147

Анонимен

преди 11 години

Задачката е да се намери нещо дето е станало преди ГЕРБ и после те... целите в бяло.А като е била виновна тройната, вие къде бяхте три години?Нали ни обещахте да оправите предишните грешки. Иначе за какво сте ни... за д ани крадете и да ни казвате колко предишните са виновни ли?

146

IQ146

преди 11 години

Имотът се намира на 460 м. от морето. Това доста променя картинката, в която се твърдеше, че имотът е на брега... 100?/кв.м. при тези условия е АБСОЛЮТНО НЕПОСТИЖИМА ЦЕНА! Можете спокойно да се доверите на тази оценка, батко ви е специалист, не една и две сделки са му минали през ръчичките... Да, 100? за 30 дка - общо 3 млн.? бяха постижими 2007-2008 година... Но сега е абсурд! Морето е пълно с оферти ПРОДАВА и на 100 м. от брега за по 100?, но НЯМА КУПУВАЧИ! КУПУВАЧИТЕ предлагат сделки на по 20-30?, не повече! А тук на близо 500 м. от брега и то 29 дка накуп...? 600х.лв. ПАК Е НИСКА ЦЕНА! Но вече не в пъти, а в проценти... Лошото за Мършата е това, че тия *** са препродали на следващия ден СЪЩАТА ЗЕМЯ(друго щеше да е, ако я бяха градоустроили) и сега има прецедент - 600 х.лв. срещу 4 млн.лв....В рамките на 24 часа... С това да се занимае Прокуратурата! Ако може да го гепи, да го гепи, но далаверата НЕ Е ТАКАВА, каквато изглеждаше.И пак припомням, друго беше положението при КРАДЦИТЕ, там се работеше със замах, с такива дреболии те не се занимаваха, похапваха ги като леко предястие...А единствен Боко дава гласност и даже РИЕ, без да му пука КОИ са замесени, за да стане ВСИЧКО ЯСНО, това е НЕОСПОРИМ ФАКТ!

145

IQ146

преди 11 години

Когато БСП и в частност Индиана Идиотова искат оставката на Миро Мършата, започвам да се питам, оставката на Миро ли искам повече или НАГЛАТА КРАДЛИВА КОМУНОИДНА УСТА да замлъкне ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ! Да ви кажа по съм склонен на Миро да простя, пред алтернативата Идиотова и БСП да са стожери на почтеността и справедливостта!!!

144

РУМЕН221

преди 11 години

ПРИЯТЕЛЮ, 173 "...Само *** е убеден, че разбира от всичко...!"- ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ТВОЯТА САМОКРИТИЧНОСТ... И САМООЦЕНКА...

143

Въй

преди 11 години

20000 бона за декар в несебър?!?! У нащо задръстено село продадох по -скъпо една крива нива!

142

Анонимен

преди 11 години

Какви дюни е тая гора ве ?

141

до 170 Румен

преди 11 години

"Само *** е убеден, че разбира от всичко":))

140

????

преди 11 години

Миро,верно ли в хотела на тия двамата мишоци-л и с често идват видни герберасти? О собено съпруга на другарката партиен секретар-ц цачева? А как взеха акт 16 още на следващият ден,след като купиха кичозният хотел?

139

Анонимен

преди 11 години

Следващато действие е Боко Тиквуняка да събере местния актив на герберите и да почнат с лопати и друга подръчна техника да оформят дюни! След което ще ....има рязане на лента и всенародно веселие!

138

РУМЕН221

преди 11 години

Приятели,ЗАЛЪГВАТ НИ С КРАЖБИ ЗА 2-3 МИЛИОНА, ЗА ЗА СКРИЯТ, ЧЕ:Корумпираните БОКО и Аньо Ангелов не признават понятия като Държавна изгода! Защото превъоръжаването на авиацията, може да прерасне в ТЕХНОЛОГИЧНО превъоръжаване на БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ, А ТЕ ДАВАТ 700 МИЛИОНА ЗА БРАКУВАНИ САМОЛЕТИ!!! - Най-важното при съвременните сделки с оръжие е ОФСЕТА...!!!- ГЕНЕРАЛИТЕ НИ, завършили школи за партийни секретари, СА ИКОНОМИЧЕСКИ НЕГРАМОТНИ- ЗАЩОТО ВАЖНО Е не кога е произведен, нито колко живот му остава ЕДИНСТВЕНОТО ВАЖНО НЕЩО Е ОФСЕТА!!!- Това са обратните инвестиции, които продавача на оръжие прави в държавата купувач, във военни (преки) и цивилни (не преки) обратни инвестиции. Например Швеция предлага нови самолети със 120% офсет, а е тя е държавата с най-висока производителност на труда в Европа (България с най-ниската).- При купуване на бракувани самолети (втора ръка) ОФСЕТ НЯМА И ПАРИТЕ НИ ЩЕ СЕ ЗАГУБЯТ БЕЗВЪЗВРАТНО ЗА ИКОНОМИКАТА НИ!!!- Да вземем като пример закупуването на нов универсален тактически изтребител, защото разходите по поддръжка на изтребители втора ръка са поне двойно по-големи и не носят никакви икономически ползи, що се отнася до индустриалното сътрудничество (офсет)"- Примерно - Даваме на Швеция 1.0 милиард Евро за нови самолети Грипен, срещу което Швеция, при 120% офсет (какъвто предложиха на Чехия, Полша и Унгария), с техни пари построяват в България цивилни (или цивилни и военни) заводи, за 1.2 милиарда Евро...!!!- ТАКА ПАРИТЕ НИ ЗА ОРЪЖИЯ МОГАТ ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В СВРЪХ-ТЕХНОЛОГИЧНО ОБНОВЯВАНЕ НА ИНДУСТРИЯТА НИ!!!- В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ КУПУВАМЕ 100 ТОНА СКРАБ

137

БАН

преди 11 години

Експертната ни оценка за Мирослав Найденов е, че той е 100% ***! Колкото повече време минава толкова повече смърди!

