170

Ангел

преди 11 години

Май *** ние си ги избрахме

169

Боклук

преди 11 години

По-голям *** от Яне Янев, скоро не съм виждал. Вярно е че Парламента се е превърнал на сметище от *** вътре, но тоя няма стигане !Престанет да се делите на сини и червени, леви и десни! *** които ни управляват са проблема на България, те нямат цвят и партийна принадлежност, просто са *** жадни за пари и власт !ДА ГИ ИЗМЕТЕМ !!!

168

by the way

преди 11 години

Заради такива *** долни леви *** като ЯЯ този парламент трябва да си ходи!!!!

167

ИВАН

преди 11 години

АБЕ ЯНЕ ЩО НЕ ХОДИШ ДА СИ КОПАШ КАРТОФИ АМИ СТОИШ В ПАРЛАМЕНТА КАТО ЧУЧОЛО! НЕ СТАВАЙ *** НА БОЙКО, НЕ ВИЖДАШ ЛИ, ЧЕ СИ ОТИВА, ХОРАТА ГО НЕНАВИЖДАТ! С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМЕ ИЗБОРИТЕ, ТО СЕ РАЗБРА, НЯМА УПРАВИЯ, ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТЛЯБВА ДА СИ СЪБИРА ЧУКАЛАТА И ДИМ ДА ГО НЯМА, ЗА ДА НЯМА СОПИ ПО НЕГО ОТ НАРОДА, НАТАМ ОТИВАТ НЕЩАТА - ПРИ ТАЗИ БЕЗРАБОТИЦА, НЕЗНАМ КЪДЕ ЩЕ СЕ СКРИЯТ! СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!

166

Датата

преди 11 години

До IQ146Крадат ПАРИ... да възтановим и ОТКРАДНАТИЯ вестник "ПАРИ" :)лошото е, че много се открадна и сега само с това да не краде политикЪТ е малко... трябва и още нещо... познавате ли някой който да не краде ? да се огледаме :)а познавате ли такива, които са направили нещо за страната?

165

Бай ви Тоз

преди 11 години

Янев това е една политическа к.рва,срам за България и парламента.Една кукла на конци командвана ту от едното отборче ту от другото.И докато лъжедепутатите правят куклен театър стажът им върви,богатеят и времето си минава.Тъжно и жалко за този народ който все още си мълчи и си трае заради една заплата и трохите които му подхвърлят.

164

АНОНИМЕН

преди 11 години

Толкова нахъсани и нагли са и двамата,че със зъби нокти се борят за сух кокал.Голи да ги оставят в спалнята и там ще се карат за власт-болни мозъци.

163

анонимен

преди 11 години

Не знам за какво се дразните е има право янето разтуриха му парламентарната му група затова,че са останали по малко от 10 човека взеха му кабинета шофьора служебната кола но сега като е шеф на комисия вече си има самостоятелен кабинет,служебна кола шофьор остава му по малко от година в народното събрание(защото съм сигурен,че повече няма да е там)нека си поживее ГЕРБ само длъжници те му разтуриха групата но той се осъзна и хвана правилния път.

162

баба Мара

преди 11 години

Винаги ще има утре,но утре БСП ще бъде минало,както се случи със СДС и НДСВ,защото народа забавя,но не прощава.

161

Анонимен

преди 11 години

Ех, Мая!Как само те желая!Ах, как се вълнувами за Теб ще гласувам-ммммм... !

