43

Платец

преди 11 години

Защо никой не посочва колко струва тази "зелена енергия" по света и я сравни с цената у нас?Инерго източника за всички е еднакъв-слънце и вятърСтрои се там където ефективността е най-голяма... Оня ден министъра Добрев разви теорията че вятъра бил малък и затова Кулите работили с 30-40 % ефективност около Х. Ами те е се строят там където ефективността е по-голяма, а не където е решил и му е далавера собственика.Да си изравним цените с тези по света и така да им я плащаме енергията, а не ко

42

експерт

преди 11 години

Е то имали накъде повече.Всяко производство се обезсмисля.Ще остане някаква амбулантна търговия,на стоки от първа необходимост.В това число цигари без бандерол,домашен алкохол и т.н. цакане на държавата.То и без това не разчитам на държавата.Обмислям изграждане на генератор на слама или листа от дървета и ако успея ЕОН ще ми го издухат мощно.

41

Анонимен

преди 11 години

Разходите на домакинствата за енергия ще продължават да растат....Е как няма да растът, като има хора ,които ВКАРАХА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ( тая енергия служи само в полза на Цветелина Бориславова , която по майчина линия е ЕВРЕЙКА) , като ЕРП-тата са дадени на ЧУЖДЕНЦИ и премиера НЕ ИСКА да ги вземе обратно ( защо ли).... И за какпак и *** иска да вземе ,част от ЕРП-татат.........

40

21

преди 11 години

Ей тези кули сме ги правели ние с наш труд и с наши средства, а днес окупатори ще ми вземат пари за разпространение на ток.Защо?

39

Анонимен

преди 11 години

Разходите ако продължават да растат, няма да остане никое правителство на поста си! И жандармерията плаща сметки и деца храни! Един ще наръгате с нож, втори ще пребиете, друга част ще затворите, но народа няма избор, притиснат е до стената. Зад стъклата на лимузините всичко е наред, цветя и рози! Сретен Йосич докога ще е в затвора?....

38

вале-каро

преди 11 години

Бих попитал ЦИД колко е производството на ел.енергия за 2012 и на каква цена производителите са я продавали на ЕРП.Поотделно за:АЕЦ,ТЕЦ,ВЕЦ,Вятърни ,слънчеви и т.н.За финал да сметнат кой производител е най-изгоден за българският потребител.Няма да го направят.Заощото е ясно.Не могат да се противопоставят на своите покровители отвъд океана.А ние до кога ще търпим такива хрантутници?Като не милеят за Българското да си вървят при техните идоли!

37

Анонимен

преди 11 години

Много са посредниците,затова е скъпо!

36

Гост

преди 11 години

ПРОТЕСТИТЕ СЪЩО ...

35

нона

преди 11 години

До Анонимен 39И заглавието е достатъчно само да прочетеш

34

Анонимен

преди 11 години

След първото изречение няма нужда да се чете.

33

Анонимен

преди 11 години

Ъъъ докато прочета кой е извършил "изследванията" и повече няма нужда да чета каквото и да е.

32

Анонимен

преди 11 години

А какво стана с прославения милко ковачев, - министър на енергртиката, трето поколение енергетик от кохортата на мадридския мушеник дето продаде ЕРП? Спокойно си харчи комисионните.

31

КОЧЕВ

преди 11 години

Кой скри новата калинка на ГЕРБ-БУДА, госпожа Юлиана Иванова от сайта?Както е управлявала фирмата си, така ще управлява и ДКЕВР, с далавери и мушейничество. На такава жена ли ни повери съдбата ни Б.Б., Как утре ще и повярваме?! Как ще защитава държавните интерси, които не зачита. Как самия той ще и има доверие. Не се знае! ТОВА Е ДЪРЖАВА, НЕ Е ФИРМА ЗА ИНТЕРНЕТ ТЪРГОВИЯ.ЖАЛКО ЗА ТАЯ ДЪРЖАВА, С ТАКИВА КАДРИ СМЕ ЗА АФРИКА, НЕ ЗА ЕВРОПА.МОЛЯТЕ ДА Я ОСВОБОДИШ ПРЕДИ ДА НИ Е УНИЩОЖИЛА.

