18

Анонимен

преди 11 години

Господин офца, вие сти типичен пример за образцова овца тип "миринос" която на дълго и на широко обяснява неща, които изобщо не са и понятни. Ако Галакси Ес 3 е ***, то тогава какво да кажем за морално остарелия Айфон? Да факт е че на хардуерно ниво въпреки, че е най-скоро излязъл Айфон 5 е зад конкурентите си! Когато сочиш нещо по-добро и го наричаш ***, как трябва да наречеш *** тогава? Пластмасовия *** на Самсунг ДОКАЗАНО, е с по-скъпи материали от Луксозния Айфон!! Добре че при Айфон 5 увеличиха дисплея, че да не си мислят хората че вече 6-то поколение телефон им го пробутват с един и същи корпус /явно, за да не се оскъпи телефона и да лапат повече пари/. Още по-смешни ми станаха Айфонаджиите, всичките които до преди 3-4 месеца обясняваха, че малкия дисплей на Айфоните ги прави по-хубави и се смееха на 4 инчовите самсунзи а сега обясняват колко е хубав Айфона с по-големия дисплей ха ха ха. Овцете сте странна порода, това което оплювахте вчера, днес сте му най-големи фенове. Относно интерфейс, изобщо как може да се обаждаш? Ти интерфейс при Айфон къде видя? Напротив Интерфейс имат НТС,Самсунг Галакси и ЕлДжи, Айфон е с най- старомодния потребителски интерфейс , който на всичкото отгоре не е претърпял никакво развитие, за разлика от останалите. Явно пробутват на овцете старата стока, щото са свикнали, чак започва да им се вижда хубав!! А кое забива не разбрах? Защото при моя Самсунг нищо не забива, минал съм за последните 3 години през цялата гама Галакси и нито съм хващал вирус, нито ми е забивал телефона, но познавам много хора със забиващи Айфони, които вече естествено минаха на Самсунг, все повече овце проглеждат. Но за да прогледнеш, трябва да си отвориш очите, като мижаш не става. Определено от това което прочетох от мнението ти се затвърди заключението ми, че който не разбира Айфон избира. И другия път когато решиш да се правиш на професор *** и провери цените на материалите, провери интерфейса и останалите неща, които споменаваш, за да не те помислят и другаде за ***.

17

Анонимен

преди 11 години

"При Епъл всичко е проверено и гарантирано от тях, преди да го направят достъпно за теглене"И картите ли ? и падащото покритие ? и ливалия отенък? и не работещата антена? и калпавия блутут? и те ли са проверени и гарантират за тях. Защото *** Кук точно ясно и категорично каза, феновете на епъл да се насочат към картите на гугъл.

16

Анонимен

преди 11 години

Както вече казах, не е нужно да ни обеждаваш колко ти е по-добър пластмасовия ***, който ползваш. Изобщо не ме интересува на Самсък колко им е излязло Гласкито за производство, пробвал съм го и такова дърво просто друго няма. Не работи като скролваш, забива при елеметарни функции, екранът е с потресаващо качество на изображението, кичът при дизайна на интерфейса си личи, че е правен от корейчета, дето на шаренко се радват. А операционната система, просто ужас, все едно е дело на любител програмист, отворен код, бла, бла. Бъкана от вируси и адски нестабилна ОС. При Епъл всичко е проверено и гарантирано от тях, преди да го направят достъпно за теглене. А ексклузивните приложения за iOS са в пъти повече от тези за Андроид. Много се смея като в коментарите под новина за ново iOS приложение сбърканите като теб човечета се молят да им ги портнат и за тяхната системка. Някой се лъжат и го правят, но не повтарят, защото бързо осъзнават, че Андроид е платформа, при която 80% от софтуера се сваля нелегално и никой не плаща за него, следователно печалба не могат да очакват. Абе с две думи жалка история. Но нищо, ползвай си телефона, не ни пречиш.

15

за наблюдателя

преди 11 години

Чета и се смея ха ха. Понякога се питам, дали айфонаджиите страдат от липса на природен интелект или просто са си избрали да са ***. Като се има предвид, че всеки средно грамотен, може да отвори и да прочете а накрая и да разбере кое е по-доброто. Освен че технически устройството на Самсунг е по-мощно от това на Ейпъл, ами е и с много по-качествени материали.Май само облъчените зомбирани айфон фенове, които избягват да четат книжки не са разбрали, че от Айфон е смартфона с най-евтините материали. И като прочета изцепките та наблюдателя как Айфон е направен с най-качествени и скъпи материали мога да падна от смях. Толкова са им качествени материалите, че след като закупят от всичките си доставчици елементите за Айфона, на която естествено доставчиците са си сложили надценка, Айфон 5 излизал на Ейпъл 198 долара!! Самсунг Галакси Ес-3 с евтините/според айфонаджиите/ материали струва на Самсунг/който не купува части от доставчици а е производител на по-голямата част от тях/ 360 долара. Демек скъпите материали в частите на айфона са два пъти по-евтини от тези в Самсунга с евтини материали. Пак казвам, когато си *** си обречен да си овца и цял живот ще те стрижат. Доказано е ! Айфон се продава от Ейпъл с 500% надценка, това е обир. Но докато има овце, япълката ще ги стриже и няма да ги гони а те сами ще се редят на опашка и ще се молят да ги остриже още по-дълбоко.

