25

Незнаещ

преди 12 години

Какви са тия 'БОБ' ?

24

канадеца до 23

преди 12 години

Колега говориш така,защото не си бил в Канада.Тук цените на мобилните услуги и нета са безбожно скъпи.Само в Япония е по-скъпо от колкото в Канада.Емтел са направо песен пред тукашните дерачи.

23

до 24

преди 12 години

Лъжеш се!Използват мрежата на Мтел.Но кво ти пука като са най-яките на пазара.Офертата им кърти мивки!Намери ми друг оператор,който предлага за 14 лева 1000 мин към всички и 500 есемеса и ще ти плащам таксата докогато кажеш.Да не говорим и за тва,че БОБ не те обвързват с никакъв договор.Просто можеш да ги зарежеш,когато си пожелаеш.

22

моллов

преди 12 години

БОБ Е НА М тел

21

Анонимен

преди 12 години

БОБ ако не се лъжа са дъщерна фирма на Глобул...

20

До 19

преди 12 години

Те и Ментел още съдират кожи в БГ.Тук плащам примерно 1 пенс за 1МБ мобилен интернет.Ако мина на план за 5 паунда ми дават 1ГБ, а надвишаванете го таксуват като половин пенс за 1МБ.Ментел дерат над 2 лева ако си на прима, а плановете им са пълен т.шак.

19

ха

преди 12 години

Аз Глобул ги отсвирках този месец тотално.Така и не се напаснаха към българският пазар.Офертите им са дървени,даже по-дървени от тези на Мтел.Решението е БОБ тези пичове къртят здраво мивки:)))) тази оферта СУПЕР БОБ е убиец,вече цял месец приказвам и не се ограничавам към никого.Няма по-добро на пазара от тях.

18

Анонимен

преди 12 години

"вторият по големина мобилен оператор в България с пазарен дял от 36% и потребителска база от 4,3 млн. души"Да приемем, че 33% са 4.1млн. Излиза, че в Б-я има 12 млн население. Статистики-стъкмистики. Тези броят всеки номер за абонат... То аз имам 3-4 номера.

17

Анонимен

преди 12 години

Глобул отдавна спряха да инвестират в мрежата си мобилния им интернет не е добре изобщо всичко е на автопилот там.

16

Еми...

преди 12 години

Най-много да върнат сега монопола на Ментел отпреди 2000-та и да ни цедят като дойни крави. Виваком така и не навлязоха сериозно на мобилния пазар. Стискам палци да ги откупят Дойче Телеком или някой друг западен оператор, че тия TurkCell малко... не ми се иска втора инвазия.

15

Анонимен 2

преди 12 години

Да се надяваме, че ще има благоприятен резултат за нас потребителите от тази продажба, а не да го продадат, да съкратят 1000 човека, понеже било криза и да си изперат паричките на нашия гръб.Както става със всичко в тази държава!

14

Анонимен

преди 12 години

Мдаааа то си беше ясно, даже очаквах по- рано да стане. Даже съм сигурен, че turk telekom ще го купят ..

13

optimist

преди 12 години

Супер, дано го вземе някоя читава фирма и да го направи нормален европейски телеком.

12

шут след шут

преди 12 години

Гърците всеки ден получават шут след шут. Снощи германците ги размазаха, сега изкупуват бизнеса им. На опашка чакат китайци, руснаци, араби...

11

Анонимен

преди 12 години

И на снимка да видиш търтея,удари му шамар! Ей,ама как "биха" снощи германците,чак страх ме хвана!

10

Анонимен

преди 12 години

Левчев,и тоя незнаен поет е П......Т като тебе!Забравен и отритнат,също тебе!

9

левчев

преди 12 години

Димитър Подвързачов възпява българомразието:От славянки и от гуринаплодиха се в Българияшест милиона чукундури.О, малка, хубава странаНа общогражданско мълчаниеИ от тогаз насам животът е все в кърви,Животът зло, човек човеку враг.А влъхвите са винаги най-първи.И правдата е в ясли пак!Не, тоз народ не си е доробувал.Проклинят тебе и живота си.

8

Анонимен

преди 12 години

Да заминават да се мащат.

7

5,

преди 12 години

Ми думата "грък" е жаргонното произношение на "гърч". Даже някои ги наричат "гърчоля".

6

Анонимен

преди 12 години

Гърците крадоха,както и българин не е крал!