68

Анонимен

преди 11 години

В края на краищата, всичко се свежда до въпроса - ГЕРБ или БСП?

67

1949

преди 11 години

Цялата бесепарска пасмина кръв пикае от това че се строи, от това че има нещо налице, нещо се случва в тази съсипана от тях държава. Много сте жалки, съжалявам само, че трябваше да минат толкова години за да започне нещо да се случва нещо да се строи. Догодина когато София заприлича все повече на съвременен европейски град съм любопитен какви мърсотии ще изислите за да може отново да плюете

66

тъп и прост

преди 11 години

до 66Това за кой ще гласувам си е моя работа,само едно знам няма да е Герб.Интересно ми е обаче защо ме наричаш червено диверсантче,защо вие от Герб смятате че щом някой е против вас то той е комунист.В същото време обаче ако се поогледаш ще видиш че в Герб 95% са комунисти като почнеш от Борисов,минеш през Цветанов и свършиш при Цачева.КАКТО СЕ КАЗВА - ИСТИНАТА БОЛИ

65

optimist

преди 11 години

до 62 - 250 км магистрали, 8 000 км рехабилитирани пътища. апи.говернмент.бг

64

до тъп и прост

преди 11 години

много културен си станал нещо, което е похвално. сега кажи за кой ще гласуваш, дето ще ни спаси от ГЕРБ, че и ние да гласуваме за него. ако не кажеш, айде у лево, поредното червено диверсантче

63

Анонимен

преди 11 години

Рейтингът на Фъндъкова рязко спадна след изядените старци от софийските кучета, провалът на ГЕРБ в борбата с престъпността във Факултета и Студентски град, спирането на лифтовете на Витоша и провалът на ГЕРБ в осигуряването на качествен и бърз градски транспорт.

62

ентъртейнър

преди 11 години

Колко е *** българинът е повече от тъжно и жалко. Хвали се и се радва на магистрали, нещо, което останалите нормални хора в ЕС отдавна са възприели като обичайно и обикновено, нещо, което им се дължи от държавата. Дори няма да споменавам, че не се строят с български пари главно...Иначе явно на простия до тъга и жалост българин и софиянец, не му правят впечатление рейсовете на възраст около 30 г. от градската мрежа, старите вагони на метрото и тн...

61

Анонимен

преди 11 години

Оптимист, не съм хейтър, просто зададох нормални въпроси, на които е нормално да отговориш, ако можеш. Не мога да кажа, дали се "строи по най-модерните технически и устройствени методи", просто не съм пътен инженер, но за мен важните неща на една магистрла са това, което те питах, е да имаоще малко, но явно няма да ми отговориш. Нормалното е, когато човек пита да му отговориш, а ако не можеш да кажеш, а не да го нападаш.

60

Анонимен

преди 11 години

абе оптимисте, колко километра магистрали пусна бойко и колко километра рехабилитирани пътища откри? аз ще ти кажа няма и 100км. магистрали а рехабилитираните пътища са малко повече от 2000км.!!! за сведение(не че не е ***) ама гея станишев рехабилитира повече от 6000км. пътища! и тестовете на естакадата в младост всъщност са за да може *** да се освободи и да отиде и там да резне лентата

59

optimist

преди 11 години

Другарите от Днес.бг май са оправили рейтинговата система, нещо коментарите изведнъж започнаха да придобиват по-реалистични оценки...

58

тъп и прост

преди 11 години

И тук ще си позволя да напиша нещо което съм твърдял винаги -Единственото нещо което направи Бойко Борисов като кмет - изцяло по негова идея и настояване беше сфетофара в Горни Богров на АМ Хемус - благодарение на този сфетофар сега задръстванията там са по всяко време !!!Това дължим изцяло , и не го отричам на ББ !!!

57

Анонимен

преди 11 години

а какво ще кажете за организираното задръстване на цариградско което трае вече месец и нещо? уникален ремонт правят там, седят некви хора с метли и чистят по 100 метра на ден земя покрай мантинелата!!!

56

тъп и прост

преди 11 години

до 22Радвам се за теб че успяваш да спестиш време и пари, само да попитам - на какво основание си позволяваш да обиждаш,и нещо друго - СПОРЕД ВАШИТЕ СВОДКИ ИЗЛИЗА ЧЕ В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ СЕ ЖИВЕЕ МНОГО -МНОГО ДОБРЕ,ЧЕ ПАРИТЕ СТИГАТ НА ХОРАТА ЗА ВСИЧКО,ЧЕ ЦЕНИТЕ СА ПОНОСИМИ , С ЕДНА ДУМА ВСИЧКО Е ОК !!!!???

55

optimist

преди 11 години

до 50 - разбирам, че си хейтър и плюеш всичко добро, което се случва в страната ни, но това си е твоя работа. Аз лично съм минавал по няколко десетки европейски магистрали и трябва да ти кажа, че чуждестранните пътища не са от злато и диаманти. Колкото до Струма, тя се строи по най-модерните технически и устройствени методи. Щом стане готова за 1 час си до Гърция и гърците за 1 час са до София. Аз лично съм повече от доволен от развитието на инфраструктурните проекти. И разбира се: долу БСП! :)

54

тъп и прост

преди 11 години

Извинете но имаше да свърша едно-две неща , та - отново никой не ми написа - Герб направиха това и това,при Герб положението е по-добро в следната област - само общи приказки !!!Разбира се продължавате с личните нападки а те са така характерни за хора притиснати до стената,хора който в собственото си безсилие се опитват да обиждат !!!Хора който разбират че това което пиша е вярно но е искат да си го признаят!!!

53

Мрънкала

преди 11 години

"Трай бабо за хубост!" са казали старите.

52

до 49

преди 11 години

Еи *** пастет, като си такъв инжинер що мрънкаш като разорена мишка по форумите не се сещам нещо

51

Анонимен

преди 11 години

Естакадата в ж.к. "Младост" ще бъде пусната за движение в утре (вторник). Тя била готова още преди седмица, но й се правели тестове.а знаете ли в какво пътче влиза въпросната естакада?

50

до 34

преди 11 години

Значи, че не мога да си паркирам вече Аудито пред червило, защото ме е страх, че ще ми го вдигнат, по времената на Станишката ме болеше.

49

работещ

преди 11 години

41, извинявай, не си ***(а), моя грешка, ти просто си дефиницията за "свещена простота". Още веднъж, извинявай. И благодаря, че ме просветли, как училищната директорка с руска филология наемала фирми за ремонтите, щото не можела сама да ги изкопа и т.н. Аз наивно си мислех, че сама ги копа, после с мъжа й слагат армировка, леят бетон, после децата й полагат асфалта, а внучетата й го валират. През това време пък, братовчедите й ни возят с каруци по блокираните трасета на градския транспорт.