17

Анонимен

преди 11 години

ЯКИ ДАЛАВЕРИ СЕ ВЪРТЯТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА..ВСИЧКИ СА ОАКАНИ ДО УШИТЕ..ДЪРЖАТ СЕ ЗДРАВО ЕДИН ЗА ДРУГ,ЕДНА БРЪНКА РАЗПЛЕТЕЛИ СЕ..СТАВА УЖАСНО!!!

16

kuoro

преди 11 години

A be dnes ili utre.bg ki ste tam kvo ni q natrapvate samo taq - toq urud nezemen naprao moje da razvalite denq dori i na murtvec.

15

Анонимен

преди 11 години

Има ли някой ---ЧИТАВ ,след 23г.,преход ,след толкова години ----ДАЛАВЕРИ и ТЪРГАШ,"ВЕЛИКОЛЕПНИ" Бг- КАДРИ--Златки и Калинки"?

14

Анонимен

преди 11 години

До 13 и 14, а защо Волен си мълчи за тази нечистоплътна история ? Да не се окаже, че и той е наакан и затова се е скатал ?

13

Желев

преди 11 години

Този на снимката ли е Георгиев.

12

какво

преди 11 години

КАТО И ДА МИСЛИМ НАЦИОНАСЛИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ НАЙ ЧИСТИТЕ ХОРА,КОИТО ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ПРАВДА И СВОБОДА.

11

Фалконе

преди 11 години

ГЕРБ са нечистоплътна партия. Както БСП и ДПС и НДСВ и СИНИТЕ.САМО АТАКА!!!!

10

П.Петров

преди 11 години

Цитирам съдебен репортер от в. Дневник Петя Владимирова, казано в студиото на "Денят започва" по БНТ ".. .Конвенция за борба с високата корупция на ООН, която България е ратифицирала и в която е казано, че анонимни сигнали, когато става дума за ключови постове, на много високо ниво в държавата , анонимните сигнали трябва да се разглеждат. И в това има много голям резон, за да бъдат поощрявани хората, да се интересуват от това, което става, а не да спят!"Бих допълнил като основание и за защита от опасността за репресии чрез инструментите на държавата и държавните институции срещу хората, които си позволяват свободата, да изобличават корупцията на най-високо ниво.А за това дали такава опасност съществува, сами можете да прецените, след като обикновени полицаи си позволяват да репресират граждани, заради това, че са документирали как служителите нарушават Закона.

9

Анонимен

преди 11 години

а бе тези какво са се хванали дали бил, анонимен или не сигнала. важно е дали е истина или не. очевидно БСП и ГЕРП играят заедно. то не случайно РП вкара ББ в политиката.

8

Ана

преди 11 години

Къде са младите - защо се лансират закоравели мозъци като този.Та тя не може да състави правилно едно изречение - когато се защитаваше и мънкаше опрвдателно като дете от детска градина.Толкова млади хора завършват право всяка година -кога ще има работа за тях?

7

Патриот

преди 11 години

САМО ВОЛЕН!АТАКА И ТОВА Е!!!

6

Анонимен

преди 11 години

Я тая да си направи отвод, най-добре! Няма незаменими хора, какво сега - цялата държава ли ще се занимава с нея, че и Европейската комисия. Да се маха!

5

аз

преди 11 години

Най-странното е, че всички депутати знаят за круизите на Марковска и гаджето й - Георгиев, а тя ги лъже като разпрана. В тези среди е публична тайна какви пари направи нейния Жоро :))).

4

Анонимен

преди 11 години

при герб всичко е калинки,далавери,мафия и кражби,а за народа-глад,мизерия,студ и бедност

3

tomahawk

преди 11 години

Аз призовавам ЕС да наложи мониторинг върху съдебната ни система !!!Аааа като се замисля дали не е по-добре да наложат мониторинг на парламента ни :))))

2

Анонимен

преди 11 години

Добър костюм за хелоуин! Къде е било тожа парти...?

1

Алекс2

преди 11 години

Е тая ще забие последния пирон в ковчега на Боце БСП и ДПС...май се ориентирам към националистите , съветвам Ви да направите същото на изборите.Просто трябва да се избере по малкото зло