48

Анонимен

преди 11 години

67-ми, дано Господ ти даде да бъдеш пенсионер като сегашните пенсионери и тогава да се сетиш какви глупости си писал.

47

Анонимен 2

преди 11 години

Истината е, че окрадоха фондовете.Незнам кой о кога но е факт!Затова в момента 3 милиона пенсионери чакат на 1-2 милиона работещи, повечето от които ги осигуряват на 300лв.Еми след като системата е станала един вид на самоиздръжка-колкото приход, толкова разход няма как да се вдигнат пенсиите!В нормалните държави пенсионната с-*** е градена с години!Имат си фондове, осигуряват ги на това което взимат.Имаме и повече от милион *** които само теглят-я помощи, я инвалидни пенсии и не внасят нищо!

46

ДО 74

преди 11 години

А ТИ ИЛИ СИ НА 5 ГОДИНИ ИЛИ НЕ ЗНАЕШ- ОТ 1989 ГОДИНА ДОСЕГА БСП НЕ Е БИЛО НА ВЛАСТ.

45

ШАРОВ..

преди 11 години

КАКВО НИ БАЛАМОСВАТЕ? УЖ ГОВОРИХТЕ ЗА ПЕНСИИ А ДО КАДЕ ГО ДОКАРАХТЕ? КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА ЧАСОВНИКА НА НЯКОЙ СИ СУЛИО/? КАЖИТЕ МИ КОЛКО И НА КОГО ЩЕ ДАДЕТЕ А НЕ МИ ПУСКАТЕ ПРАХ В О4ИТЕ......МАМКА ВИ....

44

лелеееееее

преди 11 години

Българските пенсионери са заблудено овче стадо. Няма спор, че повечето пенсии са мизерно ниски. Но от Станишев ли очакват да им ги повиши?Вместо да искат БСП да си понесат отговорността за съсипаната държава и откраднатите им пари от песионните им осигуровки, те все още вярват на Станишко и крадливата социалистическа пасмина.

43

Анонимен

преди 11 години

След юни ако Дянков и Борисов останат министри ще въведат и данък пенсия. После нов данък лихва и така докато скочат данъците на 40-50%

42

do 70

преди 11 години

Или лъжеш. или не знаеш - ПЕСИОННИТЕ ФОНДОВЕ БЯХА ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ НЕЩА, КОИТО БСП ОТКРАДНАХА СЛЕД 1989Г.!

41

bolka

преди 11 години

до 67 - да, прав сте, но защо СЕГА тези, които работят и плащат вноски за пенсия, не протестират и изискат те да бъдат ЛИЧНИ? Къде са протестите? Всичко си тече както е било едно време, защото този начин на пенсионно осигуряване е най-удобен за нашите политици. Та кой и при кои избори е обещавал да промени системата за пенсионно осигуряване? А изобщо изисквал ли е някой това?Лесно да бъдат обвинявани сегашните пенсионери, но и вие ще станете такива и ще бъдете на същия хал, за съжаление.

40

Пуната

преди 11 години

Много се коментира за това кой и защо трябва да получи някой лев отгоре.Към момента на отпускане на пенсиите се работи по начин,за който няма спор.Толкова години стаж,толкова толям размер на осигуровките и такъв коефицент и накрая се получава решение с размера на пенсията.Справедливо ли е от тук нататък някой да получи-друг не????Ако ще дадат по 5 лв. да дадат на всички .След излизане в пенсия няма привилегии.Те това не искат от *** министерство да разберат!

39

една

преди 11 години

Всеки пенсионер цял живот е работил и е внасял пенсионни осигуровки. Ако тези пари бяха инвестирани и правилно управлявани, сега щеше да има нормални пенсии за всички. Но тези пари бяха откраднати от соцкомунистическата върхушка и изнесени по чужди банки, а сега ни организират на протести заради ниските ни пенсии. Наглеци!

38

до 37

преди 11 години

много глупости си написал,ние сме против пенсионерите,не защото няма да остарееем,а защото те като бяха млади си живяха шапка на тояга,на гърба на бъдещите поколения и сега продължават все така,а ние сега работим и не е вярно,е навсякъде по света младите плащали на възрастните,по света хората си плащат вноските и според това,което е внесъл му се изплаща пенсия,такова нагло и егоцентрично животно като българския пенсионер няма никъде по света,уверявам те

37

до 42

преди 11 години

колко човека са се осигурявали на 2000 лв.а това,че на две трети от пенсионерите държавата дотира пенсиите.т,е ако трябва да им плащат според осигуровките ще получават не повече от 50-60 лв.зле информиран си ти,така че и аз искам да махнат тавана и единиците,които са плащаали високи осигуровки да си получат изработеното,но и тези,които заслужават по-малко също да им се намалят пенсиите,които в момента крадат от нашия джоб,така е справедливо

36

Анонимен

преди 11 години

ДРАГИ ПЕНСИОНЕРИ, ТОЯ С ЧЕРВЕНАТА *** И ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ВИ ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ ЗА ПЕНСИИ ОТ ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ!А СЕГА РАБОТЕЩИТЕ ВИ ПЛАЩАМЕ ПЕНСИИТЕ. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!

35

До Алов (алтав)

преди 11 години

Казваш на който са му малко парите ....?!?!?! Че то има ли някой дето да са му достатъчно?!?Ти да не си на фотосинтеза защото иначе със символичните пенсии/заплати (на 95%) НЯМА как да живееш - просто оцеляваш!!!И защо пенсионерите да са търтей?!Цял живот блъскаш като роб и накрая да не получиш това КОЕТО ТИ СЕ ПОЛАГА (по-точно 1/10 от него ,но така е в Бг)!Но на този търпелив народ толкова....Да се мъчи..нека...Цяла Европа се раздира от протести ние сме си "добре" - мълчим!Преклонена глава...

34

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО НИКОГА НЕ ПРАВИ ДОБРО И НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА МУ БЛАГОДАРЯТ , ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ПО ЗСО ТОЙ Е ДЛЪЖЕН ВСЯКА ГОДИНА ДА ИНДЕКСИРА ПЕНСИИТЕ С 10%- НЕЩО, КОЕТО НЕ Е НАПРАВИЛ.

33

of

преди 11 години

PENSIITE TRQBVA DA BADAT SPRENI A PARITE PRENASOCHENI KAM MAICHINSTVO I DETSKI NADBAVKI.PENSII TRQBVA DA P-OLUCHAVAT EDINSTVENO INVALIDITE I TO DO 59 GODISHNA VAZRAST.

32

Алов

преди 11 години

Да ги привикват един по един пенсионерите в стаичка в пощите уз за добавките и с една сопа по ръцете, краката и глажата един бой ,та да го запомнят добре.Да видим дали ще идат пак да просят.

31

пенсионер

преди 11 години

БСП да върнат откраднатите пари от песионните осигуровки още преди повече от 20 г. Оттогава работещите ни плащат пенсиите.

30

of

преди 11 години

KOLEDNI DOBAVKI KAM PENSIITE?OGROMNA SUMA HVARLENA NA BOKLUKA.UJAS.

29

пенсионерка

преди 11 години

Aз не искам работещите млади хора да ме издържат. Аз искам достойна пенсия от внасяните от мен пенсионни осигуровки в продължение на 40 години. Не съм виновна, че ни откраднаха парите от пенсионните осигуровки, за да ни подхвърлят сега милостиня.