на войната руснаците са се чудили от какво ни освобождават-това ни е бил стандарта тога

227

Анонимен

преди 11 години

В Европейския съюз прислуга - аз съм кофти герберуга

226

Избягал

преди 11 години

Българите сме били винаги най- бедните почти от както свят светува! Това е защото сме НАЙ- ПРОСТИТЕ! Но за тази болест лек няма! Щастлив че не живее в България! Какво може да се очаква от страната на Слави, Азис и черната Златка!

225

Анонимен

преди 11 години

Признал е честно Дядо Мраз - аз не съм ви Гербераст

224

Анонимен

преди 11 години

Крета нейде той сред нас,заблудений Гербераст

223

Анонимен

преди 11 години

не е страшно, че на някои им плащат да пишат коментари. Страшното е ако същите пишат без да им се плаща ...представи си за какъв тъпизъм говорим!!!

222

до 327

преди 11 години

Глава 7 в книгата на Г.Войнов е за сегашния период-след 1989 год.Това,което го описва си е точно така.На отговорни длъжности в държавата се финансирали и поставяли хора с небългарски произход.Като потвърждение на думите му може да послужи статията "Две десетилетия чужда власт в България"-от лицата ,които са ни управлявали се вижда ,че българите не си управляват държавата,управлява ни микс от евреи,турчеещи се и ***.Статията я има в интернет.А за медиите статията"Пипалата на злото в България"