62

До 55

преди 11 години

Ами Станишев утре ще вземе да подкрепи и Ал Кайда. Този човек е наистина много опасен за България!

61

Анонимен

преди 11 години

Ако е чист , Борисов сам ще поиска дебат за досието " Буда " . Изводът е ясен !

60

ДАНС защо спи?

преди 11 години

През ден се правят активни мероприятия от кукловодите на прехода (висши номенкл. кадри на БКП и висши офицери, генерали от ДС). Ежедневни протести за щяло и нещяло, анонимни материали в сайта Биволь, пишман атентата, изигран от турската комедийна трупа ДПС, както и стрелбата срещу Баретата не случайно точно пред съдебната палата не бяха достатъчни и сега кукловодите се договориха с ЕРП-тата да завишат нарочно сметките и да провокират излизането на хората на улиците и с цел свалянето на ГЕРБ от власт и идването пак на разпределителите на порции БСП и ДПС!

59

ЦЕЦО

преди 11 години

БОЙКО МОЖЕ ДА Е БУДА АМА АЗ СЪМ ДАЛАЙ ЛАМА

58

Биволар

преди 11 години

БСП също имаха следния проект с оставянето на ББ на власт. ББ да обере негативите с непопулярните мерки, които трябваше да вземе заради кризата, съкращения, неувеличаване на пенсии, заплати и т.н. През това време БСП да стои настрани от управлението на държавата, да съботира постоянно ГЕРБ и да накара хората да намразят Борисов и на изборите да гласуват пак за тях! Да обаче тоя път си направиха грешно сметките. Борисов се справи отлично с управлението на държавата в най-голямата свет. иконом. криза и спечели одобрението и доверието на хората! Чака ни 2-ри мандат на ББ и вечна опозиция на БСПи

57

optimist

преди 11 години

Скандалът Буда е само малка част от цялата компроматна война, която БСП водят и отчаяните им опити да се върнат на власт. Така че внимавайте как гласувате, защото като дойдат Пръмова-Местан-Станишев ще плачете за лошия Борисов.

56

Истината

преди 11 години

Самият Кеворкян, който е агент на ДС и кредитен милионер отиде в Мадрид като телевизионер от Всяка неделя и направи интервю с Симеончо като го попита ако дойде ще си иска ли имотите, и тогава Крадливия направи една учудваща физиономия и казва: Кой, аз ли, никога, аз обичам България и тези имоти са на БГ и т.н.. Всичко беше един цирк за да се подготвят хората за идването на уж Месията, спомням си как хората тичаха да го прегръщат. Впрочем Симеон отдавна е вербуван от ДС, още когато е изпаднал в неплатежоспособност заради проиграните на комар огромни суми, ДС плащат дълговете му и така става те

55

до 58

преди 11 години

Ще да са разпространени в някакво вътрешно комюнике на партията ти.Тука прочетохме само похвали от САЩ и Израел.

54

До 60

преди 11 години

НДСВ докара ЕРП-та, а комисионните взе БСП, те създадоха проекта НДСВ и извикаха Крадлив Дедо от Мадрид да дойде да го оглави. Целта беше да управляват НДСВ, които трябваше да предприемат негативните и непопулярни мерки, изисквани задължително от ЕС като например раздържавяване на големите и губещи предприятия. И за да не си цапа ръцете БСП им трябваше някой друг да свърши черната работо, да натрупа негативите, а БСП да стоят настрани и после да се върнат на бял кон в властта през 2005г. , когато ни приеха в ЕС и сега се тупат в гърдите, че Станишев ни вкарал в ЕС!

53

Анонимен

преди 11 години

...тхвърлено с гласовете на ГЕРБ и останалите независими ... Независимите отдавна са финансово зависими

52

Анонимен

преди 11 години

БСП реално са тези, които взеха комисионни от продажбите на енергийните ни дружества! Защото поставени от тях хора управляваха България чрез проекта им НДСВ! Реално управляваше БСП! До преди 3 г. БСП управляваше сама или чрез коалиция с клонингите си ДПС, НДСВ, СДС на Костов, ами точно тогава те прилапаха 100 млрд държавни активи чрез касова и безкасова приватизация на техния човек Костов, внедрен в СДС, станал премиер уж от демократичните сили, а той беше двоен агент: на ДС и КГБ и дясната ръка на Луканов!

