133

Анонимен

преди 11 години

Тая и за шеф на РОДОПА не става

132

А онова прасе ?!

преди 11 години

Какво стана с онова нагло женско прасе от здравната каса ?! Помните ли я ?! Не стига, че беше раздавала пари като за края на света, но и беше нагла ! Караше се на журналистите, че я питат !!! Защо не е в затвора !!!

131

АНОНИМЕН

преди 11 години

През последните години разбрахме за бонусите,а за тройните бонуси който се взимаха е като куче влачи диря няма .

130

jiko

преди 11 години

ox na diada, kak se e zagladila ... koi ste kaje po kakvo, nashia parlament prilicha na svineferma?

129

Анонимен

преди 11 години

Въпросният Митев е също такъв красавец, както и Виолета, и неговото телце се нуждае от редовни бонуси.

128

Анонимен

преди 11 години

Досега бях чувал за случая само с едното ухо, но се поинтересувах и случайно разбрах кой е сложен на нейно място... Юлиян Митев, който бе назначен на мястото на уволнената от Агенцията по вписванията Виолета Николова , през 2007 г. е бил кандидат за кмет на община Аксаково.Тогава независимата кандидатура на Юлиян Митев е била издигната от инициативен комитет. Веднага след това той е бил подкрепен от сдружението Сигурност и промяна за община Аксаково. То е оглавявано от свързания с Държавна сигурност бивш шеф на дирекцията за опазване на обществения ред в Община Варна Павлин Павлов.В хода на предизборната кампания зад Митев застават най-напред БСП и лично Румен Петков, а след това и Атака.

127

+

преди 11 години

Аман от "амбициозни" прасета. Тези герба'жии още не им е изтекъл мандата и почнаха да им изплуват помиите... Представяйте си какво ще е след това....

126

политолог

преди 11 години

Ето на практика какво значи комунистическа-социалистическа наглост. Станишев и Доган крали Б.Борисов им виновен . Нали направихте вие конституцията и много се радвахте , че съдебната система е независима. Моето скромно мнение , че трябва да се отървем от прокобата за България БСП-ДПС-ДС-Кунева-Пръмова.

125

естет

преди 11 години

Виолета Николова работеше като "юридически съветник" в Касационна прокуратура и следваше право, когато Маргарита Попова беше говорителка на Главния прокурор. Едно от първите назначения на Попова вече като министър на правосъдието в началото на октомври 2009 беше именно на Виолета,която беше току-що завършила право, но без един ден работа като юрист. За 3 години що неща подписа и отказа да подпише за Маргарита Попова......

124

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 11 години

Да си направи новата година със свинско и кисело зеле! за това са и били нужи....................

123

Анонимен

преди 11 години

До optimistможе поне да ги арестуваАрестува ли станишеф ? Арестува ли Доган?!? (както обеща)? Арестува един и те го оправдаха все що съд има .... НИКАКВА РАБОТА НЕ ВЪРШИ тоя твоя боко!

122

МУСОЛИНИ

преди 11 години

С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ,ПРЕЗ ТЕЗИ 22 ГОДИНИ ДА СИ КУПИТЕ КАРАМФИЛИ ,СВЕЩИ И КОВЧЕЗИ!

121

Анонимен

преди 11 години

Значи за 24 000 лв, които са подписани от Маргарита Попова няма проблем, а за тези 48 000, които е подписала тя - има? Ми тогава съдете и Маргарита Попова и и дайте половината от присъдата на тази. Логично е...

120

optimist

преди 11 години

до 119 - Научи се най-после, че правителството и съда са две различни институции. Бойко Борисов не може да осъди никого!

119

Анонимен

преди 11 години

Бонусът и от мен ще е една мотика в главата

118

Шоп

преди 11 години

Ама вие какво искате, бе хора - някой да управлява фирма с 600 служители и 70 милиона печалба срещу 500 лева на месец ли? Ама просто сте дълбоко заблудени. Жената я махат по грубия начин и ще сложат на нейно място друг, който пак ще си раздава такива пари. Няма начин шеф на агенция по вписванията да получава колкото продавачка в магазин, ватман да взима колкото пилот, това докато не го разберете, няма оправия.

117

искам отговор

преди 11 години

след като прилапа 53000 лева,а не беше уволнена дисциплинарно,тази креатура дали получаваше от борсата и пари и като безработна,на какво основание и защо е допусната такава жестока несправедливост бедните да хранят хайдуците.Ако ги е взела да бъде принудена да ги по/върне/,а за всички измами да получи и присъда.Да върне и другите 72 000,взети през 2011

116

юрист

преди 11 години

Другари-гнусляри , тези обиди отнасят ли се към Доган , който взе 2 000 000 лв. консултански хонорар за нещо което му е ясно колкото китайската азбука. Отнасят ли се за вашето недуразумение Станишев , който даде 1 500 000 евро на Хохегер , а той ги върна на Моника-жената на Станишев демек пак на Станишко. Докато не се измете *** от БКП-БСП-ДПС-ДС-Кунева-Пръмова няма оправия в Държавата.

115

Анонимен

преди 11 години

ножа и в буркани е тва е присъдата

114

антракс

преди 11 години

Да я съдят в Малайзия...там има закони и ги спазват-тук е помия !