136

иван

преди 11 години

ами ако народа реши да ще я вземат власта.твоя глас и моят са само 2 от 4 млн.които гласуват.глас народен власт за 4 години това е

135

боклуци

преди 11 години

Eгати смешниците. Тия за какви ни вземат. Паниката на Борисов и опитите на Найденов да се прави на страшен показват ясно колко са дълбоки *ната. Станишев определено ще извлече дивиденти, но най-добре ще е да се закопат взаимно двете комунистически разсейки ГЕРБ и БСП. А ние да им гледаме сеира :-)))

134

до 159

преди 11 години

Изнесените данни че с 3,2 милиарда държавата издържа *** имат една единствена цел - ново разделение между хората и по-лесна манипулация. АЗ ЩЕ ЗАДАМ ДРУГ ВЪПРОС - КОЛКО НИ СТРУВА ИЗДРЪЖКАТА НА : ПАРТИИ, 240 ДЕПУТАТИ С ДВОЙНО ПОВЕЧЕ СЪТРУДНИЦИ,МИНИСТРИ И НОВИТЕ ИМ КОЛИ,РАЗНИ СЪЮЗИ И ОРГАНИЗАЦИИ И КОМИСИИ,КОИТО ПРАВЯТ *** ИЗСЛЕДВАНИЯ И ВЗЕМАТ ЕДНИ ПАРИ И Т.Н. И Т. Н. ОКОЛО 2 МИЛИОНА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ИЗРАБОТВАТ Б В П НА СТРАНАТА - А 8 МИЛИОНА ГО ПОТРЕБЯВАТ.Е НЯМА КАК ДА ИЗЛЕЗАТ СМЕТКИТЕ

133

Анонимен

преди 11 години

Лъснахте отвсякъде господа. Този път няма да мине номера с тройната коалиция. И вие сте крадци от класа! Четете в Бивол.

132

разузнавач

преди 11 години

Министър Найденов, не се прави на ОЩИПАНА мома МИСИР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

131

IQ146

преди 11 години

Много КОМУНОИДИ тук пишат, че се спекулирало с твърдението, че Боко нямал алтернатива...Кой е казал, че няма алтернатива? Разбира се, че ИМА алтернатива! СИГУРНАТА АЛТЕРНАТИВА на Боко е старата "нова" тройна коалиция - БСП-ДОГАН-КУНЕВА! Те БЕЗ НИКАКВО КОЛЕБАНИЕ и съмнение ще вземат пак властта! И тогава за такива сделки, като тая, щяхте да чувате след няколко месеца(ако ИЗОБЩО чуехте), когато НИЩО нямаше да може да се направи! По същия начин, по който Кирил Добрев и сестра му, съветничка на Първанова, ОТКРАДНАХА КОРТОВЕТЕ НА БЛАГОЕВГРАД - след 6 м. НЯМА СИЛА, която да може да задейства Прокуратурата! Те не се задействат, когато престъплението ще избоде очите им, какво остава след 6 месеца...И бития си е бит, и ....! Искате ли пак да се радваме на тая готина практика? Аз не...

130

Анонимен

преди 11 години

НЕ ВИ ЛИ СМУЩАВА ПОВЕЧЕ ЧЕ ДЪРЖАВАТА ДАВА 3.2 МИЛИАРДА ЗА ИЗДРЪЖКА НА *** В БЪЛГАРИЯ...!!! Разбира се, че ме смущава... нали същите с дюните пак те дават и на ***... Колкото повече държавни пари даваш толкова повече можеш да крадеш.Нали за това се дават много и за магистралите - големи обекти, голяма корупция.Ако същите пари ги дадат по два лева на ден допълнително за детските градини... какво ще откраднат от двата лева

129

до KGB

преди 11 години

Герберче, цъфнал си по всички сайтове и копираш едно и също мнение.Явно шефовете ти от ГЕРБ са ти дали готовия текст и ти копираш.Приличаш на Новогодишното приветствие на Плевнелиев.Целта на днешните управляващи е да УЗАКОНЯТ НЕЗАКОННОТО!За тази цел си назначават съдии, главен прокурор.Това е истината. Не може да се оправдават настоящите престъпления с миналите.

128

e

преди 11 години

Един от любимците на "Вожда"/разбойника Борисов/-Найденов е основния любимец след "ключовата фигура"-Цветанов /другия голям разбойник/.Та така стават някои "ключови акробатики" с "любезното участие" на други разбойници от Бръксел,защото ,всеки "вожд" си има "Вожда".Акробатиките са точно в "Момента на усвояване" или още т.н."Фиктивна история". Някога групировките на Борисов бяха се специаслизирали в Източване на ДДС,но терористите от Мосад го издигнаха за "вожд".Такива са и "*** " като Сакскобурготски,С.Дянков Флоров и Цветанов,като ръцете на Борисов,Цветанов и Флориов са пролели много кръв,мислейки си ,че хората ще повярват,че наглките,маргините и темподобни са в "Центъра". Просто обстоен подбор по "характеристики и качества" ,тайва,като на Борисов ,Цветанов и Флоров.