31

dgr

преди 11 години

Американците им разцепиха държавата от бомби тези пак ги искат.Незнам какво им става.Време е да се усетят.

30

Анонимен

преди 11 години

Абе, Либия още ли е без правителство? Не можаха да се разберат кой да им източва петрола - Франция или САЩ. Едните си издигнат правителство, другите им го обявят за нелегитимно и го разпускат. Пълен цирк!

29

Анонимен

преди 11 години

Те хамериканците се опитаха да направят същото и в Чечня, ама чеченците се усетиха, че им кроят капа и се обърнаха срещу наемниците, с което войната приключи поради липса на интерес у местното население.

28

Анонимен

преди 11 години

Добрите бунтовници отвлекли украинска журналистка и изнудват украинските и руските дипломати с нея... Какви бунтовници са това? Това са си обикновени терористи!

27

Анонимен

преди 11 години

ахаха, американската пропаганда работи. Ми като не могат да влязат с войски - ще срещнат руснаци, кирайци и иранци и още много други...

26

Анонимен

преди 11 години

Определено едностранчива информация. Всички после ще реват от тези бунтовници, а обикновените хора още повече. Нашите медии се подлагат много яко.

25

Анонимен

преди 11 години

щото евреите са били под робство на фараоните и сега фараоните са лоши .

24

Анонимен

преди 11 години

а защо египетските фараони трябва да са лоши ? да не би заради евреите .

23

Анонимен

преди 11 години

Като дойдат вождовете на пясъчните хора, Асад ще бъде сравнен с ангел небесен. Кой ги измисля тези статии?

22

ЕДНА

преди 11 години

Жителите на Дераа са крайни ислямисти, за които всички, които не споделят техните разбирания и начин на живот са неверници и трябва да бъдат унищожени!!! Аз, като гражданин на Европейския съюз и редовно плащаща данъците си, не желая да спонсорирам обучението на децата им на ненавист към нас, европейците!

21

онбашията

преди 11 години

за съжаение на толерастите, асад май побеждава

20

Анонимен

преди 11 години

До РАЗБИРАТЕЛНа кого да сдаде власата бре на Ал Кайда ли или на Мюсулманските братя. В Сирия живеят милиони християни. Всички християтни са на страната на Асад защото знаят какво ще се случи ако на власт дойдат мюсюлманските екстремисти

19

Анонимен

преди 11 години

В България поне нещата стават по мирен начин. Възрастните българи ги избиват тихомълком чрез ниски пенсии, отровни храни и калпави доктори. Това е "законен" геноцид, но никой нищо не казва, понеже такива са плодовете на демокрацията.

18

Анонимен

преди 11 години

"Просто дойдоха и подпалиха колата ми. Без никаква причинаКой е дошъл лично Бачар Асад или платени наемници!пропагандата Ви е ***.

17

Интервю с Асад

преди 11 години

youtube/watch?v=pdH4JKjVRyAТози човек е 100 пъти по-добър лидер от 90% от Западните пионки а да не говорим за контраста между него и нашите тикви

16

do 6

преди 11 години

платени наемници които ходят да се правят на бежанци ли бе :D:D:D прос си като руснаците на които симпатизираш

15

РАЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

ЯВНО В СИРИЯ СЕГА Е АДПРИЧИНАТА - КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ САТРАП НЕ ЩЕ ДА ДАДЕ ВЛАСТА.РУСНАЦИТЕ ВСЕ ОЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ, ЗАТОВА ЩАТИТЕ НЕ СА ВЛЕЗЛИ ДА РАЗДАВАТ "ДЕМОКРАЦИЯ"НО НА НИКОЙ ОТ ЕВРЕЙСКАТА КЛИКА, УПРАВЛЯВАЩА СВЕТА, НЕ ПУКА ЗА СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ, ЗА ЧОВЕШКИТЕ СЪДБИ, ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА, ЗА САМОУБИЙСТВОТО НА ЦЯЛА ЕДНА НАЦИЯ.АКО НЕ СЕ СМЕНИ СВЕТОВНОТО УПРАВЛЕНИЕ, ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ ЗАГИНЕ.....

14

Килъри Хлинтън до 13

преди 11 години

Я да не ми обиждаш служителите! Наркомани били. Знаеш ли колко им плащам? Когато ти почнеш да плащаш такива заплати на твоите служители, тогава давай квалификации! Това са елитни бойци, тренирани от ЦРУ! Или по-точно близко-източния фронт на ЦРУ, с кодово название "Ал Кайда"

13

доверие в Сирия

преди 11 години

Чуждестранните инвеститори имат по-голямо доверие в Сирия, отколкото в България!

12

по-лош

преди 11 години

Пожарникарят е по-лош и от Асад и дори от египетски фараон!