51

Батман

преди 11 години

гербери не се палете да плюете предните и по предните.. така може да си доставяте някакво взаимно удоволствие тука 10тимата човека дето се кефят на мутрата.. но нормалните мислещите хора няма как да ги залъжете.. ГЕРБ = смърт Това вече и децата го разбраха.. щом сте ОК да ви управлява Сикаджиийска мутра ок. НИЕ ОСТАНАЛИТЕ ХОРА НЕ СМЕ !! така,че можете да се плюете един друг нищо няма да промените .. на изборите си заминавате ЧАО ЧАО

50

До 55

преди 11 години

От разпространените изявления на лидерите на държавите от ЕС и света се видя много ясно, че демократичната общественост по света подкрепя изцяло Борисов и му благодари за професионалната работа по разследването на атентата в Бургас! А за Станишев останаха само обвиненията за подкрепата му за терористичната организация Хизбула! Станишев вече е персона нон грата в ЕС! Най-после си получи заслуженото за постоянните лъжи, които говореше срещу Борисов и ГЕРБ! Хитрата червена лисана накрая сама си щтракна капана!

49

Анонимен

преди 11 години

I NA MALKITE DECA E QSNO 4E BORISOV E MUTRA I SE ZANIMAVA s kakvo li ne

48

до 53

преди 11 години

Тая истина къде я сънува. Я си спомни кога бяха масовите разстрели и се развихри контрабандата с пълна сила. Дали не беше по времето на великия ти главен секретар. И нищо не беше разкрито от МВР

47

Цирк БСП

преди 11 години

Цирк БСП постоянно ни забавлява с комедийните си спектакли и сърцераздирателните си молби към Борисов за оставка на правителството му. Но върха на цирка БСП беше назначаването на служебна жена на Станишев и имитацията му на щастлив татко с извънбрачното й дете! Такова нещо до сега не бяхме гледали, невероятни постановки с още по-невероятни актьори! Е, наскоро и Доган извъртя един театър, но Станишев е просто ненадминат циркаджия от европейски мащаб! Той даже единствения в Европа открито подкрепи Хизбула, е това наистина не всеки го може - само роден циркаджия!

46

Истината

преди 11 години

Борисов е препоръчан за гл. секретар след като заживява с червената банкерка Цв. Бориславова, дъщеря на генерал от Държавна сигурност, същата му създава фирма Ипон и той охранява Тошо и Крадлив Дедо! После го правят гл. с-тар, но след като започва да работи срещу мафията и разбиват канали за дрога, хващат 1 тон амфетамини, разбиват суперпечатницата за фалшиви долари, комунистите разбират че това не е техния човек и Р. Петков настоява да напусне и Борисов си тръгва! Ако беше друг щеше да си трае и да *** комисионни!

45

хахахахахаха

преди 11 години

Всички гербери на амбразурата, че фекалите ще прелеят и ще се разсмърди още по-яко. Да защитим Буда той ще ни доведе до нирвана с молитвата "те други са виновни"

44

Дойн

преди 11 години

До 40ЗЗЗЗЗбогом щом казваш, макар и грамотните да използват прозаичното "сбогом".В тази тема хората дискутират отказа на парламента да разследва миналоно на Министър-Председателя ни, къде видя Станишев, къде видя Хизбула?Намери си темата за Хизбула и си пиши там ако няма какво да кажеш по темата.Ще видим Юли месец на кого хората ще кажат Сбогом! Току виж загърбили Будизма!?

43

dan

преди 11 години

Ледът се пука Господа Всичките тия плювачи скоро ще им лъснат задниците Вече почват пда се ядат един друг