92

Анонимен

преди 11 години

Писна ми от тия "майки". И аз съм против чалготеките, ама майките да са си гледали работата навремето. Въпреки че като гледам младежите на снимката, нищо им няма, това си е техен избор. Хората са пълнолетни и щом имат желание, е абсолютно излишно чужди майки да се бутат между шамарите. Не е редно просто, пазарът е свободен, не може пет души да се налагат. Да ходят да юркат полицията и съда да си вършат работата, като така дадат сигурност включително на тези в заведенията. Другото е бошлаф.

91

Анонимен

преди 11 години

Мога да дам сам 1 съвет на колегите, които искат да се учат и да живеят в нормални условия: махайте се от Студентски град, намерете си квартира колкото се може по-далеч от студентски град, ако трябва работете за да се издържате, но трябва да знаете, че по-посредствено и мизерно място от общежитията няма, каквото и да ви казват!

90

до 98

преди 11 години

Ми да си пратят децата да учат в някоя ислямска държава, там няма алкохол и танци :))))Ние сме си нормална държава уважаваща правото на частна собственост и свободата на хората, а това че те не са си възпитали децата си е лично техен проблемДЪРЖАВАТА УВАЖАВА ПРАВОТО НА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ И СВОБОДАТА?!?!?! МОМИЧЕ ОСЪЗНАЙ СЕ МАЛКО

89

Анонимен

преди 11 години

Малоумният студентски град трябва да се закрие! *** МИЗЕРИЯТА Е!

88

Анонимен

преди 11 години

Човек работи така, както се весели :) пример Германия, най-дееспособната икономика е с най-големите бирени фестове

87

Анонимен

преди 11 години

Каквато държавата, такива и студентите. Каквито студентите, такова и бъдещето на икономиката в държавата. Порочен кръг...Трябва според мен да разкарат от Студентски град скапаните чалготеки! Трябва да се започне от някъде!

86

100 % ?

преди 11 години

Трудно обяснимо е някой ако е със 100-% с български ген, тоест европеец да се радва на турски и арабски маанета и кючеци.

85

до 84

преди 11 години

Така ли си представяш живота извън гетото? Такива като теб и *** развалят имиджа на България.

84

АНОНИМЕН

преди 11 години

Това не е студентски град, а нещо като квартал с червени фенери пълно с каква ли не ***,дошла от къде ли не.Малцина са младите хора които не се поддават на разгулния живот иначе е *** и чалгария до небесата ,пари се въртят с милиони по всички тези долнопробни заведения.Мястото за учене се е превърнало в долнопробна кръчма от където излизат малцина добри специалисти-останалите стават кръчмари,бармани и скъпо платени мутреси.

83

Анонимен

преди 11 години

Свилен Нейков едва ли ще разреши въпроса.Дал е 3.6 милиона на Цеко Минев държавни пари.Тъй пише в "Черен списък на фирмите,организациите и личностите унищожаващи българската природа"В тоя списък доста имена са споменати.А тия пари би могъл да ги даде за откриване на читалища,галерии,културни центрове,а не за бърдаци и от тях да пчели.

82

до 99

преди 11 години

До АнонименТвоята логика е овча, отиди във Франксфурт или Хамбург, да видиш..........В нощните клубове е пълно основно с млади хора предимно студенти, всеки млад човек има нужда и от веселба, учил съм в Германия и не ми обяснявай как е :)

81

Анонимен

преди 11 години

"Ми да си пратят децата да учат в някоя ислямска държава, там няма алкохол и танци"А значи ли това, че студентските градчета към най-известните световни университети са "ислямски" по твоята овча логика! Щото там няма алкохол и танци, а ученене и спортуване!Който иска алкохол и танци - да заминава извън студентските градчета по кръчмите на Лондон, Ню Йорк и т.н.

80

Анонимен

преди 11 години

Ми да си пратят децата да учат в някоя ислямска държава, там няма алкохол и танци :))))Ние сме си нормална държава уважаваща правото на частна собственост и свободата на хората, а това че те не са си възпитали децата си е лично техен проблем

79

до 85

преди 11 години

Гергано, такива "световно извстни" песни от Калотина до Капитан Андреево си ги заври - знаеш къде....Не мога да си представя, че човек отишъл да изучава някакви науки - за инженер, икономист, прасвист и т.н., ще припада от кеф по чалга! Това означава, че след като завърши /ако въобще успее с това мислене/, кариерата му е обречена на провал!

78

Анонимен 2

преди 11 години

Слушането на различни жанрове музика е въпрос на личен избор!Никой не може да каже на другия "*** чалгар" да речем.По тази логика чалгарите ще викат на другите "*** металяга" и т.н.Пак да се делим-основна българска черта!Тук става въпрос, че желанието на студентите в БГ, не само в студентски град, не е да учат и да се развиват, а да ядат и пият!!!Друг е въпроса, че в кампусите е недопустимо да има дискотеки!Опичайте си акъла и си погледнете децата какви са пияници и хулигани!!!

77

Анонимен

преди 11 години

Има ли *** чалгари в сайта ?

76

до 88

преди 11 години

Ами ... *** ... не им е там мястото на тези кооперации, и на тези дискотеки. Ти си бил голям тарикат, щото си си построил там бараката, че дай да се изселват студентите, така ли ? Егати смотания чалгар си ти бе!

75

до 89

преди 11 години

нормалните градове не приличат на целогодишен Люлин, пред Люлин и СГ определено избирам студентски

74

Анонимен

преди 11 години

майките да са си възпитали децата! се некой друг ни е виновен на нас.

73

до 88

преди 11 години

*** там не са само студентски общежития, повечето са новопостроени кооперации, като искате СГ си го постройте другаде!