40

Анонимен

преди 11 години

Здравната министърка да не ни се хили доволно всеки ден от екраните, ами да погледне по улиците, колко много хора се движат свободно с явни психични проблеми. Те сами не го осъзнават да се лекуват, на близките понякога им е невъзможно, а здравните заведения са ги отписали. Този млад човек си е носил сам проблемите, до момента в който щеше да убие човек.

39

Анонимен

преди 11 години

38. Не става въпрос за мене , как да се застраховам !Става въпрос за психично болните. ?Не работят , не могат да отидат и на един психиатричен сеанс ,камо ли лечение . На улицата са обществено опасни .то е трагедия и за семейството , защото и там са агресивни Но никой не обръща внимание , докато не се стигне до обществено опасни ?Как министерстворо на здравеопазването ще реши проблема , защото не искат да го поставят за решение ??

38

do 40

преди 11 години

mun4o kota eeeeeeeeeeeeeeee...xa *** pak nie lisme vinovni 4e imate ludi ubiici prosto pitam .ai stiga ste trili ve va6ite eee.....ni fasisti 6to ne triete aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demokraciq li vav bg mediite nqma takova jivotno

37

До 42

преди 11 години

Той какво е виновен, че не е психично здрав.как може да си толкова елементарен?!

36

ined

преди 11 години

Такива психари само лоботомията ги оправя - стават кротки като зеленчуци.

35

Анонимен

преди 11 години

Алооо, Бг-***,...всичко е 50/50 %!Кой доведе това Бг-дете до тук ,------Бг-ПОЛИТИЦИТЕ ?Но сега се ЗАПОЧВА ,щото никой не обръщаше внимание ---23г.на децата /по принцип /,в Бе-геТОТО!Не може да се съди ----веднага ,има причини ,които ние като народ не обръщаме внимание ,а чакаме ,........да се случат!НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ,....ЖАЛКО ЗА НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИТЕ ,НА 23г.ПРЕХОД

34

Анонимен

преди 11 години

37, не си схванал. На който не му харесва здравната система, да се застрахова, като всички се застраховаме, всеки ще си ползва своето. Но тогава няма да ти струва 15 лв. на месец, колкото е сега и е смешно малко. Щото все реват, че плащат на тоя и на ония, а не се замислят, че и на тях като им се наложи другите им плащат.

33

Анонимен

преди 11 години

До 30. Е аз ако нямам застраховка , как ще ползвам вашите ?Този Цолов като не работи, кой ще го издържа да живее и лекува ?Щото *** се движат сигурно по друга програма , крадат И получават помощи !

32

Анонимен

преди 11 години

32, с нашите пари се лекуват и ние ги издържаме. Това е болест, не е леност, не е ***, БОЛЕН е. А е и опасен. Проблема е наистина сериозен, но не мога да повярвам, че толкова елементарни типчета като 33 съществуват. Шизофренията е трагедия за болния и за семейството. Трябва да се замислим как и с какво можем да помогнем, но предполагам, че и да му обяснявам - файда нема.

31

Анонимен

преди 11 години

Такива директно ги разстрелвайте, гласове бил чувал. 2-3 месеца в болницата и после пак на улицата ще обикаля, че няма пари. Като е толкова луд другия път сам да се хвърли под влака.

30

Анонимен

преди 11 години

30. Проблемът е че не се лекуват , нито искат да ги лекуват .И не само лечение , кой ще го издържа , , на улицата ли ще се движи пак ?

29

Анонимен

преди 11 години

И какво стана сега, задържали са Чолов, а ще диспансеризират Цолов!"Чолов беше задържан на мястото на инцидента и му беше повдигнато обвинение по член 155 за опит за умишлено убийство.""Цолов ще бъде настанен в психиатрична клиника в Ловеч."

28

Анонимен

преди 11 години

28, подходящ псевдоним, само си пропуснал/а една дума отпред. Естествено, че ще се лекува с нашите осигуровки, това е смисъла на нашата осигурителна система. Ако искаш се застраховай и си ползвай само твоите пари, само дето с 15-16 лв. на месец, колкото внасяме сега, ще видя докъде ще стигнеш. Аман от кухи ревльовци

27

лейка

преди 11 години

честити нови шансове - ей това беше една реклама на тотото, малко преди да емигрирам. взриви ме тогава, но сега осузнавам, че българите, другари, имат нужда само от това. от нови шансове. щото са мързеливи и обичат батюшката да е отговорен. така че - да - честити нови шансове. НЗОК ви ги подарява като ще издържа психиатричните клиники с вашите осигуровки. не съм сигурна, че ще се случи нещо, което да ви изкара да протестирате. но ако има шансове за това - честити да са ви.

26

leika

преди 11 години

данъците - за пътища другариа психично болните ще се лекуват ама друг път и то не от данъците, а от осигуровките ви. познайте колко шизофреници и параноици ходят на работа и се осигуряват. айде сега министърката да с еобясни кой ще плаща за тоя киртак от нова година натам. е, ако е заета - аз да ви кажа - НЗОК ама с вашите пари. е, той си е за лечение. хубаво че вие не сте. е, ако все пак ви потрябва, дано той почне да се осигурява някога, та да има и за вас.

25

Gog

преди 11 години

А имаше ли нужда да бъде ескортиран от четирима некадърни полицаи?А ако до всеки един шизофреник застанат по толкова, какво би ли станало?Мисля също, че медиите раздухаха много този случай.Пожелавам пълно и скорошно оздравяване на пострадалата жена!

24

ku4eto

преди 11 години

Асен Чолов чувал гласове и музика ..............и аз като дете си мислех че яувам гласа на *мъртвата си близначка*,която съм била задушила след раждането...............а то какво стана тя била жива и здрава открадната и осиновена ...и най гадното не ми вярва че сме близначки приликата не значела нищо и била случайна хахахахах и разправя на всички че съм била ***

23

стефанова

преди 11 години

Не мога да разбера къде отиват парите от нашите данъци? Нали ни ги взимат за да има за психично болни , сираци и т.н.Защо държавата бяга от задълженията си и ни оставят да сме невинни жертви на лудите. Трябва все пак някой да отговаря за този ужас на който сме подложени !

22

Анонимен

преди 11 години

Това става национален проблем ,Министерството на здравеопазването ще изнесе ли данни , колко психично засегнати има, агресията на някои е документирана в МВР.Хората нямат пари за един преглед , камо ли да се лекуват .А министерката се прави че незнае ?

21

Анонимен

преди 11 години

План Ран-Ът.