100

мак

преди 11 години

Моториста прегазил Лора получи шанса си, т.е. условна. Гади ми се от такива присъди и шансове не за жертви, а за престъпници. Съдии, имайте милост към жертвите, с тези нелепи присъди вие направо им се подигравате, също и на близките им.

99

Анонимен

преди 11 години

А, какъв шанс дава убийството, ако мога да попитам?

98

Анонимен

преди 11 години

Назрява в Бг,...правосъдието да стане -----САМОРАЗПРАВА ПО УЛИЦИТЕ!

97

Анонимен

преди 11 години

На крив магистрат ,....закона му пречи !Егати СЪД.СИСТЕМА ,.....23г. е в отпуск !

96

Анонимен

преди 11 години

Тоя ,...*** НА ПРЕХОДА ,......ОТ КОРУМПИРАНАТА,ДАЛАВЕРАДЖИЙСКА И ТЪРГАШКА----Бг- СЪДЕБНА СИСТЕМА ,.......ЗНАЕ ЛИ КАКВА Е НАРОДНАТА ЛЮБОВ ,КЪМ ----ТЯХ?

95

Тошката

преди 11 години

Твърдо нее!!!!Наскоро коментираха закона за тютюнопушенето, че щом не се спазва масово, значи трябва да бъде променен или отхвърлен!!!Същото е и за смъртното наказание, хората искат да се върне и на всичкото отгоре искам да се построят още 100 затвора, за дребните и средните престъпници!!!Не може човек с 30 кражби да е с условна или убиец да излезе след 15 години за добро поведение!Къде го има това?!Модерна е България на жълтите павета, в селата хората колят прасета за храна през зимата!

94

Петков

преди 11 години

В нашата демократична република съгласно конституцията върховен суверен е народа. Нали и присъдите в съдилищата се издават в името на народа. Ето, че народа не иска отмяна на строгите наказания. От 92 мнения до тук преброих само 4 подкрепящи отмяната им. Значи излиза, че повече от 90% от българите не желаят това. Тогава тия върховни съдебни служители на кого служат? Не е ли редно вече и те да станат избираеми, та да почнат да се съобразяват с народното мнение.

93

Анонимен

преди 11 години

Няма страшно ,...в Бе-гетото ,няма кой да издаде смъртна присъда !НАЙ-СТРАШНОТО НАКАЗАНИЕ КОЕТО СЕ РАЗДАВА,.......СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, ОТ Бг-МАГИСТРАТИТЕ Е:---СПОРАЗУМЕНИЕ ,И УСЛОВНО !

92

Българин

преди 11 години

А бе,Груев, какъв шанс са дали убийците на своите жертви???

91

dk

преди 11 години

ами тези наистина живеят в друг свят и си мислят ,че проблемите,които решават чрез властта са далеч от тяхи касаят само другите хоракак ми се иска и на тях този отгоре да покаже ,че са земни като наскак пък всички в едно реват да защитават престъпници и мислят да не сгрешатония от европа пък искат да живеят престъпниците в условия по добри от пенсионеритес фитнес зали, спортни площадки и т ннаказанието е и превенция ,за да се дисциплинира останалото обществои да живеем по правила

90

Анонимен

преди 11 години

Искам на тоя хубавец да му се даде шанса, да бъде ограбен и пребит, жена му, дъщеря му и сина му да бъдат изнасилени и убити, и след това да внесе отново същото предложение.

89

Красимир

преди 11 години

ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБНе може за убийство да получаваш 5 години, да излизаш след 3, а за убийство на пътя даже и само условни присъди !?!

88

edna

преди 11 години

А за отнетия завинаги шанс на жертвите в гробищата!!!!!!!!!!

87

Samo minavam

преди 11 години

Тези надути пуяци,включително и този Гащник на снимката,изобщо не живеят на тази Земя.Лазаре,Груичо мамин,ако си мъж,отиди кажи това на маиката на закланата Женя.Ако излезнеш жив,тъпан такъв,ще почерпя.Второто,което ми се върти в главата,за колко се продадахте,*** продажни и не се ли страхувате ,че един ден ще отгораряте за постъпките си пред Бог,маицепродавци комунистически.

86

ined

преди 11 години

И на най-големите престъпници трябва да се даде шанс - могат да играят на "колелото на късмета" как да им бъде изпълнена присъдата - дали да бъдат застреляни, обесени, отровени или пък да копат уран докато пукнат.

85

един

преди 11 години

За кражба 5 год,за обир на банка 15-20 год за смърт 80-100год и така няма да има доживотни присъди.В много държави е така ама нали сме България и за нас е по добре водата винаги да е мътна ,че да може по лесно да се краде да се пускат престъпниците на свообода за "добро поведение "и след няколко дена изнасилил убил обрал и т.н. или защо не помислят и за това защо хора с по няколко присъди се разхождат на свобода ей тия не са ми ясни какви са.Наистина търтеите в тая държава са много

84

Анонимен

преди 11 години

И на жертвите не им дават шанс...

83

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ Е РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ -НАИСТИНА ...!!Ежедневно и ежечасно се убеждавам ...и ще е така докато има такива ,..!!!Просто ТРЯБВА ДА ГИ РАЗГОНИМ всичките ДЪЛБОКОМИСЛЕНИ ТЪРТЕИ НАКУП -ДЕПУТАТИ ,ГРУЙОВЦИ ,,като този на снимката ,измислената вицепрезидентка Попова ,дето ХЕПТЕН нищо не върши и ОСОБЕНО И НА ПЪРВО МЯСТО МАГИСТРАТИТЕ ...!!!

82

Златен лев

преди 11 години

Да влиза...да го тества...

81

wasp

преди 11 години

А какъв втори шанс имат убитите? Смъртното наказание би действало много по-превантивно, убиваш-умираш и това е! Всичко останало е незаслужен компромис и потърпевши ще са нормалните хора-жертвите!