78

Petrov do F.O.Z.

преди 11 години

Ti iavno si za psihiatur. Otidi na pregled, az plashtam!

77

Анонимен

преди 11 години

Десетки хиляди на протест в ЛондонБританците недоволстват срещу бюджетните икономии

76

Анонимен

преди 11 години

С 28 год. трудов стаж съм и си плащам редовно всички осигуровки.Интересно е,че до сега когата отида при личния лекар за направление,се оказва ,че за мен все няма ! За какъв *** внасям тогава парите си ?

75

до 93

преди 11 години

До АнонименМалките пенсии на бабите не са по вина на лекарите, че да ти преглеждат безплатно. Социалната политика е функция на държавата, а не задължение на медиците. В магазина без пари ли им дават стока на бабите, или пък тока им го опрощават, щото им малки пенсиите,... или дори самият ти работиш за пенсионерите безплатно?

74

Анонимен

преди 11 години

Днес НЯМА пари за лекарства а скоро няма да има пари за НИЩО.Борисов знае как.P.S.В момента върви един филм по Нова ТВ.Луна над Парадор.За един Диктатор.Борисов ТРЯБВА да го гледа и да се усъвършенства.И онзи е Генерал но не менте като Боко.

73

Мария

преди 11 години

ТУК В НЕТА ВСИЧКИ МНОГО ЗНАЯТ....*** НАРОД РОБСКИ,НЕОСЪЗНАТ,ЧЕ МАСАТА Е НАЙ СИЛНА,НО ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО ВСЕКИ ЛАЕ САМО В НЕТА И НА МАСА......

72

KIKO

преди 11 години

KAKVO OPRAVDANIE SAMO. AMI TO KATO NIAMA PARI NIAMA DA OSTANAT I LEKARI !!!!

71

до 87

преди 11 години

Защо трябва пациентите да покриват разходите на личните си лекари?

70

Анонимен

преди 11 години

До 87Ааааа,за тия 2,90 ли питаш?Тази такса има известен регулиращ и възпиращ ефект,защото какво пречи всичките 1200 човека записани при твоето джипи да решат всеки ден да ходят да си мерят кръвното при него?Освен това таксата покрива безброй други негови разходи-канцеларски,бензина за домашни посещения,за чистачка,счетоводител,СОТ,и т.нат.А за касовите бележки си прав(а)-искай си ги,и непременно дръж и настоявай за рестото от 10 ст.!Това е една колосална сума,почти 1/5чашка кафе от машина!

69

до 85

преди 11 години

Имах в предвид потребителската такса, плащам си здравни осигуровки и на всеки преглед при личния и с направление при специалист ми искат 2.90 лв. Защо не издават касови бележки? Къде отиват тези пари?

68

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 80Ами обясниха ти го.Ако си плащаш осигуровки,но не си си взел направление от личен лекар за преглед при специалист,касата не изплаща нищо за неговия труд(прегледа).Както го наричаш ти "най-обикновен преглед".За изследванията и манипулациите 70 и 72 ти го написаха на ясен български език.И аз не мога да си обясня,що плащам данък сгради чинно и почтено,а като ми потрябва една кадастрална скица от Кадастъра(държавна институция),ми прибраха 59 лв за 1 "най-обикновен лист" хартия.А?

67

възмутен

преди 11 години

А милиончета за мъжа ти има, нали! Безсрамници и некадърници нагли!

66

Анонимен

преди 11 години

Бойко да не се вози с хеликоптерите,а да пътува с кола ! Това и бой Тошо не си го е позволявал,въпреки,че е направил много повече от вас за България?

65

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера, защо плащаме здравни осигуровки и като отидем на лекар, за най-обикновен преглед, пак ни искат пари? Това го няма в нито една държава

64

Анонимен

преди 11 години

Щом няма пари...значи няма!Защо нападате тази жена, откъде да ги намери?Магистралите са по-важни! Какво ще оставиме на нашите деца?Разбити пътища дето и лекар не може да стигне до болен човек.

63

Анонимен

преди 11 години

Почти няма сергия за плодове и зеленчуци в Асеновград, което да дава касова бележка за продадена стока,включително и цитрусови плодове,които не растат със сигурност по палмите на продавачите-производители.Найлоновите торбички също се таксуват по 10 ст. едната,без да се издава касова бележка за тях.Няма и картонче с обявената цена върху тях.

62

Анонимен

преди 11 години

ИМА депутатите да ходят с колелета на работа!!!!!!!!!!1

61

Абсурд

преди 11 години

Министър Атанасова се изживява като светска дама която обикаля болните с благотворителна цел,да им повдигне духа и събере пари към фондацията си..сменя си тоалетите,носи перли,прикляква,гали по главите,пита как си и вечно се усмихва като че ли белят яйце пред нея.

60

Анонимен

преди 11 години

Пак до 68Това,че майка Ви е имала направление,не означава,че всички възможни изследвания,манипулации и операции могат да бъдат направени безплатно само с това направление.Някои от тях касата изобщо не ги покрива,а за други има въведен лимит(за съжаление!),а за трети касата не покрива консумативите.Надявам се,че състоянието на майка Ви е значително подобрено в момента,и няма да Ви се налага да търсите препоръчани съдови хирурзи,поне в обозримо бъдеще.Желая Ви приятна вечер,и леко дежурство.

59

евлоги

преди 11 години

тази която даде общественна поръчка на съпруга си за един милион лева днес беше посрещната в девин с много любов.хората си искат болницата а тя се хили като магистралка на тиражия.хора та умират заради некадърноста на герб или по точно гроб,защото тези загробват народа.жалко е че има още ненормалници дето се връзват на боко тиквата и компания.въпроса вече е герб или България.прати боко на мач и спаси България от простащината и некадърноста.мислете за да не псуваме после.