487

Veselin

преди 11 години

Явно под думата стабилност разбират бедност :) .ПАРТИИТЕ СА САМО ЗА ПРЕД ХОРАТА ДА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ИМАТ ПРАВО НА ИЗБОР .

486

мишо

преди 11 години

Айде стига с тези шметни капели. Видяхме за четири години какво стана - глад и мизерия за народа и увеличение на заплатите на депутатите.

485

Veselin

преди 11 години

Власт на народа трябва да има, а не на шепа хора, които на правят на ***. В партии не вярвам, всички те са поставени от големите чорбаджии .

484

Veselin

преди 11 години

Тези които пишат против българите нека не забравят, че и те са българи и това се отнася и за тях .Ако поставят в тези условия англичани или французи, ще са много по зле от нас в момента, не са с нищо по добри от нас .Всъщност и това е едно голямо изпитание за народа ни, ако се пробудим по негативноста в която са ни вкарали, дивидентите ще са невероятни .

483

С НАМИ БОГ

преди 11 години

P.S.3.ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ВСИЧКИ ПАРТИИ СЪЗДАДЕНИ ОТ МВР-ДС - СДС, ДСБ, ДПС, НДСВ, АТАКА, БГ И Т.Н.4.ДА БЪДАТ СЪЗДАДЕНИ НОВИ ПАРТИИ, НО ОТ ГРАЖДАНИТЕ НЕ ОТ ДЖАНДАРИТЕ !5.ДА СЕ ПРАВЕДАТ ИСТИНСКИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ, БЕЗ ***, ТУРЦИ И МЪРТВИ ДУШИ !6.ДА СЕ ГЛАСУВАТ ЖЕСТОКИ ЗАКОНИ ЗА КОРУПЦИЯ ВЪВ ВЛАСТТА !7.ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ МУТРИТЕ И ДА СЕ КОФИСКУВА ИМУЩЕСТВОТО ИМ !8.НА ДОСЕГАШНИТЕ ОЛИГАРСИ СЪЩО !ЗНАЧИ ЗАПОЧВАМЕ ОТНАЧАЛО И ОТ УЛИЦАТА !ТОВА Е ЕДИНСТВЕННИЯ НАЧИН ИНАЧЕ - БОКО И ГРОБ !!!!!!!!!!!!!

482

Анонимен

преди 11 години

Българина е най нервен и най силен пред компа с клавиатура в ръце.Вие по този начин протестирате само в мислите си.Нямате достатъчно смелост и кураж да излезете и да отстоявате своите права,както гърците.500-те години турско робство си казват думата.През1989г.БГ е с население 9700000 сега е 7000000 и намалява от некадърно управление за което имате вина и вие понеже го търпите.От българин и от дупе нищо хубаво не очаквай да излезе.

481

С НАМИ БОГ

преди 11 години

ЗА ДА МОЖЕМ ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ОМАГЬОСАНИЯ КРЪГ ДА НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ ОСВЕН ЗА ТЯХ САМИТЕ В КОЙТО УМИШЛЕНО НИ ВКАРА НАШАТА ПРОДАЖНА ОЛИГАРХИЯ ТРЯБВА ДА ПОЧНЕМ ОТНАЧАЛО !ПРЕДИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗГРАНИЧИМ !1.ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧИМ С ВСИЧКИ АГЕНТ ПРОВОКАТОРИ-ДА ГИ ОБЯВИМДО ЕДИН И ДА ИМ ЗАБРАНИМ СЪС ЗАКОН ДА ЗАЕМАТ ПО-ВИСОКА ДЛЪЖНОСТ ОТ ПОРТИЕР, РАЗУЗНАВАНЕ И КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕ СЕ ИЗКЛЮЧВАТ ЗАЩОТО Е СМЕХОТВОРНО И ТЯХ ДА БРОЯТ ЗА АГЕНТИ !2.ДА СЕ НАМАЛИ БРОЯТ НА ДЕПУТАТИТЕ ДО 50-60 ЧОВ

480

Анонимен

преди 11 години

***.СТВОЯТА "ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ" ВСЕКИ ДЕН ПРАЩАШ ХОРАТА В ГРОБИЩАТА.ПРОСТА,***,НАГЛА МУТРА.

