10

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

"Алфа жената може да продължава да се среща и с други мъже...""Алфа жената не се впечатлява от романтични жестове...""Алфа жената е труднодостъпна..."Я статия за ку*вата

9

Тета женска

преди 11 години

Извод за по-напредналиАлфа мъжа срещайки тета жена бива превръщан от нея в делта мъж, сиреч трупясван да спи дълбок сън. Просто различни вибрационни честоти, но... статията била за алфа жената. Масовката от планетарните обитатели са на бета ниво. ...мечтай си за алфа.

8

Тета женска

преди 11 години

...и ако тета мъжа не се появи, загубил се е, не си могла да го привлечеш...тета жената няма да умре нещастна, защото целта на живота й не е да роди нещастни деца от мухльото мъж и да седи по паркинги и да прави духови изпълнения на мъже от чатове...ясна ли съм алфа дечко?

7

123

преди 11 години

Алфа жената е Цецка Цачева.

6

Тета женска

преди 11 години

До алфа мъжкиСамотата няма нищо общо с нещастието. Самозалъгването е, когато си лягаш до ***, опитвайки се да му набиеш поне милиграм от качествата на тета мъжа. Лягаш си и се самозалъгваш, обгърната от най-огромната самота, защото такъв ***, нарекъл себе си мъж или имащ приятелчета тип алфа мъже, които го убеждават, че е мъж...си остава мухъл вовеки. И жената се преструва, че му е подчинена, защото иначе...иначе ще трябва да го зареже, да живее без него и да чака тета мъжа.

5

Анонимен

преди 11 години

До Алфа мъжкиЗабавен си, обичам такива мъже :-)

4

ЗОРО

преди 11 години

С пет лева.....ПОВЕЧЕ...!!!

3

Анонимен

преди 11 години

Очакваме следващите Бета простотии - много писано без нищо казано.

2

Алфа мъжки

преди 11 години

4. Алфа женската е самотна и постоянно е нещастна, защото мъжете не им пука за такива жени, които се опитват да заемат естествената роля на мъжа. Като одъртее ще го разбере както се случва с всички такива жени и ще рони крокодилски сълзи, че живота и е минал в самота и самозалъгване и няма вече връщане назад. Най-добрия ход на алфа-женската е подчинение на мъжа тогава ще усети истинското щастие заложено дълбоко в женската идентичност.

1

Ал Бънди

преди 11 години

Алфа глупости скоро не бяхте писали !