27

Анонимен

преди 11 години

"Броят на дарителите в България устойчиво расте, както и разнообразието от форми, с които българските дарители и организации участват и са активни."Да отбележим, че "даренията" са предимно към МВР и други силови/контролиращи държавни структури, с идеята, че като си дарител придобиваш особени права, които по принцип не ти се полагат. Но всъщност това си е корупция, за което ежедневно ги предупреждават от Брюксел...

26

КултурЪТ ми Янков

преди 11 години

дУ ПрезидентЪ на РБ!Ние ,Бг-народ ,като ДАРЯВАХМЕ ----23г.,КАКВО ПОЛУЧИХМЕ ....?

25

Анонимен

преди 11 години

"Освен да си вземате , искате и да ви даряваме ли?Подавай оставка!***! "Сега ще ти обесня. Държавата ни е съдрала по 10 кожи с данъци и такси. Ама толкова много крадат от държавната хазна, та не им стигат парите за определени неща - такива, които са грижа на държавата. Ама те не мислят да спрат да крадат държавни пари. А ако се опитат да ни одерат по още една кожа, ще се вдигнем да ги изметем. Затова нова оферта - ще работят по въпроса сам да си съдереш 11-тата кожа и да им я дадеш.

24

Анонимен

преди 11 години

Как се тълкуват ---ТУПАНИЦИТЕ с/у политици и управници ,....като ДАРЕНИЕ ЛИ?

23

Анонимен

преди 11 години

Нещастните Бг-политици ,нарастват не с дни ,а с часове в Бе-ГЕТОТО ,на Европа!

22

Анонимен

преди 11 години

ИДЕЯТА Е ДОБРА, САМО ЧЕ КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ДАРИТЕЛИТЕ ОСВЕН ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО И УСМИВКА? ДАЛИ ЩЕ ИМ СЕ НАМАЛЯТ ДАНЪЦИТЕ? А ТЕЗИ СМС КОИТО ИЗПРАЩАМЕ ПО БЪЛГАРСКА КОЛЕДА И Т.Н. - КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ? НАД 300.000 ЛВ ДАДЕ ДЪРЖАВАТА НА СОЗОПОЛ, ЗА ДА СИ ИЗЛАГАТ "РЕЛИКВИТЕ" - ТО НЕ БЯХА ЗА ЦЪРКВИ, ЗА МОЩИ, ЗА ВАМПИРИ И Т.Н.!!!! Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!! ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА, НА КОЛКО ДЕЦА МОЖЕШЕ ДА СЕ ПОМОГНЕ С 300.000 ЛВ ЗА ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА? И НЕ ЗАЩОТО У НАС НЯМА ЛЕКАРИ - НЯМА ОБОРУДВАНЕ И ЛЕКАРСТВА!!!!

21

Анонимен

преди 11 години

"Като президент дълбоко осъзнавам ролята си за популяризиране на дарителството, за популяризиране на доброволчеството и за това да утвърдим дарителската култура в България като цяло, заяви президентът Росен Плевнелиев днес на дискусия за отговорното дарителство.Освен да си вземате , искате и да ви даряваме ли?Подавай оставка!***!

20

Анонимен

преди 11 години

РЕЗУЛТАТЪТ !Да ЗАДОВОЛИМ ВСЕ ПО-НАРАСТВАЩИТЕ НУЖДИ ..........,на Бг-политици,държ.корумпирани чиновници и ***!ДАРЯВАЙТЕ ,ЗА ТЯХНОТО БЕЗХАБЕРИЕ И АРОГАНТНОСТ С/У Бг-НАРОД !

19

акуд

преди 11 години

Плевенлиев слушаш ли се, хайде да сметнем от дарения на Българите и от дарения на държавата и да видим кой е дал повече пари, навит ли си?????

18

Анонимен

преди 11 години

С една дума ,още едно УЗАКОНЯВАНЕ ....НА ПОРЕДНАТА ПРЕСТЪПНОСТ в Бг !

17

Анонимен

преди 11 години

какво да даряваме г-н президент? народът пари за хляб няма, какво да дарява ???

16

а

преди 11 години

А искам да се провери през последните 4 ри години , от отпуснатите пари за лечение на деца в чужбина на колко от родителите са работили , членували или спонсорирали ГЕРБ

15

Анонимен

преди 11 години

Нека да даряваме а парите(данъците) които събират от нас да ги раздават на калинки и тем подобни за Facebook страници и други сериозни начинания.

14

ето

преди 11 години

Ето насочих прожекторите, към избори и начин да замина от България :)) Пожелавам Ви да Ви се наложи сред основните си избирателите да живееете.....

13

Oleee

преди 11 години

Алооу, президентчето! Хората не искат да им даряват, каквото и да е било! Не сме маймуни в зоопарка, та да ни подхвърляте я бонбон, я вафла! Стига с това лицемерие, ***! Хората искат образование, работа и сигурност! Всички имаме ръце и можем сами да работим, а не да чакаме подаяния! Но това което нямаме е ДЪРЖАВНИЦИ В БГ!!!

12

Анонимен

преди 11 години

Тая женичка Роска да ходи и да слуша жена му кво му заръчва и да не се напъва много да мисли. Супер *** е тоя!

11

Анонимен

преди 11 години

Да насочим прожекторите към мутренското минало на върхушката която те направи най-зависимия президент на България и подмолните договорки за спонсорство за изборите от ЕРП-тата дето ограбват българския народ Буда седи иприбира с осемте си ръце като за последно защото знае че идва видов ден

10

Анонимен

преди 11 години

"Плевнелиев иска да се утвърди дарителската култура у нас "Тоя нормален ли е? Хората нямат пари да си платят тока - ще даряват. Плевнята е абсолютен неадекват.

9

Анонимен

преди 11 години

Това ли му е проблема на г-н Плевнелиеа? За сетен път разбрах, че не сме си избрали президент.

8

Анонимен

преди 11 години

за Цецо ще трябват 6 прожектора...