30

БАИ СТАВРОС

преди 11 години

А бе вулгари...ЗАКЛЕВАМ СЕ --НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИА В ЦЯЛАТА СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА И ГАЛАКТИКАТА МЛЕЧЕН ПЪТ...ДА ИМАШ АТОМНА ЕЛ.ЦЕНТРАЛА И АЗ --КАТО ВУЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ДА ПЛАЩАМ ПО СКЪП ТОК ОТ ГЪРЦИЯ...КОЯ ГО ВНАСЯ ОТ РУСКО-ТУРСКАТА *** -КРАДЛИВ ВУЛГАРИСТАН.

29

Samo minavam

преди 11 години

Счетоводителят,ако си правиш сам тока с фотоволтаици,ще стоиш на лоени свещи и ще си зареждаш лаптопа от жиците на транвая.Кондиката е друга.Политиците от всякакъв цвят ни готвят трагедия от Еврипид.Тя ще се нарича,избор на доставчике на ел.енергия.Човече и лампите няма да смееш да си включиш.

28

А, СТИГА ГЛУПОСТИ БЕ

преди 11 години

....ЦЕНАТА ЗА ПРЕНОСА НА ТОКА ---МИ Е 3-ПЪТИ ПО-СКЪПА ВЪВ ФАКТУРАТА !!!!!!.....със кофи да го носят---пак нема да е толкова скъп!В БЪЛГАРИЯ ИМА ИЗЛИШЪК ОТ ЕЛ-ЕНЕРГИЯ !!!!АКО ПОСТРОИТЕ АЕЦ-БЕЛЕНЕ----ПРЕНОСА ЩЕ Е ЯВНО 10 -ПЪТИ ПО-СКЪП...защото няма инфраструктура!КОГО ЛЪЖЕТЕ ...С ЕВТИН ТОК???!!!Няма такова нещо!

27

V EFIR

преди 11 години

MANIPULACIA. IMA HORA/ PRAVITELSTVO, INSTITUCII/ KOITO V Z I M A T P A R I ZA DA SI VARSHAT RABOTATA. TAKA OPISANATA SITUACIA e KATO CHE LI SA NAZNACHENI BEZDELNICI KOITO PROSTO SAMO KONSTATIRAT FAKTI/ NEVERNI POVECHETO/ I NE PRAVIAT, NISHTO DA PROTIVODEISTVAN / RESHAVAT / PROBLEMA.VSE NARODA VINOVEN- NEMA RABOTA, PARI, OPLAKVA se, KRITIKUVA, ISKA MNOGO, VZIRA SE V u-u PRAVLIAVASHTITE, ISKA da RABOTIAT RABOTATA SI .

26

анонимен

преди 11 години

Тоя Костов е за бесилката, от неговите далавери започна всичко.

25

Анонимен

преди 11 години

Не случайно някой говори,че българина ,, виж бил богат'',колко милиарда е /бил спестил.Явно този някой иска тези милиарди да се ,,усвоят''...А според,,Цените на тока,пречка пред чуждите инвестиции'' не са виновни енергийните дружества,а други.Тези,които са писали и приели законите.Ами сега?

24

До 15

преди 11 години

Избързаха за да се нагушат определени хора ФАКТ. Но кой ги би по главите да не променят закона с промяната на цените за инсталирана мощност? Сега нито имаме ВЕИ сектор, който да работи, нито имаме инвеститори които искат да инвестират и един лев за да направят проект.Отделно за всеки % неизпълнение по договора който са подписали за ВЕИ държавата тоест данъкоплатеца ще е одрусан от ЕС като глоба със 100 милиона Евро на година - Яко нали? Хем не си оправяме законите хем после се чудим какво стана