94

турчин

преди 11 години

Пълна демагогия.Не се коренял проблема в малцинственият произход на тея.Кога българи ще направят подобно нещо?Никога.

93

бай иван

преди 11 години

за пръв път Каракачанов да каже нещо смислено

92

въпрос на време

преди 11 години

Въпрос на 2-3 десетилетия е! Всички училища, гимназии и др. ще бъдат с преобладаващо присъствие (защото процесите които ще протичат няма да са Обучаващи) на такива ***. Трагично е , но след време децата, внуците ще учат предимно с роми. Кой кого адаптира, кой-кого претопи? Кризата е демогравска и етническа.Държавата е в опасност, държавността е в опасност.

91

ABV

преди 11 години

Problem na obrazovatelnata sistema? Drun, drun-problema e mnogo po-obstoen i zadulbochen i tova vseki go znae, no haide trqbva da obvinim uchitelite, direktorite i tn.. razbira se i te imat vina- ne sa mogli da obuchat uchenicite si v 11 klas da govorqt pravilen bulgarski ezik, no dori i da imahme nai-dobrata obrazovatelna sistema, mantaliteta na tezi uchenici nikoga ne bi se promenil i vinagi biha si pravili kakvoto poiskat ako ne se gleda s otgovornost kum tova malcinstvo i ne sa ravni s vseki

90

ДЖИН С КОНЯК

преди 11 години

Проблемът на ромите е образователната система!!!!!!!!!!!1

89

П.С.Ц

преди 11 години

По мое време(завърших 2001) хората, които заслужаваха оставаха да повтарят годината.Сега явно не е така.Не може такива индивиди да са 11 клас.

88

Българин

преди 11 години

Самият Цветелин Кънчев отдавна разбра, че от *** не стават хора... и започна да защитава само правата на нормалните ***. Затова не се спря да повтаря, че *** трябва да учат и да работят, да си знаят не само правата, но и задълженията.Фактът, че неведнъж е заявявал в прав текст, че самонастанилите се в София *** трябва да бъдат прогонени, докато фъндъкова и районните кметове хленчат, че това било "невъзможно", е показателен.

87

учител по история

преди 11 години

Намалиха часовете по история на 1,5 седмично . Учи се предимно чужда история , а после се чудят на резултатите . Пълно лицемерие , та нали това беше целта им !

86

Анонимен

преди 11 години

Атака има много добри законопроекти, но мнозинството в парламента ги отхвърля и въобще не ги допуска за разглеждане, напр. за връщане на смъртното наказание, за забраната на новините на турски, за национализацията на златодобива и БТК и мн. други! Всички тези законопроекти са внесени за разглеждане и отхвърляни, а за новините на турски даже три пъти! Следете работата на парламента и ще видите каква е истината!

85

Анонимен

преди 11 години

Без детски след 3 дете!Ако дете не ходи на училище - да се отнемат детските на семейството!Учителите да не вземат подкупи - горните *** са пред завършване а не знаят кой е Левски?*** да бъдат изравнени по задължения с българите - да работят а не да правят *** и да се издържат от детските!

84

Анонимен

преди 11 години

А кой ще започне да наказва директорите, учителите и всички ангажирани да бъдат лице на образователната система в България? Това събитие е повод да се замислим и потърсим причините на тази деградация, които включително РИО и Министерство на образованието се стараят да замаскират много умело с PR по европейски проекти и обяснения колко бедно живее българския учител.Господа и Госпожи, просветата не е разменна монета, това е професия!

83

Анонимен

преди 11 години

Проблемът не е в образователната система, а в политиката на ЕС, че *** го третират като специален гражданин.

82

нечовек

преди 11 години

А стига сме ги интегрирали а !!!! Да почват вече да си плащат,тока,водата,данъците......Аман от тези ***,ако Държавата не вземе мерки,ще ги вземем ние !!!

81

Анонимен

преди 11 години

Братя Българи, когато чуя ром си представям оная хубава напитка, която много обичам. Моля ви не ми разваляйте повече удоволствието!

80

До 88

преди 11 години

Като искаш да знаеш на кого да дадеш гласче чети за НФСБ

79

Ivan Grozni

преди 11 години

Кривите си душите и езиците... дане се чудите когато ви изкривим най-накрая главите... аман от *** в администрацията на тази държава... то бива ама тези лелки и чичиковци вече и за едноклетъчни не могат да минат...

78

BG

преди 11 години

До 85 Mnogo si umen bre..ti vsichki gi iskara balgari..a ti si bushmen, poznah li?

77

Генчо

преди 11 години

Ако желаете да живеете спокойно без да се притеснявате от такива престъпници гласуваите за НФСБ само те са истински не са фалшиви като Волен Сидеров който привлича вниманието на медиите след което тушира проблема и осигурява комфорта на поредните криминални типове да ни крадат управляваики страната

76

До 85

преди 11 години

Какви турци с бяла кожа сънуваш бе пич ? Турците са много спорни като нация и антропология Белите са си чисти българи изповядващи ислияма ПОМАЦИ . А турците живеещи в европеиската част на Турция са смесвани с нашенци просто са приели исляма ! Само като си представиш колко кръвен данък е взет от българските семейства по времето на турското робство смятай колко са смесени от тях . Кюрдите са ниски със склопени вежди в много случаи между веждието е окосмено .А за кръвосмешаването не говоря при тях

75

1 глас в урната

преди 11 години

Турци или *** - все тая. Трябва да бъдат жестоко наказани за назидание. Ако и този пъти ГЕРБ опъне чадъра върху сганта, ще гласувам дори за крадливите ***, само за да се махнат герберите.