90

_Ястреб_

преди 11 години

96-Ти да не си мислиш, че всички тези хора, писали "историята" на България вярват в това, което пишат! ;-))Историческа теза се развива точно така, както аз съм я развил по-надолу. А колко величесвана ще е, зависи само от това колко ти е развинтена фантазията! Драги ми тракийци, или пра-турци, или пра-българи, или пра-арийци, или пра-гети, или пра-келти... и аз се обърках вече от четене на истории относно произхода на българите. Един дори развиваше теория, че есените са били българи!!

89

До 101

преди 11 години

Може и да имаш право. Все пак е въпрос на родителски интелект.

88

До 100

преди 11 години

Ти пък защо държиш деца на както се изказа "гадни, мазни дупедавци-чуждопоклонници" да са тука? Те носят техния геном - ще са същите. Нека се изнасят надалеч. Не е голяма загуба.

87

Анонимен

преди 11 години

Най-са ми противни мои познати от смесени бракове, които не учат децата си на български, защото са гадни, мазни дупедавци-чуждопоклонници. Няма значение в коя държава живеят. Ако един човек е от смесен брак , или от етническо малцинство, е престъпление да не знае и двата езика - без значение какви са езиците.

86

хаха

преди 11 години

Траките били турци хахахах, ей тия *** монголи чупат глупомера.

85

...

преди 11 години

...

84

Да 91 Ястреб

преди 11 години

Малииии велика логика. Ти ако кажеш че си и вярваш..... Направо кажи в кой град си в момента да звънна на местния диспансер да направят проверка за избягали наскоро.

83

Анонимен

преди 11 години

каква ще им е ползата от майчиния език,ако не знаят родния?

82

graf

преди 11 години

Ами не може ли да се заделят малко средства, например 20-30 милиона евро и да се подобри качеството за изучаване на турски език. Малките турчета да не бъдат лишавани от възможността качествено да знаят майчиния език ?

81

_Ястреб_

преди 11 години

90 - Какво да правим друже - като нямаме оригинални *** да ги пазарим, произвеждаме и продаваме фалшиви стоки! Че може ли ние, простите турци, да се сравняваме с гения на *** Балкански! ;-))

80

_Ястреб_

преди 11 години

85 - Думата "трак" навлиза в модерния български език от латинската дума "трук", която пък е видоизменената форма на думата "турк" - така, както се наричали траките оригинално! Както виждаш, друже (обърни внимание, не те наричам "нерязан ид*от"), трак-> трук->турк, стигаме до корена на думата! Ще рече, тракийците са били турци! Видя ли сега, какво стана!? Българите са *** между турки (траки) и македонци (славяни), но с времето забравили корените си и сега го карат ту през просото, ту през лука!

79

Анонимен

преди 11 години

Ало турците,я по леко!Не стига,че произвеждате половината фалшиви стоки на света и той ви търпи.Ако не се купуват *** ви ще сте по зле и от гърците!Мирясайте там и не правете глупости!

78

Хъмн

преди 11 години

През комунизма т.н. Турци бяха добре интегрирани - образовани и с професии. Възродителния процес премахна агресивните елементи. Въпреки тоталния крах на държавността в последните години все още голяма част са достатъчно образовани (не ***), а и 95% с български геном, което ги прави добре интегрирани и не фанатици. Килъри направо пяна и тече от устата, че не може да направи Косово или Сирия тука. Ако продължава както е тъгнало Американците ще успеят, но има все още време да се предотврати.

77

Анонимен

преди 11 години

Ръката, която не можеш да извиеш, я целуваш. ...doc.n.k....)))

76

Българин

преди 11 години

doc. N. K. с всичко съм съгласен освен с едно, коя е кучешата религия? Вие (аз не се считам за такъв), християните, с какво сте по-различни от мюсулманите и юдеите. С какво? Християнството е по-страшно от исляма, полгеднато исторически.

75

Анонимен

преди 11 години

ТЕ ТОВАЕ МНОО УБАВО. ЖИВЕЕШ У БУГАРСКО УЧИШ ТУРСКИ. ОТИ У ГЕРМАНИЯ НЕ УЧАТ ТУРСКИ ЕМ ТАМ ИМА ТУРЦИ 3 ТО ПОКОЛЕНИЕ? АМА ТАМ Е ГЕРМАНИЯ. ЩОМ ЖИВЕЕШ ТАМ ШЕ УЧИШ САМО ГЕРМАНСКИ. АААА ЗАБРАВИХ МУТРЕСТАНИЯ НЕЕ ГЕРМАНИЯ. У МУТРЕСТАНСКО СЕКИ МОЕ ДА СИ ГОВОРИ И ДА СИ ПИШЕ НА КАКОВ СИ ИСКА ЕЗИК. ЕМИ ДЕМОКРАЦИЯ. ТЕ ТААА ДЕМОКРАЦИЯ НИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА. ТЕ ТАКОВ НЕ СМЕ ГО ЯЛЕ И ПРЕЗ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ТОТАЛИТАРИЗЪМ. ТРЕБЕШЕ БАЙ ТОШО ДА ГО ПОГРЕБАТ НАГОРЕ СЪС ЗА.НИКО СЕГА ДА ХОДЕХТЕ ДА МУ ГО ЦАЛИВАТЕ. НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕ

74

do nomer 2

преди 11 години

Nqmam nishto protiv turskia i turskite grajdani no Sum Protiv ***..Turzite sa svestni rabotqt i doprinasqt nqkakva polza za stranata.A onezi amebi samo to4at a i sa mnogo nahalni i bezo4livo nagli......

73

do80

преди 11 години

a v BG dali ima chisti balgari s tie familia na turski abe rezili na EU sprestese veche s tie divachki ..............

72

_Ястреб_

преди 11 години

80 - По твоята логика мога да твърдя - и то обосновано на научни доказателства - че няма българи. Тия, които се пишат за чисти българи са всъщност наследници на едно от турските племена, чиито предци под дилемата на "дръвник или християнство" трябвало да приемат християнството (виж историческите източници по какъв начин християнството се приема в пределите на България - кръст или дръвник!) Но... не ми се бъркай аз какъв съм, пък ти се прави на какъвто се искаш!

71

Хан Крум

преди 11 години

Ми дреме ми на к.ра. Който иска да изучава турски като матерен език, да си ходи в Туркиа и да не се връща.В България няма турки.