11

Чел-чел, та ....

преди 11 години

Хора, разберете, всичко това е мащабна акция за сваляне на Асад с помощта на Ал Кайда и ЦРУ. Сирийската армия няма абсолютно никакви облаги от това да избива сирийски жени и деца. Но облагата на т.нар."бунтовници" е, че ако обвинят режима за това, ще има силна световна реакция и съвсем естествено омраза към режима.Почетете малко история, за да ПРОГЛЕДНЕТЕ.

10

Анонимен

преди 11 години

В Сирия стрелят срещу властта, целия свят ги пази и ги нарича борци за свобода, в САЩ срелят срешу властта, при което ги застрелват на място и остават в статистиката като престъпници...

9

до 7

преди 11 години

*** стреляй срещу полицията в която искаш демократична държава, да видиш как ще се отнесат с теб. Предполагам няма да търсят специално някой с интелегентна физиономия, който да те убие.

8

7

преди 11 години

айде не ни правете на баламурници, - разрови се и виж къде се произвеждат серийноаз и твоя снимка мога да постна там и да обясня как си на-големия главорез в света

7

Анонимен

преди 11 години

то не минава ден без облъчвания... на принципа "една лъжа като я кажем 1000 пъти, и току виж се превърнала и в истина"колят онея, дето щатите си признаха че ги въоръжаватпък ако някой тях го застрелят се вдига вой до небесата, щот бил много , ама мноого невинен и мирен гражданин-главорез

6

Анонимен

преди 11 години

В сайта на Дейли мейл има снимки на аСадистите-главорезите на другаря Асад.Може да отидете да им разгледате мутрите,позите и гадните лица на убийци!Не се учудвайте,ако откриете прилика с лицата и телата на нашенските стероидни мутри-генезиса им е еднакъв!

5

Анонимен

преди 11 години

Сирийската армия защитава народа и законно избраното правителство от международният тероризъм и империализъм.YES

4

Анонимен

преди 11 години

Точно в Съвета за сигурност ще им обърнат внимание, Китай и Русия много уважават ,,Амнестито,,. Путин преди година забрани всички неправителствени организации спонсорирани от чужди правителства.

3

Анонимен

преди 11 години

Странно защо не вземат интервю от сирийските бежанци в Турция и Либия да видим те кво ще кажат.

2

Анонимен

преди 11 години

Неправителствена организация, спонсорирана от ЦРУ. Така и така са били в Сирия, трябваше да се завъртят и в Турция да видят какво става с кюрдите.

1

Анонимен

преди 11 години

На *** ни правите с тия лъжи !