37

Zloto

преди 11 години

Ако се окаже големия син ще е просто потресаващо. Надявам се всички защитници на психично болните да са извън съответните заведения да се позамислят. Глупавите им европейски директиви и права на човека, дрън дрън. Да не дава Господ човек да има такива деца и роднини. Някои диагнози могат да доведат до подобни крайни състояния и да отключат крайна агресия. Лека им пръст на хората!

36

Анонимен

преди 11 години

Проблема е много *** - държавата нарочно не държи лудите в лудниците а ги пуска целенасочено на улицата. Навсякъде е пълно с луди, във всеки град във всеки квартал. Те го правят нарочно за да намаляват разходи а какво се случва на гражданите пет пари не дават. Няма по-смахната държава от нашета, да пуска луди на свобода, също и престъпници, да не дава пари на майките, да лишава онкоболните и други тежко болни от лечение и т.н. Позор сме за целия ЕС.

35

Анонимен

преди 11 години

До 38 - Тук отново говорят предразсъдъците. Повечето хора с такива проблеми са всъщност много кротки и неспособни да наранят човек. Няма основателна причина да бъдат подозирани, че са склонни да убиват хора без причина.А пък принудителното лечение - това го е имало по времето на Сталин и Хитлер. Ние с тях ли ще се сравняваме?

34

Анонимен

преди 11 години

"Трагедията се е разиграла в блок 254 на столичния квартал "Гоце Делчев"."Това е поредно доказателство на твърденията на проф. Георги Василев, че в блок 252 има психотронна техника и се извършват експерименти с невинни, нищо неподозиражи граждани!Потърсете видеото "Неудобните Маргарита Михнева Пси-оръжието".

33

Анонимен

преди 11 години

Психотронното оръжие е измислено още в началото на 20 век в Чехия. Разбира се примитивната му версия тогава не може да се сравни с това, което виждаме днес.Психотрониката прави това, което радиониката прави, само че с мозъчните вълни на хората. Психотронното оръжие може излъчи към мозъка ви мисъл, която да е на честотата на собствената ви мозъчна активност. Вие възприемате мисълта като своя, но не е. Това се прави ежедневено от 30 г. насам, чрез телевизията, радиото, компютрите, оптичните кабели, мобилния ви телефон, микровълновата ви печка и т.н. Случва се навсякъде. Това е форма на ритуална магия, но с технология. Принципът е същият, защото както съм казвал и преди, технологията може единствено да копира функциите на самото съзнание, тя не може да бъде сама по себе си! Ако имате устройство, което може да излъчи честота съвпадаща с честотата на мозъчната активност на въпросното живо същество, вие можете да извършвате дистанционен mind control, без този човек да бъде mind control subject в миналото.

32

Анонимен

преди 11 години

до 37,не, че нещо, ама ако си гледал за Амитивил, там случаят е бил същият, само че в къща. И на мен ми е интересно как става тоя номер, ама не е нужно да си кой знае какъв стрелец, че да уцелиш човек от упор. А и баща му е бил бивш военен, може и да го е учил като малък как се стреля, кой знае. И ако всички са спали, как мислиш, оказал ли е някой съпротива?

31

От 31 до 36

преди 11 години

Какво значи демократично, а демократично ли е психично болен да извърши убийство, а после да го оправдаят като невменяем?

30

Анонимен

преди 11 години

Намериха на кого да хвърлят вината полицаите. Интересно психично болен, убива 4 човека и себе си с пистолет. В целия блок никой не чува изстрелите. Жертвите са така убити че излиза че са нямали време да реагират и да се защитят, 4 куршума 4 *** убити . Излиза че психично болния е добър стрелец и с един изстрел на точно определено място убива жертвите си без да имат време да се защитят. Не знам тия полицаи или медиите за толкова прости хора ли ни имат нас обикновените граждани на тази страна.

29

Анонимен

преди 11 години

До 31 -Това би било анти-демократично. Никой не може да решава вместо друг "ти трябва да се лекуваш".

28

Анонимен

преди 11 години

Като че ли Иво Андонов е казал " чисти!"

27

Анонимен

преди 11 години

до 30 - Сладурче, когато има подобно убийство, първите два въпроса винаги са: 1. Има ли някой в семейството с психични отклонения, или предишни криминални проявления?2. Има и някой полза от смъртта на човека/хората и ако има - каква е тя?И тези въпроси си ги задава всяка полиция по света, така че тая с предразсъдъците не важи :)

26

Анонимен

преди 11 години

До Garagmel - Брей, не знаех, че епилептиците са убийци.Ти изобшо знаеш ли какво е епилепсия, неандерталецо?

25

Анонимен

преди 11 години

Модераторчета на днес.бг, играете си плюсчета и минусчета. Как е възможно на първа страница на коментар да има 30 минуса, а като се има предвид, че гласуването изисква логване, няма как 30 човека да са нафлякали минуси на този коментар, а да не са гласували за останалите коментари.

24

Анонимен

преди 11 години

По закон психично болните никой не може да ги задължи да се лекуват, това става само с тяхно съгласие или това на близките им. Може би е време държавата да преразгледа това, за да няма повече такива случаи.

23

Анонимен

преди 11 години

До 26 - Не, сладък, не е нормално. Това е проява на предразсъдъци. Българинът живее със странната представа, че различните хора са едва ли не врагове.

22

Анонимен

преди 11 години

27 - А кой ще решава кой е "нормален" и кой е "луд"?

21

Анонимен

преди 11 години

Много е лесно да не решиш проблема, а просто да го заключиш в някоя "институция" и да се престориш, че той не съществува, нали?

20

Анонимен

преди 11 години

Добре де, колко народ трябва да избият лудите за да хване държавата да се замисли и да ги прибере. Ненормална работа е това.

19

Анонимен

преди 11 години

25, стига истерясва и ти. Нормално е, ако в семейството има човек с психични отклонения, той да е първият заподозрян.

18

Анонимен

преди 11 години

Браво - хвърлете цялата вина на горкото момче! Щом е различен, сигурно е и убиец, нали?Понякога ме е гнус от цялото това невежество и предразсъдъци в обшеството.