23

1123

преди 11 години

Трябва приватизационните и договорите за покупко-продажба на ел. енергия от ЕРП за се огласят публично.

22

Анонимен

преди 11 години

kakvoooo

21

дзвер

преди 11 години

До до 15...Гледам рабираш нЕкои работи...Много лесно НЕК ще върне заема...Той беше изтеглен с намерението да се строи Белене и щеше да се връща от там.Сега НЕК ще вдигне цената на тока, който продава и готово.Не може с рушвети да се подписват договори за ВЕИ и те да станат ДВА пъти повече от предвиденото, (тези мощности трябваше да се присъединят за 10г, а не за 2г.)а сега да се оправдават и с Аспарух.

20

румен221

преди 11 години

АЛО-О-ОО, МАСОНИТЕ,- ВЗЕМЕТЕ МУ РАНГА НА ТОЗИ ***, ЧЕ ВИ ИЗЛАГА, "КАТО КИФЛАДЖИЯ ПРЕД ТОВАРЕН ВЛАК...""Добрев обясни, че действително има такъв доклад, но повече нарушения, които са констатирани в него, са били абсолютно формални..."АБЕ МАСОНСКИ ***,- В ДОГОВОРИТЕ НЯМА "ФОРМАЛНИ" - ДОПУСТИМИ...- И "НЕФОРМАЛНИ" - НЕДОПУСТИМИ НАРУШЕНИЯ...!!!ВЧЕРА ГЪРЦИТЕ ПРЕКРАТИХА ДОГОВОРИТЕ С ТЕХНИТЕ ЕРП-та, само заради ДЕН ЗАКЪСНЕНИЕ ПРИ ПЛАЩАНЕ НА ДИВИДЕНТА...!!!

19

A газта–

преди 11 години

Нали уж намалиха Доставната цена с повече от 20 процента? Защо по газостанцийте само се качва - за всички нас които не крадем? Защо и парното се качва?Къде отидоха тези проценти? Отговора е ясен - в джобчетата на приятелите на ББ.Избори идват - ще наливат пари да може да остане ББ та още повече да ни дерат кожите!

18

Анонимен

преди 11 години

то е ясно че повече от10години ги има проблемите а вие защо не предприехте мерки досега да ги решавате?а?трайкате си щото влиза и във вашите джобове!народа не трябва да се дава а да се действа докрай.тъкмо малко се е посъбудил вече от ленивата си летаргия!

17

Анонимен

преди 11 години

ХАХАХАХАХ ААА--ФИРМИТЕ СА НЕЩО ЕВРЕЙСКИ..КОЙ СМЕ ДА ГИ ПИПНЕ..ЩЕ СИ ОСТАНАТ И ЯКО ОЩЕ ЩЕ НИ ДЕРАТ......

16

до 15

преди 11 години

Ами така е ако не беше взела НЕК заем от 250 милиона евро сега нямаше да са толкова на загуба,вчера се разбра тоя заем какви далаври са правени,уж за АЕЦ белене е изтеглен а са платени само 130 милиона лева от заема за него а другите пари не знайно каде потъват,а има едно плащане за цанков камък и водното огледало от тях и после се питаме защо НЕК са на загуба.

15

Анонимен

преди 11 години

Къде се скриха ---главните герои ---И.Костов,Р.ОвчЪ.,и Станишев ?

14

Анонимен

преди 11 години

Щом се карат в Нар. събрание ,...значи нещо ще се оправи !Лошото е , ако заедно си ....''трайкат''?!

13

Анонимен

преди 11 години

EH DELIAN4O , DELIAN4O . KVO NAPRAVI BE MOITO MOM4E S TVA PRIZNANIE 4E PREZ POSLEDNITE 10 god SA SE VAR6ELI DALAVERITE . SEGA KAK DA SI OTVORIM USTATA I DA NABARKAME IVAN KOSTOV 4E I TOI E V DALAVERATA . SRAMOTA BE DJANAM . TE VERNO OT POSRANO 20 MI KAZAHA IA DA PRODALJAVAM DA SI GOVORIM 4E I KOSTOV E V DALAVERATA AMA SE 4UDIM DALI NEKADE NEMA DA IAM LOBUT . S PROLETARSKI PRIVET : KASKETOV

12

Хасму

преди 11 години

"Делян Добрев обясни, че проблемите с ценообразуването не са от днес, а ги има през последните 10 години"Абе, марсолко, нас ни интересува ДНЕС ПРИ ГЕРБ И БОРИСОВ!!!

