47

bezpartien

преди 11 години

Кунева ми говори за нерешителност :) Какво да кажем за нейната нерешителност? Първо нямаше да прави партия, после реши да направи партия. После щеше да влиза в коалиция, след това каза, че няма да влиза в коалиция. Май нерешителната е Кунева?!

46

Анонимен

преди 11 години

Бре какво сте се заяли с каката бре.Ами тя си има всичко.И дупе и цици и пари.Има си и партия.Вие голтаците какво имате.Само простотии ръсите във форума.Ако се погледне назад ще се види кой е отговорен за затварянето на 1,2,3 и 4-ти блок.Кой бе във власта от 1993,1994 и 98г.Филип Димитров Иван Костов са истинските виновници.Сега се изкараха невинни.Ама има време и ще дойде време-разделно в софийски градски съд.Кога Кунева стана евродепутат,кога затвориха блоковете?Май още сте снощни?А?

45

Катя

преди 11 години

Точно Кунева да говори за енергетика и АЕЦ е смешно и нелепо. хората не са забравили продажното й поведение ,когато беше еврокомисар.

44

Анонимен

преди 11 години

Мигленче, тоя до теб ще те довърши. Разсипа и продаде Плевен, сега и теб ще довърши. Освобождавай се от него.

43

Анонимен

преди 11 години

НЯМА БЕЗОПАСНА РАДИАЦИЯ - ОТ СТУД ПО ТРУДНО СЕ УМИРА НО ОТ ЛЪЧЕНИЕ.....

42

kitaec__

преди 11 години

Най после и другарката пръмова да каже нещо вярно !

41

Куни гуни

преди 11 години

Е, слава Богу, че няма да ти се наложи да управляваш и да режеш ленти. Толкова фалшиво създание като Кунева няма. Надяват се да вземе нещо от ГЕРБ на изборите та да улесни комунките, ама нормалните хора няма да ти се хванат

40

анонимен

преди 11 години

И Г-а Пръмова се заигра със *** гласове

39

един

преди 11 години

До човек Точно така !Само критики ,но не казва тя как ще реши този проблем ! Да ни пази Бог за кого ще гласуваме!

38

Анонимен

преди 11 години

Бабата да си гледа старините.

37

Анонимен

преди 11 години

Тая жена съвсем изпращя-мислех,че жените подложени на ежемесечни хормонални атаки не са способни да вземат рационални решения.Оказва се обаче,че отпадането на ячниковата функция се отразява много зле при голяма част от жените-ето факта е пред нас.Другарката Пръмова да си пие комбинацията от билки,да си лепи пластирите-може би ще си облекчи климактеричните симптоми и ще си избистри мисълта.Ако обаче е рупор на мантри и партийни идиологеми,ни билки,ни пластири ще помогнат.Отминете с презрение!!!

36

човек

преди 11 години

Лошо сте изучили похватите на царя, г-жа Пръмова, което е лошо!!!!

35

Патриот

преди 11 години

ПА-РИ-РА, ПА-РИ-БА.....Пръмова, защо мислиш, че българите са безмозъчни???? Да, ще има и будали, които ще ти се вържат, но няма да са много...Айде у лево при царот!

34

АНТИПАРТИЕЦ

преди 11 години

А ТИ ЕВРЕЙЧЕ ПРЪМОВО КОГА ЩЕ ДАДЕШ ОБЯСНЕНИЕ ЗА КОЛКО ГРОША ПРОДАДЕ АЕЦ КОЗЛОДУЙ? ВРЕМЕ Е ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ДА СЕ РАЗГРАНИЧИМ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИНИ *** НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА КОЯТО И ДА Е ПАРТИЯ Е *** И ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ!!! ТОГАВА И 1 000 000 МЪРТВИ ДУШИ В ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСАЦИ НЯМА ДА ИМ СТИГНАТ ДА ГИ ФАЛШИФИЦИРАТ А И ГРОБОВЕТЕ БОЙКОВИ ТРУДНО ЩЕ ГИ КУПЯТ ПАК!

33

Анонимен

преди 11 години

БСП и ГЕРБ са се договорили ?Абе ти госпожо на всичко "Йес" -чуваш ли се какво говориш изобщо ?да те светне Батко Типротив ГЕРБ са искащите Вот НА НЕДОВЕРИЕ В Народното Събравиетова са БСП -ДСБ -СДС- ДПС и всички крадци от прехода - влючвам и твоа Господар от НДСВ - Сиемеончо лекето - заради него си в Евлопарламента - подлого *** - защото му повярвахме на Царя с онея 800 дни - Щом си със БСП -ДСБ ДПС - ДОКАЗАНО корумпирани партий - Не ми говори как ГЕРБ се е договори с БСП

32

Анонимен

преди 11 години

Тая *** централа трябваше да я правят още преди 10 години.Колкото повече се отлага във времето един скъп стратегически проект толкопа по-скъп става.Освен това евтината енергия би трябвало да ни е приоритет.Иначе как бихме могли да дигнем жалката ни икономика?Като се съревноваваме с нископлатен труд с китайците или индийците?Несериозно е даже да се изказва.Да се състезаваме по престиж и качество с белите страни също.А предложението:"Ще праим докторчета и инжинерчета за износ" е просто кретения.

31

Анонимен

преди 11 години

Кунева - ПръмоваТова е доказателсво че си от БСП - ДСБ и цялата мафия в Българияникой нормален човек не би гласувал за теб Г-жо Yes Felacio , Yes Cumshot in mouth

30

до 37

преди 11 години

отпреди 40 години има АЕЦ и нищо ново не е измислено

29

Месия

преди 11 години

Искам си мечето с карфици!

28

Анонимен

преди 11 години

ТОЯ АЕЦ ЩЕ ИЗЯДЕ ГЛАВИТЕ НА МНОГО ХОРА