160

Анонимен

преди 11 години

Няма по-престъпна и предателска антибългарска партия от комунистическата БСП-БКП. През 1923 година взривиха покрива на църквата Св София за да убият царя на България и да вземат властта, не успяха, но убиха над 250 човека, като над 100 ветерани от Балканските войни, закичени с медали за храброст, които бяха вътре в църквата. Долна работа, комунистическа. През 1944 г. избиха над 30 000 българи, голяма част от интелигенцията на България по това време, завършила на Запад! През 1956 биеха българите в Благоевградско, защото не се пишели македонци! Създадоха над 100 трудови лагери, където убиваха хората с лопати и хранеха свинете на лагера с труповете им! През 60-те години на 2 пъти се предлагаха на Москва да станем 16-та им република най-предателското действие на комунистите! Такова предателство спрямо собствената си държава няма друг аналог в света!!! През 1986г. комунистическите управници не предупредиха хората за Чернобилската авария, а хиляди деца маршируваха пред мавзолея под ядрения дъжд, който ромолеше през целия ден. Стотици хиляди погълнаха огромни дози радиация - най-много в Европа! Некадърното управление на комунистите ни докара 4 национални катастрофи 1958, 1963, когато дадоха златния ни резерв на Москва, както и при Жан Виденов и Луканов! По време на дирижирания от БКП преход (т.н. перестройка) от социализъм към червен бандитски капитализъм над 100 милиарда държавни активи потънаха в джобовете на новоизлюпените червени капиталисти и олигарси, все хора от висшата номенклатура на БКП, а народа оскотя от бедност и 20 години живя в крайна мизерия при инфлация стотици проценти. С откраднатите пари червените капиталисти откриха банкови сметки в швейцарски банки, построиха си дворци палати, стотици хотели по Черноморието, превърнаха го в бетонни комплекси! После пък комунистически фирми, даже и такива на комунистическия ни президент агент Гоце нагло започнаха да крадат пари и от отпуснатите ни Еврофондове за стабилизиране на държавта ни, в резултат на което ни спряха парите по всички еврофондове. За България вече се говореше като за най-крадливата държава в Европа срам и позор за управляващите комунисти. Накрая пък за капак на комунистическото алчно и некадърно управление за 20-те години преход, Тройно Крадливата Коалиция, начело със смешника Станишко крадеше като за последно, тройно лапане, надпреварваха се кой да лапне повече от другия! Само Доган официално лапна 2 милиона от държавата уж като хидроинженер. Наглост и безочие на n-та степен! Хиляди заменки по морето, държавата беше ощетена отново с милиарди! И питам аз кой нормален ще гласува да дойдат пак на власт тези престъпници, кой? Никой!

159

до 187

преди 11 години

дали миризливият ботуш е казашки или каубойски все тая, лизльо гъзолизки 1% от златото за България а 99% за просперитета на каубоите. но това отдавна не впечатлява чуждите *** като тебе

158

Анонимен

преди 11 години

аз досега не знам комисия да е осъдила някого. Но толкова ви е акълецът преливайте от телешки възторг по пушилките на Яне и на неговите кукловоди. Сред които е и Алексей, не го забравяйте все пак.

157

Анонимен

преди 11 години

*** са бесни! Това означава, че България става все по-европейска държава и все повече се отдалечава от миризливия казашки ботуш!

156

Анонимен

преди 11 години

обаче как на коментар 181 след 3 вдигнати палеца някой платен драскач за една секунда сложи 4 палеца надолу. Абе народът не е толкова ***, ще има голем шут. Той и Костов си мислеше че като организира хиперинфлацията и дойде на власт ще е вечен ама нъц. А Яне още отсега е аут. При това без да управлява и слава богу. Чак такъв управник не ни трабва.

155

Анонимен

преди 11 години

мисля мисля и по-смешен политик от тоя не мога да измисля. Даже фантазията ми е по-бедна от реалността. Та тоя и с БСП искаше да се коалира през 2005 година но му отказаха и отиде в СДС. Сега излива злобата си. Вижте му историята, пресконференциите с Кръстьо Петков и ОБТ оттогава. Това е най голямата въртиопашка.

154

до 178

преди 11 години

След като 3г. не са открили нищо,твърде вероятно е и сега да не открият нищо,това само ще потвърди думите на БСП и ДПС,че са работили в интерес на народа и веднъж за винаги да се спре със спекулациите по техен адрес.Но защо именно тези 2 политически партии са против услугата която Янев ще им направи.

153

Анонимен

преди 11 години

гадното БСП преди с по-малък бюджет вдига пенсии и заплати а харните днес с по-голям бюджет активно хранят с обществени поръчки бизнеса и само една минимална заплата е вдигната до днес. Обещания много...И вместо да се водят по флашкаджийския акъл на яне да помислят поне малко за хората.

152

До 175

преди 11 години

Има хиляди други институции които трябва да правят СЪЩОТО! Ако не сте запазнат/та имаме вътрешно министерство, което наброява 70-80 000 човека от населението на БГ, имаме правосъдно министерство, БОРКОР и какви ли не камисии и агенцийки!!!!! Какво правят те???? За какво получават пари от нашите данъци???? А ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО СА КРАЛИ - СА ЯСНИ!!!! ТЕ ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ СА НА СЦЕНАТА И НЕ СА СЛИЗАЛИ ОТ НЕЯ! МОЖЕ И ДА НЕ ГИ ТЪРСИ КОМИСИЯ!

151

националист

преди 11 години

Ей тука е истината , тука е болното място на България и българина.От 23 г. така ни обработват тия ***. Тука няма намеса на *** итова е по страшно стига сте се заяждали с ***.Не си плащали данаци и осигуровки ами вие като плащате нали доброволно давате заплати и бонуси за тия ***.Браво на ***.