11

Joro

преди 11 години

Na vsi4ki trqbva da ni e qsno 4e 4ast ot sumata koqto plashtame na mesec za tok e za neplateniq *** tok koito nie plashtame !

10

Анонимен

преди 11 години

Всички си го изкарваме на ЕРП-тата. И донякъде с право!Основния проблем с голямата цена е това , че ДКЕВР, неправомерно, но съзнателно я вдигат и основната цел е да се покрият до известна степен огромните загуби на НЕК, както и на Булгаргаз /Газ/ и на Топлото/главно София/ .Това е заръката на управяващите...и то не от тази година.От много народ, по доста пари-милиардче! Вижте финансовите отчети на споменатите!До седмица ще направят някаква врътка/вече го намекват/ и ще намалят единичната цена с наколко стотинки.Сега основната им цел е да приберат народа от улиците.

9

kiko

преди 11 години

DOBREV E PLATEN SLUGA NA MONOPOLITE KAKVA PROVERKA NA ELEKTROMERI IZGOREN TOK ZA 40 LV SMETKA ZA PLA6TANE 100 LV. VSI4KO TO4NO NIAMA GRE6KA !!!!!!!!

8

ВОЛЕН РАБОТИ ЗА ....

преди 11 години

....ДОГАН ЕФЕНДИ!!!...ИСКА "НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ" НА ЕРП-тата.....ЗА ДА МОГАТ СПОКОЙНО *** И *** ДА СИ КРАДНАТ КАБЕЛИ, АЛУМИНИЙ И ЖЕЛЯЗО ОТ СТЪЛБОВЕТЕ!"НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ" ....ОЗНАЧАВА "БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ И РАЗРУХА"....!!!!ВОЛЕН РАБОТИ....... ЗА ДОГАН И ***------НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО??!ВОЛЕН е руско .....иска да "фалира" енергетиката ни --за да се настанят РУСКИТЕ ВЕЛМОЖИ, НА ДОН *** !Такива са му инструкциите от "рожденния ден " на дон ***!

7

ПЕШКО

преди 11 години

ДОКАТО НЕ ИЗКАРАТ ВСИЧКИ ДОГОВОРИ СКЛЮЧЕНИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НИЩО НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕ.АКО СА СЕКРЕТНИ ДА ГИ РАЗСЕКРЕТЯТ.ТАКА НИКОГА НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕ КОЙ И ЗАЩО ГИ Е СКЛЮЧИЛ.ВСЕКИ ЩЕ ПРЕХВЪРЛЯ ВИНАТА НА ДРУГИЯ.ПРОТЕСТИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СПИРАТ.

6

Анонимен

преди 11 години

"Със сметките за ток гражданите плащат 2 лв. данък Костов, 6 лв. данък зелена енергия. В несъбираемите разходи гражданите плащат и кражбите на електроенергия от *** махали", заяви Сидеров /цитат от агенция Фокус/. Браво на Сидеров за думите и за внесеното проекторешение! Все повече се убеждавам, че трябва да се гласува за националисти!

5

Начинаещ журналист

преди 11 години

Скараха ги в НС, отвън отново се прегръщаха и се смееха на феруарските сметки за ток!

4

марко-1

преди 11 години

Докарахте народа до просешка тояга.Ха намалете си процента комисионни,че да може народа да поеме глътка въздух.То винаги се е крало,ама това правителство си е направо за книгата на Гинес.Най-некомпетентно,най-лъжливо ,най-крадливо и още много най.Всички сте за затвора.Ще гласувам за тези,които обещаят,че ще вкарат Боко и компания в затвора.