328

аз

преди 11 години

Сега и общински ли станах бре момче?! Давещ за сламка се хваща, нали знаеш. Как се рвъзват сметките ти, о Софиянецо- как така хем не съм работил от години, хем обикалям света, хем съм общински чиновник, *** от Бусманци?!Обясни ми, умолявам те. Мутра ли съм сега? комунист ли съм? Чалгаджия? Общински чиновник? ОТ БУСМАНЦИ! Най-важното е да подчертаем че живея такъв живт, В БУСМАНЦИ.Много си ми забавен, като *** в цирка си ми.Ще получиш награда ако направиш 3 салта и ми обясниш горното

327

Софиянец

преди 11 години

Виждаш ли, като нямаш какво да кажеш и само плашиш - ще дойде чичкото с плката.Ами разбери, аз за това съм толкова голям, защото ми не дреме за милиционерчета.Цял живот са ме плашили, коси ли не ми стригаха, какво ли не беше. Вкл. другарката Фандъкова и тя колко се е опитвала да ме вкара в линията на партията ако знаеш.Но не би, ето цял съм, здрав съм дай боже и на път да хапна за закуска общината.А сега се върни и прочети трите поста които то написах и легни помисли малко, ако има с какво!

326

аз

преди 11 години

Ерм, аз обиколих света и продължавам да го обикалям. Не съм работил от ГОДИНИ! Какво да се прави - живот на *** от Бусмаци. Какво означава това за теб? Означава че ти можеш само да МЕЧТАЕШ да си *** от Бусмаци.Няма такова САМОЧУВСТВИЕ като горд БЕДЕН жител на централната част на най-*** столица в Европа, биещ се по гърдите за времена отдавна отминали. Казано на бременно-***- хем ***, хем голям.Едно време си е едно време. Сега си *** който само за социални реве.

325

Софиянец

преди 11 години

Ей общинрски ***, не ме плаши ти мен защото на всичко е видно накъде отиват нещата.Аз си протестирам, не можеш да ме стреснеш, а ти мисли да не взема сопата да те изкарм от общината и бой, бой по празната кратуна да ти дойде акъла.***, като няма какво да каже хлъц, а до вчера се би в гърдите то не бяха Мерцедеси, абе смях - аз да съм ти казал нещо - да се хваля като ***?! Знаеш ли защо се хвали простака, защото цял живот е нямал и сега като се е хванал за общинарския кокъл и не пуска!

324

аз

преди 11 години

Хахахах. Не мога да отрека че ми е забавно и че ме разсмиваш. :))Отстоявай си гражданската позиция щом толкова настояваш. Не пречи на останалите и не забравяй че като протестираш незаконно, общината / държавата се прави на ударена с идеята- позитивен PR и дипломация, въпреки че възпрепятстваш останалите граждани на София.Права в случая много нямаш, но си отстоявай позицията белким бюрокрацията поне е сведена до минимум като утре отидеш с 150 лв в джоба да си изкараш разрешително за паркиране

323

Софиянец

преди 11 години

И да, аз смятам, че ако общината реши проблема с паркирането в центалните зони то това няма да е привилегия за мен ***, а ще е привилегия за София и Софиянци какъвто си и ти от Бусманци. За мен ще остане надземното паркиране СЛАБОУМЕН, защото ще има къде да се паркира, а не да обикалям като ***. Ще се освободят улиците и градът ще диша, а това което вие предлагате е МАЛОУМНО защото ще доведе точно до обратното и вие всички го знаете!

322

Софиянец

преди 11 години

Да пич, аз нося такава кръв и достостойнство, на което ти и твоите правнуци не могат да се радват, това е привилегия и не се купува. Аз останалото съм си го напазарувал.А ако смяташ, че съм беден мога само да ти кажа че спокойно мога да финансирам изграждането на няколко надземни съоръжения. И не аз работя, а мога да си позволя и да почивам за разлика от теб!

321

Софиянец

преди 11 години

Ти си ултра мега *** селянин, просто с човек който има определени интереси е безмислено да се спори. *** си да, и мама всяка вечер ти е казвала, не ти не си *** мамче, ти си умен в общината ще работиш за 500 лв. и ще дереш за милиони гражданите!

320

аз

преди 11 години

Да те питам още нещо, бременна циганко Софиянец - съгласен ли си да изринат всички ваши стари аристократични лади от тротоарите, където по закон е забранено да се паркира? Това би ли го определил като нарушение на твоите старо-Софийски, бременно-*** права?Ще сме ти длъжни ли всички Софийски данъкоплатци на ТЕБ да ти осигурим частно паркомясто, като крайно нуждаещ се аристократичен *** от синя зона за който 10 лв. са цяло състояние?

319

аз

преди 11 години

Ето пак ключът към олигофренията на Софиянец;Паркинги искаме ние живеещите в центъра а не боя...ТИ ИСКАШ НЯКОЙ ДА ТИ ПОДАРИ ПАРКИНГ, нали така ***? Бременната *** Софиянец - другите да и плащат за паркомясто!Безсмислено е да спориш с човек, който е убеден че ДРУГИТЕ, чрез данъци, са му ДЛЪЖНИ да му подарят нещо което НЕ пренадлежи на него! *** манталитет - това явно е част от 'старата, изостанала, не в крак с времето, живееща десетилетия назад - Софийска аристокрация'.

