13

скиорче

преди 11 години

Стига с тия концесии и отдаване под наем на държавни паркове - да се направи държавна фирма която да стопанисва съоръженията и пистите- поне ще влезнат пари в хазната а и можем да протестираме ако нещо не ни хареса - я цени я условия - а на Цеко му дреме дали протестираме.

12

:)

преди 11 години

Щом Найденов го предлага, значи вече е измислил как и откъде да *** :) Царят на тънките кражби :)

11

мими

преди 11 години

найденов, ела да ми плащаш лизингите и сметките, а аз ще храня бедните

10

Анонимен

преди 11 години

АБЕ какво значи това бе?!?!? Ами да им отнемат лифтовете и да се приключва с въпроса... няма всички да се съобразяват с мизерни фирмички и гладни за държавни средства ***. Даже не са олигарси, а обикновенни смешници.

9

Ай, стига бе...

преди 11 години

Значи Витоша ски, ще прибира по 10 лв. на калпак за лифта, а държавата ще плаща за пддръжка на ски пистите, ЕГА ТИ ДАЛАВЕРАТА и пак Миро мършата е вътре !Да бъдат изкупени лифтовете от общината на цената на която са продадени, като се приспадне амортизацията и да се приключва !!!Стига Цеко Минев си е развявал байрака...

8

perekly

преди 11 години

Да се спре концесията на "Витоша ски"- не са собственици, а ако са- да се заведе дело за престъпна небрежност при стопанисването на собствеността.Общината да потърси инвеститор с който заедно да работи .

7

Анонимен

преди 11 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДЪРЖАВАТА ДА ПОДДЪРЖА И ЛИФТОВЕТЕ.... А ВИТОША СКИ ДА СЪБИРА САМО ТАКСИТЕ. ВСЕ ПАК ВИТОША СКИ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ТАКИВА РАЗХОДИ АКО НЕ Е СОБСТВЕНИК НА ПЛАНИНАТА. ЦЕКО БОЙКО И КО.... НАДЯВАМ СЕ ДА ВИ ЗАСТИГНЕ БАВНА И МЪЧИТЕЛНА *****.

6

Анонимен

преди 11 години

Това правителство слугива на олигарси като Цеко и Златев ,на Цру и Мосад, оставка и съд национални предатели!

5

Анонимен

преди 11 години

Ама как така с моите пари ще обработвате пистите на Цеко..че на всичко отгоре и с ,,мои,, машини?!?!? Не мога да разбера кой е ..този който е дал,или този който е взел тази ,,концесия,, ?!?

4

Анонимен

преди 11 години

НЕ искам ски сезон с Витоша ски. Те доказаха, че не им пука за българската природа! Аз не подкрепям такива хора, нито техния бизнес!

3

Анонимен

преди 11 години

Герб продадоха Витоша, оставка мутри!

2

Анонимен

преди 11 години

А как тогава до сега имаше ски сезони 20 години? Законът не е бил променян изобщо!

1

Професора

преди 11 години

Очеизвадно е,че предсрочни избори ще има.Гербаджиите се появяват на всеки 5 минути.Българи гответе се за решителен отпор срещу хунтата на Герб.