196

гурбетчия до 267

преди 11 години

А , то остана и да не реагират и да не пратят самолети за извозване на жертвите ! Че нали ако не "реагират" бързо ,света ще се усъмни в тях ,че са инициатори на атентата !

195

Анонимен

преди 11 години

до 266 а ти си още по голям умник , браво , дерзайте момчета

194

Анонимен

преди 11 години

До 265 Крис хубаво че човек да мисли стига да има с какво да мисли , едва ли има страна в света , която да държи толкова много на гражданите си колкото Израел , не знам дали като си размишляваше не ти направи впечатление тяхната реакция , колко самолети изпратиха , колко екипа , колко бързо реагираха и до какъв извод стигна , кой е организирал атентата .

193

до 265

преди 11 години

И какво точно печели Турция от този "атентат"?! Да не би да си отмъщава за 8-те убити невинни турци от израелската армия?! Турция няма интерес /както и всяка др.държава/ около нея ситуациата да е напрегната ! Колкото повече се въвличат съседите на Турция в тази игра /визирам Ираан/ ,толкова по-лошо е за Турция ! Цялата работа е скалъпена от евреите и може би американците !

192

Крис

преди 11 години

Не го ли проумяхте?! Хизбула и Иран нямат общо с този атентат. Единствените , които печелят от този атентат са Мосад и ЦРУ , и донякъде Турция. Атентатора въобще не е камикадзе, такъв са го направили , неговите поръчители. Човекът и трябвало да сложи бомбата и да се махне, разбира се това не се е случило , защото е взривен от разстояние. Така хем го обвиняват , че е камикадзе (и го свързват с арабите), хем прекъсват всякаква връзка , до тези които направиха акта... Размишления ...

191

гурбетчия до 260

преди 11 години

Ами като си умен размишлявай и дай отговор защо в този "атентат" имаше толкова малко жертви ,което не е характерно за атентаторите на Иран и Хизбулла?! А не ми се прави на умен с разни "корекции ", че вишдаш ли били обвинявани само иранците /персийците/ , а не и арабите !

190

гурбетчия до 255

преди 11 години

Ти под вола теле ли търсиш ,или и ти трябва да се ограмотиш ! Не се обвиняват само персийците ,а и Хизбулла които са си чисти араби /ливанци/ ! Ако си решил да се правиш на умен ,има и други начини!

189

до 252

преди 11 години

Бе Борисов отдавна искам да те питам? Как така сиБанк събира всички такси по границите?--Че има далавера, така е, но тя отпреди времето на Борисов. Дянков за пръв път разреши да се плаща на каса и с карти, което понамали приходите на СИ банк в страната, това не е само на границата.

188

до 253

преди 11 години

Ще направят всичко възможно и невъзможно за да насочат вниманието върху арабите !--Ало, ***, вземи се ограмоти малко. Иранците не са араби.

187

също е замесен

преди 11 години

Още ли не са разкрили, че шофьорът на автобуса също е замесен? От селото му казаха, че изведнъж се е позамогнал и щял да се откаже да работи като шофьор. Той може да не е знаел докрай ролята си в атентата.

186

грбетчия

преди 11 години

Еврейса работа ! Ще направят всичко възможно и невъзможно за да насочат вниманието върху арабите ! Не че арабите са кой знае каква стока ,не ги оправдавам ,но мисля ,че в случая цялата работа е инсценирана от евреите !

185

До 251

преди 11 години

Поне ще му падне оборота на сиБанк ще му влизат по малко такси в джоба! Бе Борисов отдавна искам да те питам? Как така сиБанк събира всички такси по границите? Защо точно сиБанк? Хи хи ти сигурен ли си че вече нямаш нищо общо с нея? :)

184

Анонимен

преди 11 години

Какъв е тоя зор с КППтата, не ми е ясно?! Границата с гърция е неохраняема на практика! Охраняват се само КППтата! Кой *** терорист ще мине от там? Борисов ти си ***, *** ПЪЛЕН ***!

183

бай иван

преди 11 години

през 1939г. един друг евреин излъга света че Полша е обявила война на Германия и се почнаха

182

Анонимен

преди 11 години

Преди влизаха гърците, оставяха някой лев, по бензиностанциите и магазините в Свиленград, сега нанайци! Да влезе някой, трябва да чака средно 4-5 часа на границата, ама няма такива луди, сички ходят в Одрин, дават си там парите! Тъкмо беше живнал малко района и тиквата си въведе "мерките за сигурност". След дъжд качулка! По-добре да беше отворил още няколко заведения за дюнери!

181

Анонимен

преди 11 години

абе пълни тъпотии, по американски - местните няка даже и смисъл да ги коментира човекникой ли не помни бомбата счасовников механизъм във вагона за майки с деца на влака Бургас-София ? преди по-малко от 30 г. ?

180

Анонимен

преди 11 години

q ne pishete prostotii ,doide amerikanski podlogi.

179

Тъмна работа

преди 11 години

Някъде в многото публикувани сайтове прочетох, че на "атентатора" му били откъснати главата и кракът. Торса останал цял. Как, в центъра на взрива ( раницата пълна с взрив), торсът ще остане невредим? Ао е имло атентатор, то той ще е най-разкъсан. Също и най-близките до него. Ако е имало предварително заложен взрив (например куфар), то най-близките до куфара ще бъдат най-много разкъсани. Така че,версията за този младеж, нещо куца. Гол мюсюлманин пред Аллах не се вясва. И това е съмнително,нали.

178

galivlad

преди 11 години

Атентата носел почерка на "Хизбула' ... Първо: Те винаги действат по двойки, има координация на действията! Второ: Все още не се знае кой е атентатора, откъде разбраха, че е сподвижник на движението? Трето: Бомбата не е направена в стила на "Хизбула" . Четвърто: Самият човек който показват като потенциален камикадзе, не е облечен като при други подобни атентати! Пето: Как службите са проспали "Хизбула" ако са те, да се шматкат с толкова взрив из страната? Шесто: Абе има много въпроси...

177

kamikadze

преди 11 години

Daite mi vzrivove az shte go vzrivq