318

Софиянец

преди 11 години

Смешен ставаш ***, не се излагай вече.Видно е че си се напрегнал, удари една ръчна тя жена ти и без това ти е гнусна вече!

317

Софиянец

преди 11 години

Ей, много си нахален, аз не съм за 10-лв. *** ти така и не разбра явно.Паркинги искаме ние живеещите в центъра а не боя олигофренче недоносено.Комунист единствено казах, че си другото пак си го измисляш, сигурно мама и тате всяка вечер ти казват не ти не си *** не се притеснявай и то от там ти идва неразбраното.*** като Швейцарски *** си приятел, а си си повярвал!Ще минат няколко години, ще пораснеш, друг акъл ще ти дойде в празната кратуна!А сега вземи се оспокой, напрегнал си се

316

аз

преди 11 години

*** Софиянец, живеещ на пъпа на София, сложи си малко гримче, силикон в устните, отиди на околовръстното и ще видиш че за 5 минути ще заработиш тези 10 лв. които ти се виждат цяло състояние, непосилно за твоя горд реститутски ***.*** си, Софиянец! Знаеш го много добре! 10 лв. на месец не можеш да си позволиш! Това в бензин е едно кръгче на София!

315

аз

преди 11 години

Хахах и комунист станах вече. Гребеш дъното, момче. Мутра бях (не съм), галгаджия бях (не съм), сега и комунист съм (определено не съм, ненавиждам ги от дъното на сърцето ми именно защото се възползват от слабоумните).Не забравяй да си изкараш разрешително за протестите за да не разчиташ само и единствено на милостта на общината (ГЕРБ) и МВР като нарушаваш законите.Аз имам правото безработни *** като тебе да не ми спират движението. *** на работа вместо да ревеш че нямаш 10лв. на месец.

314

Софиянец

преди 11 години

Едвали ще ти е лека, като наеш какво си изходил и как се опитваш да го прокараш в общината, а то няма да мине. И ти е кофти и смърди и пак няма да можеш да спиш.До нови протести, и незабравяй - ние постоянно сме против!До отмяна на наредбата и цялостно преосмисляне на паркирането в центъра!

313

аз

преди 11 години

*** ще викаш на *** на коледната трапеза, както е традиция във вашият дом.И на мен ми е разтоварващо да те слагам на мястото ти, някъде там долу в далчеината под краката ми да се чува звукът на сгазена ***. Ако не пищеше толкова много, нямаше и да те забележа, камо ли да ти обърна внимание.Впрочем да те попитам - ти какво правиш че висиш като паяк на лаптопа по нощите? Защо не си намери работа някъде като нощен пазач белким изкараш тези 150 лв. да ги платиш, вместо да хленчиш?

312

Софиянец

преди 11 години

Чиста злоба си е, която е присъща само на най-долните не българи а комунистически хуманоиди които са си повярвали неясно в какво, а е ясно защо - лиса на 2 грама баланс в главата!Те се нервират защото не могат да имат нито рода на великите българи, нито чувството за достостойнство и гордост. А могат само да скърцат със зъби и да се пукат от злоба и завист. И аз не видях нито една обида отправена от мен към теб, а ти изсипа цялата си възможна и невъзможна смрад!Затова протести до дупка и ДГД!!!

311

аз

преди 11 години

Лека ви нощ. Сърдечно се надявам София да стане Европейска държава някой ден, ВЪПРЕКИ Африканския манталитет на някои 'кореняци' Софиянци, които не могат да отдадат 10 лв. на месец за право на паркинг в Синя зона, където си искат.Вие всъщност сте привилегировани, но ПАК - по Български, вечно недоволни. Вечно мрънкащи.

310

Софиянец

преди 11 години

А да видим, то е ясно вече че тази наредба бяма да я бъде и виждането относно паркирането в София и в центъра ще се промени драстично в полза на гражданите.Няма кой да ви остави, пък и той за правила и закони ще ми говори.Ми то цялата тази синя зона е отменена от съда още преди 4 години, тоест не ние а общината са нарушителите.И последно, ако беше толкова спокоен че ще мине, нямаше да висиш като паяк на лаптопа по нощите, а на мен ми доставя удоволствие да се занимавам с повярвали си ***!

309

аз

преди 11 години

Не е злоба а по-скоро отчаяние от нежеланието на Българинът да стане 'бял човек'. Отчаяние че Българинът реве до небето - гръмогласен е, но всъщност Българинът е доста просто същество.В болшинството от случаите е незапознат с темата но това не му пречи да има МНЕНИЕ което той самият ЧУВСТВА за правилно. Няма да се запознае с едната и другата гледна точка, да прецени ФАКТИТЕ, опити от други държави които са изминали този път. Доста средновековно мислене. Отчайващо е да се убеждават такива хора