32

Стамен

преди 11 години

Нямам думи докато столична община се занимава с глупости този най главен паметник на страната,защото свободата е най важна се руши и е в критично състояние,и един чужденец ни натри носа на всички.Кой писател беше казал преди 100г.-не народ а ***..................

31

Maks

преди 11 години

Жеста на този човек е достоен за уважение и за пример за всички нас ! Какво правим ние гражданите на тази страна за да е хубава и подредена тя, за да са ни чисти, красиви и поддържани паметниците. Този човек е по-голям българин от много от нас , включително и от МЕН ! Въпросът е дали ще се поучим и дали ще променим мисленето си.

30

Анонимен

преди 11 години

Паметникът е признание към руския цар Александър II. Скулпторът му е Арнолдо Дзоки. А сега един сирийски ковач иска да го реставрира. А иначе ние българите се бием в гърдите какви патриоти сме и колко милеем за българското....Извода е ясен.

29

до 15

преди 11 години

Без да омаловажавам законите на България - хора като морално заслужават гражданство много повече от теб, чиято единствено значима постъпка е да ака в българска тоалетна и да се радва на резултата.

28

sante_dog до 15 (21)

преди 11 години

Доколкото разбрах от репортажа човека си е ходил до общината и са му разрешили да реставрира паметника (оградата на паметника!). Даже са му предали частите от оградата който са били откъснати и паднали но все пак запазени и прибрани. Така че човека не е толкова зле че да започне да прави нещо по паметника на цар Освободител без да е поне говорил с преставителите на общината които отговарят за паметниците. И освен това едно голямо БРАВО за труда. Мен мн ме зарадва като го гледах сутринта

27

сволачЪТ

преди 11 години

браво на човека... ям хляба на българия и пия водата на българия. Той е българин много повече от някои *** които си мислят че са българи

26

доброволец

преди 11 години

Утре взимам една метла и една кофа и отивам благотворително да почистя фоайето на столична община, това на президентството, и канцеларията на Цецка Цачева. Само някой полицай да посмее да ме спре, ще се оплача на телевизията.:)))

25

Анонимен

преди 11 години

Де да имаше такива българи и в Народното събрание - да работят "на ползу роду"...

24

до 18

преди 11 години

Не бе, селски, казвам, че може да се приеме че този човек реставрира паметника незаконно, ако няма писмен договор с общината и съответните ни държавни служби, отговарящи за паметниците, за благотворително реставриране на тоя конкретен обществен обект.А дали следи своите, отсядащи в хотела, дали се бъхти за гражданство или за общинска служба е маловажен въпрос. Важното е преди инициативата си дали е счел за нужно да направи всички законни постъпки за разрешение И и дали тя не е нечия ПР поръчка.

23

Пламена

преди 11 години

Един сириец не само ни преподава българщина, но и доброволен труд - за благото на обществото. Това си е реклама на професията му - колко хора сега нучиха за него! Браво за идеята и за труда му!

22

тим

преди 11 години

един сириец ни преподава българщина...срам!

21

димо

преди 11 години

рядко вече могат да се видят подобни хора!

20

до 15/21

преди 11 години

И какво толкова ще наблюдава точно там, бе, гений. Ще гледа най-много как и къде спират колите.Другото, в което няма никаква, ама никаква логика ако ДЕЙСТВИТЕЛНО беше шпионин, е че е оповестил какво прави ПО МЕДИИТЕ.?!??!?!??!???? То бива да си тъпан, ама чак пък толкова...

19

Анонимен

преди 11 години

За мрънкачите, хейтърите и конспираторите-помислете си вие направили ли сте някога нещо друго, освен за собствения си Г.ъз?! Пича има моите уважения. Браво!

18

Българин

преди 11 години

Браво на човека, да е жив и здрав!

17

до 21

преди 11 години

Според теб трябва да се възложи "обществена поръчка", а някой да усвои едни пари, а? Много си "умен", брато!

16

bravo

преди 11 години

bravo na 4oveka, da e jiv i zdrav i da vzeme grajdanstvo po-skoro!! 6toto za takiva hora nqma grajdanstvo a za tapite maloumni turci ot turciq, deto idvat lqtoto 1 pat pri rodnini razdavame pasporti nalqvo i nadqsno!

15

от 15

преди 11 години

Защо ми слагате минусчета,бе *** нихилистични!Четете законите - процедурата по реставрация на паметниците е описано как трябва да става. Ако тя не е спазена,всяка реставрационна намеса се тълкува като самоуправство.Особено на такова стратегическо за наблюдение място - м/у Радисън и Парламента.Ама понеже сме се нагъзили на сирийците,чак и на политическата им конференция (на опозицията им) активно-гостоприемен домакин станахме, тоя тип го пишат герой,вместо да го проверят за кво точно се бори

14

:)

преди 11 години

на някои във всичко им се привижда световна конспирация :)

13

Анонимен

преди 11 години

вижте истината 5strike/bg/invitation/bylink/74632