14

14

преди 11 години

До НаблюдателЕEВиж на какво попадна боядисаният ми мозък:https://discussions.apple/thread/4323774?start=15&tstart=0Обърни внимание, че това е сайта на Apple, където пишат такива като теб самия.Иначе за Apple Maps нищо не каза. Може би му се кефиш :)Айде със здраве, отивай да се редиш пред Apple Store.

13

Анонимен

преди 11 години

Какво да очакваш от човек, лишен от всякакво чувство за естетика, задоволяващ се с пластмасови имитации. Нека си *** от болестта ;)

12

Анонимен

преди 11 години

До 13Поредното iСиктир зомби. Всеки разумен човек ще предпочете таблет или телефон с Андроид. Хардуера на тези устройства винаги е по-добър и то на доста по-добра цена. Функционалността им също! Всички добри приложения имат версия за Андроид, дори има такива, които са само за Андроид. Колкото до продуктите на Apple, които са толкова "изпипани" и "съвършени" предполагам феновете им се радват на революцията Apple Maps от iOS6 или на ниско качественото боядисване на задния панел на iPhone5. :)

11

Анонимен

преди 11 години

Епъл не са блокирали продажбата на Галакси ***, заради страх от конкуренция, iPad няма такава, а заради системното и умишлено нарушаване на патенти от страна на Самсък. Нали не вярвате, че някой би предпочел таблет с Андроид? Стига.

10

Един от многото

преди 11 години

Тюфлека НаблюдателЕЕ сигурно пикае газ от яд сега. :))

9

Анонимен

преди 11 години

Ей така действат гнусните епъл. Налагат забрана чрез подкупен съд, после съда иска да я отмени, но не успява, щото някаква бюрократична глупост пречи. През това време печалбарите в епъл търкат ръце доволно и гледат как се пълнят сметките. Няма как да дам и стотинка на такава компания която така ме отвръщава. Едно е конкуренция с продукт съвсем друго е с бюрократични глупости, чрез родния ти съд.

8

Анонимен

преди 11 години

То беше ясно че няма да е вечен банна .Епъл постигна целта си като ги забави и си продаде айпадите.Никой няма да иска да си купи стар модел на таблет при положение ,че има доста по-нови модели.

7

до 6

преди 11 години

Ама ти вярно си много неграмотен! Освен това си и упорит, най-лошата комбинация! Каквоот и да градиш ще се срути скоро!

6

Ти

преди 11 години

Момчета не е нужно да се правите на много умни при положение, че самият сайт ви поправя правописните грешки... А не да се правите на най великите,понеже не мисля,че сте достойни да ви пиша на родния език не означава,че не го знаем... Имам си и други по важни ангажименти с който градя... а не като вас компютърни плъхове...

5

Анонимен

преди 11 години

Така гнусно действат епъл, съдят в "независимия" хамерикански съд. После съдията съжалява, че е наложила забрана, но не може да я отмени.Бюрократични простотии като у нас, от което гупят потребителите печели гнилата ябълка.

4

до 2

преди 11 години

"Priateli" е интересно обръщение!?! Доста "intiligenten" и "obrazovan" трябва да си, за да търсиш подбно нещо тук. Вземи припомни елементарната граматика и как се "пуска" кирилица, докато използваш Български език! Един безплатен съвет, който определено ще те образова: Търси граматика за 3-5 клас ;)

3

Анонимен

преди 11 години

До TiТи по-добре се научи да пишеш на родния си език!!!Тогава очаквай да прочетеш нещо ЕнтЕлегентно и образователно.

2

Ti

преди 11 години

Priateli vzemi po4eti malko predi da pravi6 tolkova ynizitelni komentari za sebesi,otvarqm stranicata i o4akvam ne6to intiligetno da pro4eta da se obrazovam... No ne takiva kato teb trqbva da sa na hate ob6testva,takiva kato teb trqbva da zatormozqvat i spamvat... vzemi si belejka...

1

аз

преди 11 години

Е как така, нали Епъл осъди Самсунг? Не е честно, аз си мислех, че Самсунг ще фалират... баси :(