59

ХА,ХА,ХААА...

преди 11 години

БОЙКО И МИРО...."ПРАВИЛИ ,КОЛБАСИ ...ЗА НАРОДА ОТ КОНСКО МЕСО".....ХА,ХА,ХАААААААА...БРАВО ,*** ,ТОВА Е ВЪРХА НА ТЪПИТЕ ВИ "изявления".....ха,ха,хаааааааааа...ГЛАСУВАЙТЕ ЗА сърГЕЯ И ДОГАНЯ ---ТОЙ ЩЕ ВИ ДОКАРА САЛАМИ ОТ УКРАЙНА И РУСИЯ , КАТО НЕГОВИЯ..!!!ИМА ДА ГО РУЧАТЕ , ...ЯКООООООООООООО......ХА,ХА,ХААААААААДА ВИЕ СЛАДКО!

58

бахур

преди 11 години

де да беше свежо конско,екарисажи фалират през последните години.къде отива мършата?

57

Анонимен

преди 11 години

Явно и този доказан специалист д-р Йордан Войнов - шеф на БАБХ трябва да си ходи, хората не желаят да му гледат интервютата от разкошно обзаведения кабинет а искат конкретни резултати?

56

Бравос

преди 11 години

Значи сме били на деликатеси.ХАХА

55

Анонимен

преди 11 години

До Гошо Дап Перник Интелекта май нещо на много ниско ниво при теб.До там ли стигна да твърдиш ,че Бойко правел кремвирши.Ако и тези за които ще гласуваш на твоето ниво жалко за България.

54

Гошо Дап Перник

преди 11 години

Купувалите скъпите луканки папкаите кренвиршите на Бойко и на Миро гласуваите за ГЕРБ Гледайте новини на турски и чакайте редът си при сатрапите в бели престилки готови да ви уморят за пет лева повече взети от здравната каса . И си заделете кинти за погребение че и то не е безплатно . Аз луканка не консумирам и ще гласувам за НФСБ защото искам да променя нещо за себе си

53

мухаха

преди 11 години

Ето го ключа от палатката, а аз се чудех защо ми растат ушите.

52

анонимен

преди 11 години

*** от еканрисажите, кучешко,котешко и всякакво та дори и човешко месо и разни там химии - всичко което не струва пари - от него правят суджуци, луканки, кремвирши и какви ли не деликатеси за по 20-30 лева кг но имат дъх на *** всичките колкото и да са ги обработвали с химикали . че отгоре на всичко ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ . - всичката храна . месо, мляко зеленчуци - са *** - втора употреба . както дрехите, колите техниката и кякво ли още не . България е БОКЛУКЧИИСКА КОФА

51

Боби

преди 11 години

А колко кучета и котки сме изяли само тоя отгоре знае

50

Анонимен

преди 11 години

Къде е сега *** с червената брада Мирослав Найденов. Искам да го напляскам. Нали този *** твърдеше, че в БГ няма никъде конско месо. Всяко нещо първо се проверява, а след това се коментира. Но, както всичко останало по времето на ГЕРБ и в случая каруцата се сложи пред коня.

49

Дий, Шаро!

преди 11 години

Откога на кучешкото му викат конско?

48

Постен шпек

преди 11 години

Не вярвам в българските колбаси да има истинско месо, камо ли скъпо месо като конското. Ако направят тест за кучешко, котешко и др. ще стане весело.

47

до 52

преди 11 години

Тия холандци веднага да бъдат извадени от Шенген.Те са най покварената държава.

46

Анонимен

преди 11 години

До player Как да има утвърден стандарт като първо си купуват цигарите и за останалите пари купуват нещо по евтино за ядене,а какво съдържа не ги интерисува.Важно е да запълнят корема.

45

Анонимен

преди 11 години

ХОЛАНДИЯ...НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ-----ЧЕ ПРИ ТЕЗИ ЗАПАДНЯЦИ ВСИЧКО Е ВОДА НЕ НАПИТА.....ЕХ ТЕЗИ КАТИЛИ--ВЪРТАТ ЯКИ ДАЛАВЕРИ ,НИ Е СМЕ ИМ ВИНОВНИ----ЕВРЕЙСКА ИМ РАБОТА....!!!!

44

player

преди 11 години

ам искам да попитам екс министьрчето Найденов - а бе чиче где отиде Утвьрдения Стандарт ?

43

До Нели

преди 11 години

***,ще купуваш само месо,дори и конско да е !Никога КАЙМА,ще намериш черва и ще гипълниш с каквото си месо искаш!Така ще си СИГУРНА,че децата ти не ядат л...а!

42

Анонимен

преди 11 години

Стига сте ревали бе,***!Конското е много по-хубаво и от телешкото и от свинското!

41

до брадворо

преди 11 години

Слушай бе дръвник не само обяснения ще даваш но всичко какво то ти кажа ако трябва и без *** ще те оставя да ходиш така да знаеш давай веднага обяснение.

40

до 42

преди 11 години

кинското наистина е чисто месо, но също така е и скъпо.Никой няма да продава трюфели като пичурки, явно нещо му е имало на месото.