74

до 93

преди 11 години

Благодаря, че ме подсети за този уникален виц :) накрая обаче завършваше " ... на-на-на боцмана в ***" :) хехехее, оправи ми настроението за целия ден

73

Radiacionen tip

преди 11 години

Гледах ги, слушах ги снощи. И едните, и другите. Извода, които си извадих: от десетина години не съм гласувал, защото нямаше смисъл. Сега, колкото и неприятно ми е да си го призная, тия бивши другари аха-аха ще ме накарат да гласувам. Нищо, че предложението е от БСП. Пък, в крайна сметка, какво значение име от кого е, ако е читаво? Така, че, моята персона май ще каже едно ДА ЗА БЕЛЕНЕ!

72

Анонимен

преди 11 години

Вчера в народното събрание бившата партийна секретарка от Плевен др.Цецка Цачева отхвърли предложение на ПП Атака по случай годишнината от американските масирани бомбардироки в края на 2 св.война над София да бъдат почетени невинните цивилни жертви от страна на българското население с думите ,че парламента не бил обреден дом,да така се изказа Цачева ,в същото време забрави ,че съвсем наскоро почитахме евреите жертви на атентата в Сарафово,почитахме (жертвите) на възродителния процес,

71

Анонимен

преди 11 години

Жестока цензура налагана заради параноичен страх от свободното изказване на мнение на хората в една държава член на ЕС през 21 век говори само едно управляващата партия герб и нейния нарцистичен лидер ББ с два пръста чело говори само едно ,че е съвсем близко времето народа на изборите да изхвърли от властта управляващата клика ,или да обкръжи парламента и да линчува тия от герб , а това е на път да се случи Костов повлече крак ,в Козлодуй онзи ден полицията едвам спаси И.Костов от линч

70

НОВОТО ИМЕ НА ЯНИ

преди 11 години

ЯНИ НЕ СЕ ЛИ УМОРИ ДА БЪДЕШ ПРЕЗЕРВАТИВ НА МУТРАТА. НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ СЛЕД УПОТРЕБА ПРЕЗЕРВАТИВА СЕ ИЗХВЪРЛЯ НА ***. ТИ ВЕЧЕ СИ УПОТРЕБЕН И СИ В КОФАТА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТРУПОВЕ. ПО-ДОБРЕ СЕ СКРИЙ И НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПРЕД ХОРАТА. НЕ СТИГА ЧЕ СИ ПРЕЗЕРВАТИВ , АМИ СИ И СПУКАН, СТАВАШ ОЩЕ ПО НЕНУЖЕН И ВРЕДЕН. ВРЕДИТЕЛИТЕ СЕ УНИЩОЖАВАТ.

69

Пофесор Дайнов

преди 11 години

Уважаема госпожо Бърдукова,през средновековието са наричали крал Луи ХV-краля слънце.Обидно за историята е нашенската мутра да бъде сравнявана с тази личност.

68

Бърдукова

преди 11 години

В новините Dnes.bg по нареждате на краля слънце е въведена строга цензура на всички коментари.Хвалете управниците на ГЕРБ и коментарите Ви няма да бъдат премахнати.Бог да пази майчица България от тях.

67

гледам и не вярвам..

преди 11 години

Такова чудо не бях виждал-почти всички коментари са премахнати "поради нарушаване правилата на сайта".Цензура,значи...и се сещам за песента на английските моряци,която била много цинична,а трябвало да я изпеят пред кралицата.След намесата на цензурата звучала така:" на.. на.. на..,на.. на.. на..,на.. на.. на.. на.. на в *** !"Това ли искате да постигнете ? Вече не давате да гласуваме свободно по мненията на другите.Сега и не можем да им четем коментарите.Какво остава-да се самозакриете....

66

zugi

преди 11 години

Вече няма ли да имаме право на коментари по дадена рубрика - както гледам и се питам - Възможно ли е пък всички коментари да са с нецензурно съдържание?

65

Кубрат кан български

преди 11 години

Долни ***,какво ви пречи в България да има втора атомна централа?Малко ли ви е че унищожихте създаденото от много поколения.Никой от вас рушителите не е допринесъл с нищо за развитието на Родината.По-точно всеки от вас е забил гвоздей в ковчета на МАЙКА БЪЛГАРИЯ.

64

Анонимен

преди 11 години

янка е отваряна вече

63

UDO

преди 11 години

Джуджето Дългоноско съвсем изперка.

62

пенсия

преди 11 години

Янето доказа за пореден път ,че е за 4-ти километър. Подлогата на герберасите. А те герберасите са мутантите на БСП.Изненадан съм как модеаторите са премахнали дузина коментари. Това ли са правилата. Свобода на словото и печата.. Нима Аянето не заслужава тези епитети. Той не пада по-долу от Болен сиктеров. Вярно истината боли.

61

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Бе, да *** ваш'та мамка ***, да ***!Пак ли требе се регистрирвам за гласуване???Пфу, да се регистрирате за преглед на мъртвото си дете, дано, ваш'та *** ***!!!!

60

Анонимен

преди 11 години

Искам да попитам Красен Станчев вярно ли е ,че вчера в Козлодуй са искали да бият Костов и усети ли той народната любов?

59

Вън Костов

преди 11 години

"Заминавай си оттук! Ти окраде България", реве срещу Костов висок здравеняк. "Вън! Лъжец! Крадец!", крещят и останалите. Бившият премиер не дава вид на стреснат, усмихва се и свръща към разбунената агитка. "Не съм затворил аз блоковете!", казва той. Протестиращите го заобикалят, в суматохата се втурват и полицаите. Обстановката е нажежена, но до бой, за щастие, не се стига. На помощ на лидера си се притичват и депутатите Асен Агов и Иван Иванов и след размяна на реплики всички влизат в залата. В залата има по-малко от стотина човека. "Козлодуй трябва да гласува с "Не" на този референдум, защото строителството на "Белене" означава затваряне на АЕЦ "Козлодуй!" Правителството е длъжно да защити АЕЦ "Козлодуй", да работи заудължаване наживота нареакторите му

58

Анонимен

преди 11 години

Този референдум е абсолютно неприемлив.Едно е желанието на българския народ - да има или да няма АЕЦ Белене, но съвсем друго и авторитетно е мнението на експертите.Това е все едно всички българи да могат да лекуват зъби, без да са учили за това.Как може да се произнасям за ядрена енергетика, когато аз съм портиер или транжор.

57

Бял Българин

преди 11 години

Пичове,що се хабите-я помислете как можете да вазирате от тази объркана държава с компрометирани политици ! Иска се малко повече смелост и упорство-после ще си управлявате живота и няма да мислите само за оцеляване!

56

гинеколог

преди 11 години

Става се "драги "ми..Става се.Прави се пластика и...си с нова пу..ка.Това,че този не знае какво се прави си е за негова сметка.Аман от некомпетентни изказвания. Заповядайте..всяка сряда правим подобни манипулации.

55

mafia

преди 11 години

vbox7/user:ochevidecbg