144

Анонимен

преди 11 години

един пръстов отпечатък не е солидно доказателство . всеки може да го сложи там живеем в 21 век . искаме истината да излезе наяве ! стига сте ни пробутвали всеки час различни версии и предположения . умряха хора поне заради тях

143

Анонимен

преди 11 години

Ние сме овце, ние да не сме в изолатор?! Можело всеки да влезе на летището.. Ми в цял свят е така! Тук летищата са малки, в чужбина влизат и излизат хиляди и никой не ги проверява. Когато тайните служби не са си свършили работата - както се казва "като се обърне колата пътища много"!

142

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Нали еврейското Гестапо беше допуснато от нашите *** да ровичкат на местопрестъплението?Какво чудно има да намерят отпечатък? "Мисля, че е въпрос на време службите ви за сигурност да променят мисленето си." маръсният *** акъл ръси!

141

до 155

преди 11 години

Слънцето проявява признаци на комунист-номенклатурчик. Повече от 80% от шефовете са такива, а горе долу такъв процент са и слънцата-некадърници. Иначе бихме живели добре, ама не. Обслужваме параноята им, да не би някой да разбере колко струват и да паднат от клона. Че освен да са шефове за друго не стават, лентяите. Но защо ние да плащаме? И то толкова народ...това ми е непонятно.

140

до 148

преди 11 години

и при нас е така, не само че има камери навсякъде по двора, ами и случайно научихме, че има монтирани микрофони в офисите ни, да не би случайно да кажем лоша дума за шефа - слънце. това вече е параноя

139

hota

преди 11 години

Икъде си е лепнал отпечатъка та успяха да го намерат та дори и да го разберат че е от Хизбула?Коментарите в пресата са само за заблуда .

138

липсва мислене

преди 11 години

Мисля, че е въпрос на време службите ви за сигурност да променят мисленето си, смята репортерът от израелския Канал 2. Прав е човекът! Но кой е в състояние да промени мисленето на Цецо и на пожарникаря, след като при тях изобщо липсва мислене?

137

Анонимен

преди 11 години

Демокрацията и комунизма са противоположни понятия. Така е, тогава 60-годишните са били на 40, 40-години са им обработвали съзнанието и затова си смениха идеологията, но психологията им е на комунисти. Затова сме и зле.

136

Анонимен

преди 11 години

ДО SINНЯМАМ ГРАМ СЪМНЕНИЕ КОЙ КОЙ Е И ДОКАЗАТЕЛСТВО Е, ЧЕ ГЕРБ ДО ТОЗИ МОМЕНТ НЕ СА НАРУШИЛИ ФИНАНСОВИЯ И МЕНТАЛЕН КОМФОРТ НА НИКОГО.СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ, ЗА МНООООГО ПАРИ. ОЧЕВИДНО ТАКАВА Е ДОГОВОРКАТА - 4 ГОДИНИ НИЕ, ПОСЛЕ - ВИЕ. ПЛЮЕНЕЕТО Е ЗА ПЛЕБСА, ДА СЕ РАДВА.И КАТО ГЛЕДАМ, ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ВДЕНЕ НЕЩАТА.ЩОТО НЕ ЧЕТЕ, НЕ МИСЛИ, НЕ СЪОБРАЗЯВА.БЪЛГ.НАРОД ВИНАГИ ЗНАЕ ВСИЧКО.И Н

135

до 145

преди 11 години

Абсолютно си прав!

134

Анонимен

преди 11 години

Подслушват обикновените хора и на работата ми един *** бе преровил всичките ми книги, да не би да намери нещо срещу мен. А то понеже работя на международно ниво и знам англииски, та им застрашавам некадърието. Навсякъде прости ч.е.н.г.е.т.а. А тези, които застрашават сигурността на тази държава си правят всичко необезпокоявано. Как да не им се възхитиш на тъпотата.

133

Анонимен

преди 11 години

otkoga hisbula e iranska grupirovka??dokolkoto znam e livanska voenna organizacia v koiato ima hristiani i musulmani. prichinata tapite evreici da mraziat tazi organizacia e che pri voinata megdu livan i izrael,hisbula uspiava da otblasne evreite i ne im pozvoliava da okupirat livan. i tova ako e terorizam...

132

noname

преди 11 години

До всички събудени и знаещи истината люде - Обяснявайте и запознавайте повече хора, за да има по - малко спящи!!! България го заслужава !

131

Sin

преди 11 години

138/До 12345-Бъркаш малко аритметиката. Гербери и бесепари-всички са от едно комунистическо котило и една кърмилница-БКП. Това ще е винаги дереджето в бг, докато управляват бивши комунисти и докато на ръководни места стоят само комунисти. Който както си го направи-затова и последната дупка на кавала в целия ЕС-други отзад просто няма. Комунизъм и демокрация са противоположни понятия.

130

Анонимен

преди 11 години

Психолозите да се заемат с изучаване психиката на камикадзетата.Според мен са ***.

129

Анонимен

преди 11 години

Пак ни правят на *** - откога Хизбула стана иранска групировка?!От мерак за персийския петрол някои вече изпадат в делириум...

128

Ran

преди 11 години

Интересни мнения има -герберите се били провалили. Да не би положениетно при червените станишевци да е било по-различно. Кадрите и разградения двор са от онова време и никой явно няма интерес това да се промени. Просто никой нищо не го интересува, освен мазния кокал.

127

Анонимен

преди 11 години

Кандидат-членовете на тия групировки,вероятно минават първо през ЦРУ,оставят отпечатъци и тогава ги приемат.Логично.

126

12345

преди 11 години

ДЪРЖАВАТА НА ВСИЧКИ РАВНИЩА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НАШИ МОМЧЕТА, ГЕРБАДЖИИ, МАРОКАНСКИ СКАКАЛЦИ, РЕШИЛИ ДА ОПОСКАТ ЗА ПОСЛЕДНО НАРОДНАТА НИВА...Е НЕМА ДА СЕ ЧУДИМ ЗАЩО НИЩО НЕ Е НАРЕД.ПРЕДИ ВРЕМЕ МОТОРИСТИ БЯХА НАПРАВИЛИ ДАРМАДАН В МОЛ В СОФИЯ - ЗА КЕФКЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА, ОХРАНАТА, ЧЕ УТРЕ ДРУГО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ....АБЕ БЕГЙ БЕ - ПЪЛЕН РАЗПАД НА ДЪРЖАВНОСТТА. ПЪЛЕН.А НАРОДЪТ ПОЗИНАЛ И САМО КРЕЩИ - СМЪРТ НА КОМУНИСТИТЕ, БАТЕ БОЙКО Е ВЕЛИК.ХАК ДА НИ Е НА ВСИЧКИ.

125

Анонимен

преди 11 години

Май е много голяма тази игра за да имат значение нашите размишления