12

Анонимен

преди 11 години

старение на населението а също и проблема с умственото пренапрягане(мозъка почва да работи по-добре). Но за сега джапанските власти и учени са заети с разработването на нови (по-високи) норми, безопасни за джапанките. А също така активно снабдяват населението си с риба обогатена с цезий, която може да захранва с електричество среден по големина дом след което може да бъде изядена. При което следва да се отбележат всички плюсове и напредъка в областта на прякото усвояване на демократическата

11

Анонимен

преди 11 години

Това е демократична, полезна за здравето радиация! Не е като тоталитарната Чернобилская радиация:)) А това че има изтичане не е опасно, трябва просто да се измисли демократически метод за добиване на Цезий от изтеклото и демократически метод за въвеждането му в в човешкия организъм вместо калций. Казват че малките дози радиация оказват стимулиращо и тонизиращо въздействие на половата система и мозъка. Което от своя страна може да реши демографския проблем в Джапан свързан с катастрофическото

10

Анонимен

преди 11 години

---5Само веднъж ли може да има ---''ЧОВЕШКА ГРЕШКА''...?

9

Евгенийа СЗ

преди 11 години

Ба, и т`ва ша са забрай. Какту стоотицити тонуве ЦИАНИДИ исипани от унгаретата в Дунаво.

8

ДО 1

преди 11 години

В АНГЛИЯ ИМА 4 РАБОТЕЩИ АТОМНИ И ОЩЕ ДВЕ СЕ СТРОЯТ- ТОВА Е НАЙ- ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТОТО ПРОИЗВОДСТВО НА ТОК. НЕ СЛУЧАЙНО ООН ИМА ДОКЛАД, В КОЙТО ПИШЕ, ЧЕ ДО 2030 ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВЯТ 1100 НОВИ АЕЦ ПО СВЕТА КАТО БОРБА С ПАРНИКОВИЯ ЕФЕКТ.

7

Анонимен

преди 11 години

до 2 Преди години не е имало АЕЦ-ове ,и хората са живяли ,по-ЛЕКО ,СРЕД ЧИСТА ПРИРОДА !За какво си СЪЗДАВАМЕ ---ЯДОВЕ !

6

Анонимен

преди 11 години

НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ЗАКРИВАМЕ НИЩО. НЕОБХОДИМО Е ДА МИСЛИМ, КОГАТО ИЗБИРАМЕ ТЕХНОЛОГИЯ.

5

Анонимен

преди 11 години

ТОВА СА АМЕРКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ- ТРИМАЙЛ АЙЛЪНД, ФУКУШИМА- ГЪРМЯТ КАТО ЗРЕЛИ КРУШИ, ЗАЩОТО УЕСТИНГХАУЗ ИМА НЕСЪВЪРШЕНА ТЕХНОЛОГИЯ. И ТОВА СЕ КАНЯТ ДА НИ СЛОЖАТ КАТО 7 БЛОК В КОЗЛОДУЙ ! И ДА ОБЯСНЯ- В ЧЕРНОБИЛ БЕШЕ ЧОВЕШКА ГРЕШКА, А ДВЕТЕ АВАРИИ С АМ.ЦЕНТРАЛИ СА ТЕХНОЛОГИЧЕСКИ НЕСЪВЪРШЕНСТВА.

4

До 1

преди 11 години

И като ги закрият, после ти ли ще ходиш да духаш по ветропарковете или си бога слънце, който ще захранва соларите? Дори и да си тези две работи, се надявам да си и БНБ, че да ни печаташ парички да може да си плащаме.

3

Анонимен

преди 11 години

Човечеството съсипа ---планетата !Не заслужаваме такава природа!

2

Анонимен

преди 11 години

Ще го повтарям винаги за псевдозелените, защитници на планетата и собствения си феодален джоб - реакторите във Фукушима бяха построени от американците от "Уестингхаус". Да, да точно така - същите, които напираха да строят 7-ми блок в Козлодуй. Остаряла технология, лоша поддръжка и експлоатация и резултата е налице. Дори американците го признават - руските ядрени технологии са поне 15-20 години напред. Така, че изводите си ги правете сами.

1

Анонимен

преди 11 години

УЖАС!ВСИЧКИ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ,.... ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЯТ, ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!