55

Анонимен

преди 11 години

Щом цоциалистите *** значи крият нещо потулено от гоцевите съдии.

54

А на бас

преди 11 години

Че наййй - не надминати по *** сме ние: Верните привърженици на партията покровителка, партията защитничка на мафията - ГЕРБ.

53

юрист

преди 11 години

Другари, в коя конституция пише , че може да крадете безнаказано. Апропо, Вие трябва да се радвате, че толкова" некомпетентен" юрист като Яне Янев ще се занимава с вас. Вместо това ревете като магарета. Сега сами давате материал на хората, които никога няма да гласуват за БСП-Кунева-Пръмова- Доган и всички креатури от ДС.

52

ДО 53

преди 11 години

КОЙ ДА Я ГАЗИ- ГОЛИЯТ *** НА ЯНЕТО ЛИ ? КАКТО КАЗВА БОЙКО- С ГОЛ Г.З ТАПРАЛЕЖ ДА БИЕШ ! ЯНЕТО НИ Е ЗАВЕЩАНИЕТО НА МОЗЕР- ДЪЩЕРЯТА НА ПРЕДАТЕЛЯ- ТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ САМО ТАКИВА ПОДАРЪЦИ ПРАВЯТ.

51

Анонимен

преди 11 години

Станишев им каза ясно: - Разследвайте ме!Ама друг път.Доган пък хич не им обръща внимание и си пие напитката.Може да тормозят само Масларова, защото отклони доста пари и те вместо при мафията отидоха в пенсионерите.Масларова е мутрата на прехода.

50

Анонимен

преди 11 години

ей ***, ше ви лъснат крадливите дупета!

49

Анонимен

преди 11 години

За престъпленията срещу човечеството извършени от БСП/БКП/ДПС/ДС няма давност и амнистия.

48

Много се разВОНЯ

преди 11 години

И се чуди човек, що вони на ***?Ами наблюдава се активиране на лица с изплезени езици.Марш веднага да почиствате мястото, дето слънце не го грее на НАЙ-ВЕЛИКИЯ, НАЙ-ГОЛЕМИЯ най-най-най ...... а бе на вожда слънце.

47

ЯНЕ - PREZIDENT !!!

преди 11 години

Газете грухтящата комунистическа пасмина с всякакви средства.

46

ДО 49

преди 11 години

ЯНЕТО НАКЪДЕТО И ДА СЕ ОБЪРНЕ, ЗАДНИКЪТ МУ Е ВСЕ ГОЛ.

45

ЯНЕ - PREZIDENT !!!

преди 11 години

ЯНЕ - PREZIDENT !!!

44

Вярно

преди 11 години

Яне е една *** малка пеперуда която лети от цвят на цвят,но това е пследното и цвете.

43

Анонимен

преди 11 години

Хаха, най-смешното нещо е, че когато Янка уволняваше Борисов, червените мишки по форумите се скъсваха да го хвалят и да му лижат ***. Сега когато се обърна срещу тях, изведнъж взеха да го плюят. Смях :))))))

42

Анонимен

преди 11 години

Газете грухтящата комунистическа пасмина с всякакви средства.

41

Анонимен

преди 11 години

ЯНЕТО С КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ И С КАКВИ КОМПЕТЕНЦИИ, ОСВЕН ЛИЗАЧЕСКИ Е ?????????????? ЧЕ ТО ТАКА КАКТО Я КАРАТ, ПО -ДОБРЕ БАЙ *** ДА РАЗСЛЕДВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА

40

Сокол

преди 11 години

Лудото Яне се завърна на бял кон:)) Цирка е пълен! Ще го призная, ако вкара поне 40 крадливи *** в затвора, начело с Гоце и Руменовците:))

39

1234

преди 11 години

А аз искам комисия, която да разследва бързата еволюция на Яне Янев - от уволняващ Бойко Борисов до най-голямата и *** маша на ГЕРБ. И една комисия коята да разследва дали парите за субсидии, плащани от ГЕРБ на "независимите" депутати не са корупция.А ГЕРБ е шампион по създаването на органи за борба с корупцията.От тяхната работа забележителни резултати обаче няма! Новосъздаденият орган към МС, известен като БОРКОР, се прочу най-вече с това, че досега не е свършил нищо, но въпреки това служителите в него получиха сериозни финансови бонуси. По отношение на конфликта на интереси също бе създаден специален независим орган. Тази структура трудно може да разсее впечатленията, че работи конюнктурно и служи за саморазправа с хора, станали неудобни на властта. Тя уличи в конфликт на интереси бившия шеф на комисията за отнемане на имущество Тодор Коларов и бившия икономически министър Трайчо Трайков. Но шефът на СГС Владимира Янева, семейна приятелка на вътрешния министър Цветан Цветанов, излезе от нейната хватка чиста като момина сълза.Антикорупционната дейност в България винаги се е провеждала на принципа: повече пара в свирката, отколкото в двигателя. В края и на този мандат паропроизводството за свирката върви с пълна пара.

38

марсиански хроники

преди 11 години

...и си спомням времето, когато Яне уволняваше ГЕРБ и колко възторжено квичаха бесепедерасите тогава, и как го възхваляваха и му се възхищаваха...

37

Пепо

преди 11 години

Любен Корнезов,член на БКП от 1977г. - изгрухтя - "Това е против конституцията". Най-старото оръжие на комунистите не е ръждясало, още пуца,грухти и пърди. Ако мирният преход не беше "мирен" - нито Корнезовци,Гоцевци,Куневци и тн. щяха да ни занимават с пародиите си в медиите.

36

Скандал

преди 11 години

Последното участие на Яне при С. Диков бе жалка картина.В един момент водещия каза ,,Момент, да видим какво ще каже Бойко'' /Борисов излиза от благотворителен мач/.Янето се огледа като мушмурок, опули се, пребледня, напика се...Сашо направо се смая и възкликана - ,,Спокойно бе, не трепери толкова.Бойко го няма в студиото, само на монитора.'' И това нещо ще казва кое и що.