51

Анонимен

преди 11 години

Красимир ГерговКрасимир Гергов - известен медиен бос, рекламен монополист с фалшиви дипломи за висше образование, който си плаща за да нарушава законите (виж "Трейшън клиф....") - планирал е 40 голф-игрища на територията на страната (председател е на голф-асоциацията). Унищожил е брега на Калиакра (Топола и Божурец) като е заличил защитени хабитати и находища на видове. Най-брутално построените негови игрища са "Трейшън клифс голф енд спа ризорт" и "Блек сий рама" - и двете на брега на морето, върху присвоена от държавата земя. Последното игрище, което прави, въпреки протестите на местните жители, е на брега на Приморско. Убийството на кмета на Елин Пелин Янко Янков е свързано със скандални сделки с имоти, в които участват Красимир Гергов и Прамод Митал (собственик на Кремиковци и ЦСКА).Красимир Гергов притежава рекламна агенция Крес, Финлаб ЕООД, Номина АД, К консултинг ЕАД, Корект С ЕООД, Айриш пъбс лимитед ЕООД, НПС ЕООД, Голф клуб ЕООД (Голф игрище голф с. Равно поле, общ. Елин Пелин), Професионална голф асоциация професионален спортен клуб АД, Южен голф АД. Участва като собственик в: Медиа маркет АД, Парк плакат ООД, Войс медиа ООД, Пиеро 97 АД, Център по маркетинг мениджмънт АД. Консултант е на Болкан Нюз Корпорейшън фирмата, собственик на bTV, GTV, FoxLife, tv2 (известна с педерасткото шоу на Азис) и други. Собственик е и на радиата Z-Rock, N-Joy и Jazz FMПредполагаем собственик е на псевдоприродозащитната партия "Зелена България".

50

zorik

преди 11 години

Отново попадаме в заложения този път от Миро Севлиевки капан - дай сега да подхлъзнем всички да говорят за брата на Станишев и да забравят за проблема с дюните:))) Може да проявят и малко изобретателност в лъженето, ама вече така са се успокоили че са ни успали че не им пука.

49

Анонимен

преди 11 години

Народе!Вижте изказването на изтървания от лудницата-постната пица!Иска му се втори,че и трети мандат!Недай си боже втори мандат, за третия му няма нужда!При третия няма да я има България защото всичко ще бъде унищожено!

48

Анонимен

преди 11 години

Пак нито дума за *** аскьовския!

47

до 52

преди 11 години

Нормален съм. Цитирам Г.Станишев:"Има българска компания, която владее тази територия. "и пак питам:Кога тази компания е купила терена?На кой е Собственост?Кой е бил на власт когато е станала сделката?И нормална ли е според теб, умнико, цената от 3.5 евро на квадрат?

46

Анонимен

преди 11 години

До питащ ОТГОВОР ----НА ПРИБЛИЖЕНИ НА БОКО ФИРМИ..ПРОВЕРИ И ЕЛА ЧЕРПИ...

45

Unufri

преди 11 години

Снощи ги гледах по БНТ как вият от глад БСП и ДПС. Вече не издържат. Ако вземат власт ще е края на БГ. Ако искаме да приключим с родината ни, моля да гласуваме за Сергея, Доганя и оная мръша Пръмовица....

44

Предупреждаващ

преди 11 години

Внимавайте с хората които най силно плюят комунистите. В повечето случаи са бивши такива. Тези които сме живяли малко по дълго ги знаем какви бяха преди какви са сега, как говореха преди как говорят сега

43

Анонимен

преди 11 години

Шумкарска му работа (батко и братко)

42

Анонимен

преди 11 години

Нито Цецо, нито Кумецо, нито брата ще вземе да се окаже че тия земи, заменки и строежи са ничии и никой ги не иска!ами да ги дават на бездомните бе по 2 парцела за лев

41

BAY PANDEL

преди 11 години

До питащ- ,,NEVINEN DO DOKAZVANE NA PROTIVNOTO,,

40

Анонимен

преди 11 години

Никога вече бесеперасите в управлението

39

клек

преди 11 години

До питащжалък гербер, нормален ли си? вие сте тези, които твърдят това, вие дайте доказателства. по рождение ли си глупав или в съгласие с партийната линия на герб?

38

Гочо

преди 11 години

Каратистът психически загуби битката.Обзе го паника и удря във въздуха запотен...Бог да му е на помощ!

37

Анонимен

преди 11 години

Вижте го хубаво този и брат му, такива като тези продадоха майка България ....за някой друг лев са готови на всичко

36

зиза

преди 11 години

едно може да се даде на ББ - вдигна нивото на популизма до небето, следващите ще трябва много да се образоват на тема как се лъже без да ти трепне окото, да се гневиш естествено пред камери и да повтаряш една и съща лъжа, запазвайки ефекта.

35

до 39

преди 11 години

Герб са на власт да докажат,че е негово,а не да подхвърлят фишеци по телевизиите.Ако не могат да го дакажат да мълчат.Същото е и с кумеца на Цветанов-не може да се докаже,и това че излиза по телевизиите и се оправдава - добре, но да хвърля недоказани обвинения по Станишев не му прави чест - *** човек.Така не се печели доверието на народа - излизаш плюеш които ти падне и мислиш,че хората ти вярват.До гуша ни дойде 4 години от глупости.

34

Анонимен

преди 11 години

Тоя дали има или няма не знам, но вие *** гербераси съвсем го ударихте през просото. Едно време седесарите така излъгаха хората като викаха : "Ние не идваме от резиденциите с мерцедесите". Пък после най-малкото си построиха собствени резиденции с по няколко мерцедеса.Вие даже сте по-гнусни от предишните, защото ги задминахте.

33

питащ

преди 11 години

Драги ***, питам:1 Имали закупени 707 дка на Карадере по 7 лв. м/2 ????2 По времето на КОЙ е станала сделката???3 Чия е фирмата собственичка на терена???

32

Анонимен

преди 11 години

Щом е комунист със сигурност е замесен!