58

Демокрация $! 2013!

преди 11 години

Да Гласуваме за Този, който въведе Пряката Демокрация. Гражданите Трябва да имат Възможност да гласуват за всеки по -важен въпрос,защото от това зависи Тяхното Бъдеще( както е в Швейцария). Референдуми му е майката, но за Всичко, а не само за Белене. Тогава избори ще има Всеки месец и политиците ще са Принудени да ни обясняват подробно и да ни ухажват постоянно, а не както е сега 4-5г. лапане, пък после "Потоп", но за Гражданите не за Тях(представителните Политици)!Да видим дали после ще има изказвания, че бил лош мат'ряла... !

57

Анонимен

преди 11 години

И.Й.КОСТОВ ,ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПРАЗНУВА ИМЕНИЯ ДЕН ,...В ----БГ-ЗАТВОРА, заради ГОЛЕМИ заслуги в политиката !

56

Един

преди 11 години

Глей с кви кокошкарски истории ни замазват очите!

55

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров и Деница Гаджева си направили романтичен воаяж в един от най-скъпите и луксозни хотели в Париж, където отсядат мултимилионери от цял свят, разкри телевизия СКАТ. Лидерът на Атака" и младата му депутатка, с която има връзка, плащали по 1100 евро на ден само за апартамент. За едноседмичния си престой с любимата си в хотел Льо Мюрис", което е любимо място за арабски шейхове и петролни магнати, Сидеров платил общо 14 808 евро.

54

www

преди 11 години

ВЗЕМАНЕТО НЕ Е КАТО ДАВАНЕТО - А КАК НЕ ЗАБРАВЯТ ДА ЯДАТ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ??

53

Ф.С.В

преди 11 години

ДО ДЕМОКРАЦИЯ 2013 --БРАВО!!! МНОГО МИ ХАРЕСА !!!!

52

Демокрация $! 2013!

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали сТЕ се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и ПолитициТЕ продават това което не са Направили,крадците и ПолитициТЕ - това което не е Тяхно,проститутките,ПолитициТЕ и ЖурналистиТЕ - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията? Лошо живеят тези, които Смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

51

Анонимен

преди 11 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО КАТО ТЕЗИ КРИЯТ ДАНЪЦИ? А КОЛКО СЕ КРАДЕ ТОВА НИКОЙ НЕЗНАЕ. А ВИЕ ЧАКАТЕ ДА СЕ ОПРАВИТЕ И ДА ЗАЖИВЕЕТЕ КАТО В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ. НЕ ЧЕ И ТАМ НЕ СЕ КРАДЕ И КРИЕ НО НАРОДА НЕМОЖЕ ДА ГО УСЕТИ ЗАЩОТО ВСИЧКО Е В УМЕРЕНИ ГРАНИЦИ. А В ТИКВОЛАНДИЯ НАПРАВО С ЧЕРПАКА ГРЕБАТ СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТЧЕТА НА ВСИЧКИ ЕТАЖИ НА ВЛАСТА. ЗАТОВА ЩЕ ПЛАЩАТЕ ЗА ПРЕНОС И ПРЕВОЗ НА ТОКА. ДДС ВЪРХУ ХЛЯБА ЛЕКАРСТВАТА И ВСИЧКО ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ. ЗА ДА ИМА КАКВО ДА КРАДЪТ МУТРИТЕ И КОМУНИСТИТЕ. ЧЕСТИТА ВИ СЛОБОДА ДЕМОХРАЦИЯ ЧОВЕШКИ ПРАВА И ТЕМ ПОДОБНИ КУ.ОВИ РАБОТИ. СВОБОДНИСТЕ ДА УМРЕТЕ КАТО ***. ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ. СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПАК СИ КАЧЕТЕ НА Х.Я НЯКОЯ ПАРТЙИКА ЗА ДА ВИ ОПРАВЯТ. АМА НА ЗАДНА ПРАШКА. И НАЙ ВЕЧЕ БОЛНИЯТ СИДЕРОВ ГО ИЗБЕРЕТЕ ДА ХОДИ В ПАРИЖ И ДА ПОХАРЧИ С КУ.ВЕТО 15 000 ЕВРАКА ЗА 5 ДЕНА. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ.

50

гласувайте

преди 11 години

сега !!! И после пак, ако сте живи !!!

49

Анонимен

преди 11 години

Докато си мълчиме и не линчуваме някой депутат, това ще продължи вечно. Та те са ни работници, те крадът нашите пари! Камъни за тях , оставка и съд!

48

Анонимен

преди 11 години

Хайде стига с това слагане на политиците: "забравили да декларират". Каква е тая цензура, ако бяхте истински журналисти, щяхте да напишете "укриват доходи"!

47

demos

преди 11 години

Дрън,дрън,прах в очите.Тарикатите си влагат мръсните пари в злато и други ценности,както и на името на балдъзата или любовницата.Трябва да е най-заблудената овца в парламента за да има издънка по отношение на мръсните мъни.Тяхната е лесна,защото има какво да крият,но нашата е тъжна,защото ни искат това ,което нямаме.

46

Анонимен

преди 11 години

Какъв пример дават само. Дисциплинарни санкции срещу тежи невежи !

45

Анонимен

преди 11 години

"Панаири,пааанаири, мои детски най-красиви светове......."Баце да ви още 4 години.Амин!

44

Мечта

преди 11 години

Доживяхме да видим афганистанка-рапърка,дали ще доживеем да видим български политик-Не крадец?

43

лъжа и измама

преди 11 години

Прави впечатление че,бесепарите имат най-малко придобити имоти и пари.А дали това е така?Или гербаджии им взеха златната лъжичка от устата!?

42

666

преди 11 години

Само крадци познават крадци..."християнино"!

41

666

преди 11 години

АБЕ ЩО НЕ ГО ПУБЛИКУВАТЕ ЦЕЛИЯ СПИСЪК НА ВСИЧКИ ТЕЗИ - С АМНЕЗИЯ ???

40

доган

преди 11 години

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.....

39

BGto

преди 11 години

Защо не забравят да ядат или да взимат рушвети???????