128

do konq 172

преди 12 години

Проблема е че незнаеш кога се използва/и/ и кога /й/ Хамстер такъв

127

до 170

преди 12 години

Това ли ти е проблема:) Техническата грешка, че "р" е до "п". Ама то ясно се разбира бе мутро, на долния ред пише "полицай". Ама нали сте прости, като няма какво да кажете се хващате за буквичката :))))))

126

Анонимен

преди 12 години

Борисов, Павлова, Десислава Атанасова, Мирослав Найденов и Симеон Дянков най-вероятно са инспектори към някакви ведомства.Та те за друго са некъдърни !

125

do 168

преди 12 години

Виж как си писал ПОЛИЦАИ бе недъгав КОН

124

Bocko

преди 12 години

Абе така трябва бре, контрол на всяко ниво, навсякъде, по всяко време, на всички, за всичко, от всички страни, на всички институции, на министри, фирми и прочие ***, която по времето на Гея (пардон Станишев) крадеше и правеше всичко само и само да се замажат нещата.

123

Анонимен

преди 12 години

Какво стана със стачката на ролицайте?! Що се кротнаха?! Увеличиха им пак заплатите ли? Егати полицейската държава.

122

ДЯДО ГРОЗ

преди 12 години

Министрите хал хабер си нямат от задълженията,за които за назначени,затова изпълняват ролята на инспектори.бб хал хабер си няма от управление на държава,затова само търси причини,с които да оправдае некадърността си.цц хал хабер си няма от борба с престъпността,затова се занимава с пропаганда и агитация на герб.Всички,които сме всезнайковци и пишем ли пишем,хал хабер си нямаме от темите,но вместо смело да излезем на улицата,се пишем на герои...пред компютъра!

121

Анонимен

преди 12 години

На рождения си ден Боко е празнувал в тесен кръг втория си милиард Евро!!!

120

Анонимен

преди 12 години

НАРОДА ДА СЕ ВДИГА,ДА РАЗБИЕМ ТРЕЗОРИТЕ НА БАНКИТЕ,ДА СИ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ,СТИГА РОБИЯ

119

Шебек български

преди 12 години

Обама трябвало да управлява още един мандат за да изчисти *** , която Буш създал за 8 ! Погледната пропоционално и пред вид това,че не сме организирани,като хамъритте и други нормални страни , ще ни трябват поне 50 !

118

Анонимен

преди 12 години

Страхотна статия.Ей на това се вика журналист без работа.

117

Е как ще се оправим

преди 12 години

Министър на финансите - американски травестит, на транспорта - ***, на културата - алкохолизиран турчин, на вътрешните работи- 6-волтов физкултурник, премиеро- мафиот...????

116

до 155

преди 12 години

Бе те нека от ГЕРБ да продължат да задълбочават безработицата със съкращения, стагнация и закриване на работни места и знаеш ли как ще си я гледаш пенсийката през крив макарон, а?

115

Анонимен

преди 12 години

единственото правителство което прави нещо полезно

114

до 150

преди 12 години

той тоя министър на транспорта не беше ли от "боята" ?!нали знаеш, че гарван гарвану око не вади :))))

113

Анонимен

преди 12 години

Сам си противоречиш.

112

до 154

преди 12 години

Те комунистите така уволняват,по лични пристрастия.

111

до 142 от 164/134

преди 12 години

Нито съм дърт, нито съм глупав. *** си ти, щом не знаеш къде са ми пенсионните осигуровки, които цял живот съм плащал.Не искам ти - работещият, да ми плащаш пенсията. Искам моите си пари, ама някои ги опапкаха първо тях още много отдавна, когато ти си ходел още прав под масата, а аз съм работил и съм си внасял осигуровките за пенсия.Така един ден други ще плащат и твоята пенсия, когато одъртееш и оглупееш.

110

до 151

преди 12 години

Ако се налагаха дисциплинарни наказания как си требе, Тиквата щеше да е първият уволнен дисциплинарно!!!!

109

Анонимен

преди 12 години

Бойко да изпрати министъра на транспорта, да проконтролира контрольорите в градския транспорт.Да види как *** се возят без билети и не ги глобяват.Глобяват се само българи. *** просто се подминават.