479

Анонимен

преди 11 години

На куково лято ще победите. ГЕРБ и БСП - на бунището на историята!

478

Veselin

преди 11 години

До 596 ,труден въпрос. Но промянат трябва да дойде от съзнанието на хората, да са скептични относно медиите, защото там върви най голямата пропаганда, както и доста филмови продукци вкарват в едно нереално русло обществото .Иначе както е казал един поет революцията не става на площадите а вътре в хората. Част от плана на тази система е хората да са противопоставени, да се един срещу друг, и докато са заети с такива неща, телевизия и несъществени неща да ограбват и държат под робство света.

477

Данката

преди 11 години

НИКОГА НОВ МАНДАТ ЗА ТЕБЕ НЕЩАСТНИКО ПРОКЛЕТ

476

zaw12929

преди 11 години

Извън темата ви казвам Стига сте повтаряли, че през 1878-1878 се е състояла руско- турската освободителна или завоевателна война Не, тя е само ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА, ЗАЩОТО ПОСТАВИ НА КАРТАТА НА Европа, ОТНОВО- държавата БългарияЗа да се обединим, да се зарадваме, а не да се гневим и делим на русофили и русофобитрябва преоценка само в насока: Какво правим с държавата България- извоювана от българите на 19 век!!!! Да спрем стрелби с куршуми и думи

475

zaw12929

преди 11 години

не забравям, че финансова стабилност си имаме от времето на Иван Костов и продължава, защото сме във валутен борд. Не, това не казва нищо ново: Има толкова безумия за поправяне, но да започне с обещанията, с които спечели 2009 и пак ще спечели. А ние, пак ще имаме красиви обещания... Представете и други кандидати с нови идеи и ще видим.аз излъгах хората казвайки: Бойко е най добрият Министър председател на всички временаИзвън темата ви казвам Стига сте повтаряли, че през 1878-1878 се е със

474

до 595.

преди 11 години

Прав си. Всички са маскари,както казва А.Константинов. Но за кого да гласуваме на изборите.Видно е,че всички идват на власт уж в името на народа и добруването ни ,но веднага започва голямото плюскане и о..кване ,а мизерията расте.Няма свестни синдикати,няма гражданско движение,няма личности като Стамболов,който е направил чудеса за България,въпреки кусурите му.Идват избори,посочи алтернатива,която да е приемлива

473

Veselin

преди 11 години

Не се лъжете по партиите, независимо коя е на влас политиката е една и съща, какво трябва да се случи още за до го разберем, всички те са поставени от различни финасови структури, енергийни гиганти, банки и т.н. .Такава е световната политика демокрация казват просто за да не плашат хората а на практика е фашистко кооперативно колониялен капитализъм, това се случва в света .ПАРТИИТЕ СА САМО ЗА ПРЕД ХОРАТА ДА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ИМАТ ПРАВО НА ИЗБОР .

472

kjkj

преди 11 години

Господи пази България от този некадърник

471

имигрант

преди 11 години

Аааа, мерси, но не!!! Какво ми обещава? Че ако (не дай си Боже случайно) вземе да спечели изборите, могат да ме гръмнат на улицата посред бял ден от някой снайперист на който са му се запотили очилата или е хванал конюнктивит и вместо да гръмне набелязаната за цел мутра, наркобос, политически противник и т.н. вземат че ме гръмнат мен, или някой мой близък по погрешка? Аааа, не, не искам такова управление на мутренската комунистическа групировка ГЕРБ!

470

Анонимен

преди 11 години

БСП(ДС) - ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

469

възмутен

преди 11 години

Последни опити на един отиващ се политик - провалил се отвсякъде и доказал, че винаги има по-лошо от предишното! С последни издихания манипулира хората - абе, господине, държавата я е имала и преди ГЕРБ и ще я има, надявам се и след ГЕРБ! Вие сте най-голямото зло в новата демократична уж история на държавата! Вие показахте, че българите масово трябва да излязат да гласуват юли месец, а не да предоставят избора на управляващи на необразованото и неработещо, купено с пари за изборите население!

468

преминаващ

преди 11 години

Той едно време преди няколко мандата обеща да изгради завод за *** край София, ама май е забравил. Още чакаме !