32

Анонимен

преди 11 години

Е що еврейката не вземе заем бе....Или те самите си знаят какъв булшит е банковата система.

31

Анонимен

преди 11 години

Неее, идеята е добра и няма нищо общо с просене.Просията е когато предлагаш нищо срещу пари.Жената предлага знания, време и умения срещу пари - това което всеки нормален работещ човек предлага на работодателя си

30

Анонимен

преди 11 години

Нека се погледнем себе си първо и тогава да плюем другите. Евреите са народ, който е учен да помагат на своите. А ние сме народ, който ще се изяде от злоба, завист, егоизъм, комплексарщина, некадърност и корумпираност. Винаги е по-добре да запалиш свещ, вместо да проклинаш тъмнината

29

бг студент

преди 11 години

тази за УНСС и НБУ не е ли чувала? ще и излезе жълти стотинки, а и секса и алкохола ще са повече, накрая ще си хване плешив чичко и без да "проституира" винаги ще има джобни + мини купър или в най-лошия случай бмш 3-ка кабрио 93-та.....просто живот мечта ХАХАХАХА

28

извинявам се за ...

преди 11 години

глупавия въпрос като от социализма, ама - Каква ще стане? като завърши тази много скъпа магистратура и каква полза ще има от нея света

27

....

преди 11 години

...Тази евреика не е хубава, но мисля,че секса с нея ще бъде страхотен.Перверзна е...

26

Анонимен

преди 11 години

Евреите все повече се избелват и избелват, забравяйки че те не трябва да се смесват с други раси и религии...

25

П.С.Ц

преди 11 години

Безсмислена статия. Оригинална идея - да просим

24

Анонимен

преди 11 години

Поддържат се хората, така е било винаги, затова успяват във всяко свое начинание и са превзели икономически Америка!А тук или някъде по света да сте чули нещо подобно за българи, напротив точно обратното, ще си избодат очите!

23

льопар

преди 11 години

haters gonna hate

22

Анонимен

преди 11 години

"Да си продам бъбрека ли? Или да стана ***?"... обикновенно евреите подлагат на такива операции не евреи. Всички помним колко органи отидоха в Израел по време на войната в Сърбия... А иначе нищо учудващо няма ако един евреин помогне на друг, това си е в реда на нещата и обикновенно това става на гърба на огромното стадо от не евреи.

21

До 27

преди 11 години

Ами, напиши и ти писмо до някой евреин.Само че трябва да имаш какво да продадеш, а не само да злорадстваш.И да, евреите си помагат по цял свят, а не като нас българите.Замислете се сега като го плюете, коя е по-стойностната нация.

20

Анонимен

преди 11 години

Хайде, хейтърите пак се активизираха.Момичето си постига мечтите и целите и търси начини за това.А вие си стойте зад компютрите и плюйте, докато си броите стотинките.Но, момичето мечтае за добро образование и успешна кариера, а не като вас- един голф и 5лв. в джоба за БИАД и вече сте щастливи.

19

някой

преди 11 години

И какво толкова? Евреин помага на еврейка. Чудното щеше да е, ако помагаше на българка.

18

Килъра

преди 11 години

Да може би сте прави отчасти, че това,ч е от Израел е било плюс за нея, но момичето е хубаво и лесно можеше да изкара доста пвоече пари ако спи с който трябва, а в Израел богатите хора са много. С какво ви е виновна, че е седнала да учи, а не да ходи по дискотеки и да се продава за пари като българския ни "елит" и със скъпи коли! наистина има да минат още много години преди да се примени манталитета на балканските субекти.

17

не казвай на никой

преди 11 години

не позирала като модел на подиум, а върху скала на плажа с пилешко бутче в ръка

16

Анонимен

преди 11 години

Не бе оня просто си прави реклама с тая.Като митко пайнера дето "прослушва" млади изпълнителки а те му пеят на микрофона.Или митьо пищова и милко калайджиев.Същата работа.Да незнаем кво е в САЩ да повярваме.И в САЩ и в Израел и в Германия се предлагат студентски кредити които всеки харпун може да изтегли и да ги ползва за учене.

15

хех:)

преди 11 години

До 1 да ама значи червен на немски. Ротшилд значи, червен щит:) а такъв тип имена по принцип не са типични за евреите-за пример Коен е еврейско име:) а ако отвориш уикипедия и погледнеш картата с корените на американците, германци са преобладаващи на територията. Та най-вероятно няма джокер и Рот си е потомък на германци.Аз пък казвам-браво на момичето, притежава качества които в Бг(може би не само тук) рядко се срещат-инциативна и смела е.

14

do 9

преди 11 години

Podkrepil q e, za6toto sa ewrei. Kolko e umbna moje da pokaje samo uniwersiteta. I to po-dobre nqkoj nemski ili 6wedski, a ne platenite amerikanski.

13

Анонимен

преди 11 години

1. Няма такава тъпотия! 2. На тази не бих и дал и 2 долара!!!!