396

до 520

преди 11 години

До 2 тия ги дрънкай на някой друг, слепецо! ако не си разбрал посланието или си много ограничен, или си платен

395

малиииии

преди 11 години

тоя муджихидин Босия ... лош и опасен, тежко въоръжен с 6 домата !! страх да те хване !

394

аа

преди 11 години

Не бе... Полицията ни е гладна... те са чакали да докопат доматите, но се ядосали, че са развалени...

393

бати коко

преди 11 години

пък аз, нали не нося домати и чаках 3 часа линейката да дойде при умиращия ми баща. И той си почина човека. Мир на праха му !

392

2

преди 11 години

този *** от 1989 година насам само от това се препитава..да прави простотии и след това да дава интервюта и да ни стреска от разни предавания където предполагам също получава по нещо..Тези неща са пред мен вече десетки години..*** като него,Йоло Денев,дето си говори с бог Тангра, и други дето говорят от първо лице ..от името на цял народ

391

Анонимен

преди 11 години

Цвинокиа е решил да покаже на всичкото гражданство да седи мирно и тихо и да не се вълнува. Та затва е мобилизирал 40 полицаи. Иначе можеше и с двама. Но трябва да внушаваме страх в населението. Елементарен е Цвинки. Но така са го учили други елментарни хора. Но обаче все пак има ефект. То и без друго населението си е с пълни ***.

390

Анонимен

преди 11 години

Мдам...напрай смешни полюциътъ по елементарен начин. Они демунсрират сила и власт и мъжественост само срещу некой дето им казва кво точно представляват - едното нищо. Обаче ако стаа въпрос да си гледат работата т.е. да на пазят от престипници дет се вика, хич ги няма понеже я им плащат я ги е *** понеже престъпника мое им начупи тиквите и да им набий комбалите по тъпите глъви. То мое сме мъже сал огат сме по многу и врагът е невъоръжен. А най добре да е сляп глух и в пълна неподвижност...

389

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 11 години

Българина е голяма опасност.1500 командоса превзеха Багдад.Толкова охраняват софийското и пловдивското дербита.Сега 40 полицая срещу Босия.А ако беше до него бяха голия,гладния и мързеливия цялата система щеше да е на крак.Някой сеща ли се колко полицая имаме на глава от населението и колко престъпления.

388

TINKO

преди 11 години

BRAVO,NO NE TRQBVA6E PO SGRADATA TRQBVA6E DA OCELI6 BOIKO PO PLE6IVATA TIKVA,TOGAVA TRQBVA6E DA VIKAT I TEZI SAS MASKITE DA BRANQT.

387

Цв.Цв.

преди 11 години

"Пречупихме гръбнака на мафията. Арестувахме Босия. Това е успех не само за България, но и за партньорите ни от ЕС, ЕК, ЕБ, ЕЪ, ЕБР, ЕРБ, НАТО, МАТО, СИВ, ВД. Сами виждате, че работим. Резултатите са на лице, а строим и магистрали, пречиствателни станции, училища, детски градини... Строим даже и конституционен съд, тъй да се каже..."

386

Анонимен

преди 11 години

По-добре да се опаше в експлозиви и да се взриви вътрес ея домати може да направи само лютеница

385

Анонимен

преди 11 години

Сега ще излезе Цв.Цв и ще се похвали с акция Доматите!

384

Анонимен

преди 11 години

Босия и шесте домата VS 40-те ПолицаиДобре че немаме ВВС че сигурно 2 АУАКС-а щеха да следват действията на Босия

383

Анонимен

преди 11 години

ТИЯ ДОМАТИ ДА НЕ СА ИМАЛИ ЯДРЕН ЗАРЯД, ТА 40 ПОЛИЦАЯ СА БРАНИЛИ ПАРЛАМЕНТА?

382

Анонимен

преди 11 години

Ама защо трябва по парламента да ги метка доматите? Да е нацелил 6 депутата, та да му кажа БРАВО!

381

Анонимен

преди 11 години

*** му мамата , за това че обявил , че ще хвърли домат и 40 полицая го чакат , а аз чаках 25 минути поне един полицай да дойде на 500 метра от полицейското управление и никой не дойде , като се обадих на 112 и им казах , че съм хванал един без шофьорска книжка и така и никой не дойде , а и тая кокошка от районното управление , чак ми вика е от къде разбрахте , че няма шофьорска книжка , еми той си призна *** *** , а и тя *** в учебна кола виждала ли е

380

пак аз

преди 11 години

Ако Босия е тръгнал да хвърля домати, по-добре не му пречете! Справка - 11.1989

379

Анонимен

преди 11 години

Само *** физкултурник-милиционер може да арестува Босия. Това е все едно да викаш на майка си ку%$ва. НС е много девалвирана институция, пълна с кърлежи. По добре за тях щеше да е да отнесат 5-6 домата и да се изпусне малко парата. Ама явно са толкова затлъстели и ***, че не са се сетили. Сега да чакат още много боси и не домати, а камъни!

378

Анонимен

преди 11 години

Пуснете човека бе *** съдете себе си първо за нищото което правите една съдийка не можете да назначите отмъщението ще бъде страшно.

377

шоп

преди 11 години

Не е "сам" човеко.